Skip to main content

HRG NORDIC - Forretningsreiser

HRG Nordic er en del av den globale reisebyråkjeden American Express Global Business Travel. Vår kjernevirksomhet er forretningsreiser.

HRG Nordic er etablert i alle de nordiske landene. Vårt primærområde er forretning og gruppereiser. Feriereiser tilbys i våre spesialistbyråer.   

Vi tilbyr et spekter av reiseløsninger, rådgivning og arrangement for forretningsmarkedet. Alt fra enkle transaksjoner som bestilling av flybilletter, hotell og leiebiler til helhetlige reiseløsninger som baseres på service, egenutviklede systemer og applikasjoner, teknologi og kvalitet i alle ledd. Vi skreddersyr produkter, løsninger og tjenester for små og store bedrifter. 

Ved å samarbeide med HRG vil bedriftens reiserelaterte tjenester bli samlet på et sted, dette bidrar til tidsbesparelser og reduserte reiseutgifter. Vi betjener kunder innen alle bransjer, både i det private næringsliv og i offentlig sektor. Vi tilbyr 24-timers service for våre kontraktsfestede forretningskunder. 

Vår oppgave er å sørge for at våre kunder kommer dit de skal, sikkert og kostnads effektivt. Vi dekker hele reiseprosessen fra begynnelse til slutt. Hos oss settes alltid kunden i fokus. Vi er opptatt av å bygge langsiktige relasjoner basert på gjensidig respekt og tillitt. 

Vi samarbeider med en rekke kjente og kvalitetssikrede aktører innen reiselivet; flyselskaper, hoteller, leiebilselskaper og kredittkortselskaper.  

Våre kunder drar fordel av å ha en partner med solid økonomi og omdømme gjennom global ekspertise og lokal kunnskap. HRG ble børsnotert på London Stock Exchange i 2006. 

HRG har eksistert i Norge siden 1850, vi startet opp under navnet Bennett Reisebureau. Som første reisebyråkjede i Norge ble vi CO2 - nøytrale i januar 2008. Kjeden er i tillegg miljøsertifisert i henhold til ISO 14001:2004 og kvalitetssertifisert av SGS etter ISO 9001 standard. 

Lukk »

Søk reise