Skip to main content

Om Bennett

Våre reisekonsulenter har lang erfaring og et høyt kunnskapsnivå. Bennett er reisebyrået med lengst fartstid innenfor feriemarkedet i Norge. Vi i Bennett elsker å reise, og vi bruker vår erfaring og kunnskap for at du som kunde skal få en vellykket tur.

Spar tid og penger ved å bruke våre reisespesialister – de har oversikt over tilbudene og kvalitetssikrede samarbeidspartnere, og en genuin interesse for å hjelpe deg som kunde med å finne den beste reiseopplevelsen. Vi er der for deg før, under og etter reisen.

Vi sammenligner priser på fly, hotell, leiebil, turoperatører, charterselskaper og cruiserederier. Om du vil ha en ferdig pakke eller en reise tilpasset spesielt til deg – vi skreddersyr reiser i alle prisklasser!

Bennett er en del av den globale reisebyråkjeden HRG. I tillegg til privatreiser tilbyr vi et bredt spekter av reiseløsninger, reiserådgivning og arrangement til forretningsmarkedet.

Våre reisebyråer selger blant annet: 

> Flybilletter
> Hotell
> Leiebil
> Cruise
> Charter
> Gruppereiser 
> Tematurer
> Sportsreiser
> Storbyferier
> Bussreiser
> Reiseforsikring 


Våre hoved samarbeidspartnere på fly er SAS med partnere, cruise - Royal Caribbean Cruises, Norwegian Cruise Line og MSC Cruises, hotell - hotelltilbyderene Sunhotels og TotalStay og hotellkjeder som f.eks. Nordic Choice, Rezidor og Scandic, charterreiser - Apollo, Ving og TUI og leiebil - Hertz . Vi har kreative, kompetente og engasjerte reisekonsulenter som du kan ta kontakt med og få den personlige servicen og oppfølgingen som bare erfarne reisekonsulenter kan gi deg. Så lenge det handler om reiser, får du hjelp hos oss. Både før, under og etter reisen bistår og hjelper vi deg å gjøre de beste valgene i forhold til dine ønsker. 

Vi er Norges eldste og verdens nest eldste reisebyrå. Vi har solgt reiser siden 1850, da Thomas Bennett etablerte Bennett Reisebureau. Vi er pionerer innen reisebransjen; i 1887 utstedte vi verdens første kuponghefte (reisevoucher) og i 1919 solgte vi verdens første flybillett.

 

Lukk »

Søk reise