Skip to main content

Om Bennett Forretningsreiser

Bennett Forretningsreiser er en partner i verdens største reisebyråkjede. Ta kontakt om du ønsker å bli kunde hos et av våre reisebyråer. Vårt primærområde er forretnings- og gruppereiser. Feriereiser tilbys i våre spesialistbyråer.   

Vi tilbyr et spekter av reiseløsninger, rådgivning og arrangement for forretningsmarkedet. Alt fra enkle transaksjoner som bestilling av flybilletter, hotell og leiebiler til helhetlige reiseløsninger som baseres på service, egenutviklede systemer og applikasjoner, teknologi og kvalitet i alle ledd. Vi skreddersyr produkter, løsninger og tjenester for små og store bedrifter. 

Ved å samarbeide med Bennett vil bedriftens reiserelaterte tjenester bli samlet på et sted, dette bidrar til tidsbesparelser og reduserte reiseutgifter. Vi betjener kunder innen alle bransjer, både i det private næringsliv og i offentlig sektor. Vi tilbyr 24-timers service for våre kontraktsfestede forretningskunder. 

Vår oppgave er å sørge for at våre kunder kommer dit de skal, sikkert og kostnads effektivt. Vi dekker hele reiseprosessen fra begynnelse til slutt. Hos oss settes alltid kunden i fokus. Vi er opptatt av å bygge langsiktige relasjoner basert på gjensidig respekt og tillitt. Vi har vært på jobb og hjulpet våre kunder gjennom alle kriser som f.eks. askeskyer og covid. Vi er til stede for deg og besvarer spørsmål om eksisterende og fremtidige reiser som er bestilt gjennom oss. 

Vi samarbeider med en rekke kjente og kvalitetssikrede aktører innen reiselivet; flyselskaper, hoteller, leiebilselskaper og kredittkortselskaper.  

Våre kunder drar fordel av å ha en partner med solid økonomi og omdømme gjennom global ekspertise og lokal kunnskap. 

Bennett har eksistert i Norge siden 1850, vi startet opp under navnet Bennett Reisebureau. 

Ta kontakt om du ønsker å bli kunde hos et av våre reisebyråer.  

Enklere jobbreiser? Vi hjelper deg! Foto: Fotolia

Lukk »

Søk reise