Skip to main content

Om oss i HRG Nordic Centrum Gruppeavdelingen

gruppereise-solnedgang
kor-strand-aktivitet-gruppereise
teambuilding-bedrift-gruppereise
gruppereise-aktivitet-kokkekurs
gruppereise-aktivitet-rafting
gruppereise-aktivitet-via-ferrata
idrettslag-gruppereise
sightseeing-gruppereise
teambuilding-bedrift-gruppereise

Vi tar utfordringen

  • Vår gruppeavdeling er spesialister på firma/gruppearrangementer av ulike typer; gruppetur, firmatur, kick off, konferansetur, premieringstur, partnertur, kundetur, årsmøte, jubileum, incentivetur, teambuildingtur, klubbtur, foreningstur, vennetur
  • Vår intensjon er å bidra til at ditt arrangement blir målrettet og vellykket
  • Våre medarbeidere har lang erfaring fra bransjen og skreddersyr arrangementer for så vel bedrifter og skoler som private lag og foreninger. Vi er opptatt av å tilby produkter som dere ikke nødvendigvis finner i enhver brosjyre. Hos oss er alt mulig!
  • Dere velger om vi skal ordne hele reisen, kun flyreisen eller om vi skal hjelpe med landarrangement, som f.eks. hotell, transport, guidet omvisning, middager m. m.

Hva kan vi gjøre for dere?

Vi i gruppeavdelingen skreddersyr gruppeturer i inn- og utland for firmaer, forbund, foreninger, klubber og lag. Vi har solid kunnskap og kompetanse innen gruppebooking av fly, hotell, transfer- og landarrangement. Mange booker og koordinerer mye av reisene selv, det er både tidkrevende og utfordrende når man ikke jobber med det til daglig. Overlat dette til oss. Det koster ingenting å spørre om et tilbud.

Ta med bedriften på teambuilding. Foto: Fotolia

Om oss

HRG Nordic, Centrum Reisebyrå AS eies av Knut Axel Ugland Holding AS. Vi består i dag av 9 kontorer: Grimstad, Porsgrunn, Sandefjord, Fredrikstad, Molde, Kristiansund, Trondheim, Steinkjer og Haugesund. Vi er en franchise av HRG Nordic AS. HRG har eksistert i Norge siden 1850 da vi startet opp under navnet Bennett Reisebureau. Du som kunde drar fordel av å bestille hos et reisebyrå med god økonomi, solid omdømme, global ekspertise og lokal kunnskap.

Ta kontakt

Telefon: 800 20 644. 
E-post: centrum.gruppe@hrgworldwide.com

Avdeling Haugesund
Telefon:
908 58 866
E-post: bjoern.olav.leite@hrgworldwide.com

Meld deg på nyhetsbrev fra Centrum Reisebyrå AS, gruppereiser 


Reiseforslag

Sjekk ut noen av våre reiseforslag for grupper og firmaturer:

Dette er bare noen forslag - vi tar deg dit du vil!

Er du medlem av en klubb, lag, forening eller med i vennegjeng som reiser sammen? Har dere planer om en reisekveld eller et arrangement på dagtid hvor gruppereiser er på agendaen? Kontakt oss!

https://www.facebook.com/hrgnordiccentrum/

Vi hjelper deg med den perfekte firmaturen. Foto: AdobeStock 

Gruppereiser Haugesund, gruppereiser Porsgrunn, gruppereiser Grimstad, gruppereiser Sandefjord, gruppereiser Fredrikstad, gruppereiser Trondheim, gruppereiser Steinkjer, gruppereiser Molde, gruppereiser Kristiansund.

Firmatur Haugesund, firmatur Porsgrunn, firmatur Grimstad, firmatur Sandefjord, firmatur Fredrikstad, firmatur Trondheim, firmatur Steinkjer, firmatur Molde, firmatur Kristiansund.

Lukk »

Søk reise