Skip to main content

Om Bennett Ferie

hvite-hus-blaa-kupler-hav-blaa-himmel-santorini-hellas
cruiseskip-oey-strand-cococay-bahamas
cruiseskip-fyrtaarn-new_england-cruise
slott-disneyland
elvecruiseskip-volga-russland-elvecruise
brosteinsgate-fargerike-hus-odense-danmark
dame-koffert-flyplass-reise
telefonkiosk-big_ben-london
innsjo-fontene-hus-by-geneve-sveits
loever-jeep-safari-afrika

Våre reisekonsulenter har lang erfaring og høyt kunnskapsnivå. Bennett Ferie er reisebyrået med lengst fartstid innenfor feriemarkedet i Norge. Vi bruker vår erfaring og kunnskap for at du som kunde skal få en vellykket tur.

Spar tid og penger ved å bruke våre reisespesialister – de har oversikt over tilbudene og kvalitetssikrede samarbeidspartnere, og en genuin interesse for å hjelpe deg som kunde med å finne den beste reiseopplevelsen. Vi har vært på jobb og hjulpet våre kunder gjennom alle kriser; både askeskyer, diverse streiker og covid19. Vi er til stede for deg og besvarer spørsmål om eksisterende og fremtidige reiser som er bestilt gjennom oss. 

Vi sammenligner tilbud på fly, hotell, leiebil, turoperatører, charterselskaper og cruiserederier. Om du vil ha en ferdig pakke eller en reise tilpasset spesielt til deg – vi skreddersyr reiser i alle prisklasser!

I tillegg til privatreiser tilbyr våre byråer et bredt spekter av reiseløsninger, reiserådgivning og arrangement til forretningsmarkedet.

Våre reisebyråer selger blant annet: 

> Flybilletter
> Hotell
> Leiebil
> Cruise
> Charter
> Gruppereiser 
> Tematurer
> Sportsreiser
> Storbyferier


Vi samarbeider med diverse flyselskaper, leiebilselskaper og hoteller, cruiseselskaper - Hurtigruten, Havila, Royal Caribbean Cruises, Norwegian Cruise Line, SeaDream Yacht Club og MSC Cruises, charterreiser - Apollo, Ving og TUI.  

Vi har kreative, kompetente og engasjerte reisekonsulenter som du kan ta kontakt med og få den personlige servicen og oppfølgingen som bare erfarne reisekonsulenter kan gi deg. Både før, under og etter reisen bistår og hjelper vi deg å gjøre de beste valgene.  

Vi er Norges eldste og verdens nest eldste reisebyrå. Vi har solgt reiser siden 1850, da Thomas Bennett etablerte Bennett Reisebureau. Vi er pionerer innen reisebransjen; i 1887 utstedte vi verdens første kuponghefte (reisevoucher) og i 1919 solgte vi verdens første flybillett.

Bestill cruiseferien hos Bennett Ferie. Foto: AdobeStock

Bestill storbyferien hos reisebyrået Bennett Ferie. Foto: AdobeStock

Sydenturen, til Naxos eller andre solfylte steder, bestiller du hos Bennett Ferie. Foto: AdobeStock

Lukk »