Skip to main content

Om oss i Asker

Velkommen til Askers ledende fullservice reisebyrå! Vi hjelper deg å finne den beste reisen. Kontakt oss for hyggelig og personlig hjelp til å reservere din reise. Vi har tid til deg og hjelper deg å sikre at du får den ferien du ønsker. Husk at du også kan kontakte oss for timebestilling.

Vi sammenligner priser på fly, hotell, leiebil, turoperatører, charterselskaper og cruiserederier. Om du vil ha en ferdig pakke eller en reise tilpasset spesielt til deg - vi skreddersyr reiser i alle prisklasser!

Kontakt oss gjerne om du ønsker en bedriftsavtale. 

VÅRE REISEKONSULENTER

Uansett type reise, og hvor i verden du ønsker å dra, kan vi med vår samlede kompetanse finne den beste reisen for deg. Ta kontakt med en av oss neste gang du skal ut og reise.

STELLA SJØBERG - Stella har jobbet i reiseliv siden 2013 og begynte hos Bennett Ferie i høsten 2016. Vår Afrika kjenner og ekspert, men hun frister også med andre ferieforslag litt utenfor allfarvei. Stella synes planleggingsprosessen er veldig  inspirerende og gøy og liker å ta ut kartet og skreddersy reisen sammen med kunden.

Tlf. 66 76 14 60
stella.sjoeberg@hrgworldwide.com 

Noen av Stellas egne favorittdestinasjoner er Kenya, Zimbabwe, Sør Afrika og Seychellene.

Stellas reisetips til deg er å utnytte de gode flyforbindelsene mellom de fleste Afrikanske land og sett sammen en spennende reise som kombinerer flere land. Reis på safari i Kenya, før du flyr videre til Victoria Falls og kombinerer med safari i Botswana eller Zimbabwe og så avslutter du turen i Cape Town eller med sol og bad på Mauritius.

For en litt annerledes langweekend foreslår Stella turen med Rovos Rail som vil føre deg tilbake til en tid med gammeldags glamour og afrikansk romantikk. En helt unik opplevelse!

ANDERS HEDEMANN - har jobbet i HRG siden 1993 og er daglig leder av HRG Nordic/Bennett Ferie i Asker. Anders jobber mest med byråets forretningskunder og gruppereiser, men har også mange anbefalinger for den perfekte ferien. Han har vært masse ute å reist og hans personlige favoritter er cruise, USA, Sør Afrika og Svalbard.

Ta kontakt med Anders hvis du er interessert i en bedriftsavtale.   

Tlf. 66 76 14 60
anders.hedemann@hrgworldwide.com

SIRI SKAAR KHAN - hun har jobbet i reiselivet siden 2007 og har en 3-årig utdannelse fra Norsk Reiselivskole. Reiselivet har alltid inspirert henne og interessen bygget seg opp gjennom mye reising med familien og i ungdomsårene. Siri føler seg heldig som kan jobbe med noe som interesserer og gleder henne såpass mye.

Tlf. 66 76 14 60
siri.skaar.khan@hrgworldwide.com

Siri's favoritt reisemål i Europa er Mallorca, Portugal og Kroatia mens i USA kan hun gjerne anbefale Vestkysten av Florida og selvsagt New York. Hun er god på cruise produktet, både Middelhavet og Karibien og spesielt Celebrity Cruises. Ellers har hun kjørt en del i Sør Frankrike og over til vestkysten av Italia samt i Danmark.

Du er hjertelig velkommen til en hyggelig ferieprat hos oss! Kom innom våre lyse og trivelige lokaler i Alfheim 7. Vegg i vegg med pizzastua. Ta kontakt på telefon 66 76 14 60 eller på e-post asker@hrgworldwide.com

Lukk »

Søk reise