Skip to main content

Høstferie i Trysil | Bestill hos Bennett Ferie

fjelltur-familieferie-trysil-norgesferie
trysil-bikearena-hostferie-familieferie
elv-fiske-trysil-norgesferie
trysil-hostferie-norgesferie
fjelltur-familieferie-trysil-norgesferie
golf-golfbane-trysil-norgesferie
klatrepark-trysil-norgesferie
sykkeltur-familieferie-trysil-norgesferie
sykkel-park-sti-trysil-norgesferie-aktiv
sykkeltur-familieferie-trysil-norgesferie

Familievennlige Trysil, med sine dype skoger, klare elver og høye fjell, ligger ca to og en halv til tre timers kjøring fra Oslo. Trysil er nok først og fremst kjent for sitt flotte, familievennlige skianlegg med brede løyper, terrengparker, offpiste-løyper og mye annen vintermoro. Men, sommer og høst forvandles Trysil til et mekka for sykling. Trysil bike arena tilbyr 100 kilometer terrengsykkelstier og mer enn 10 kilometer med tilrettelagte singeltracks. I tillegg til byr området på en rekke andre aktiviteter som f.eks. klatrepark, fisking, turer i fjellet, ridning, rafting, elg- og beversafari. Her kan du ha en aktiv høstferie for hele familien. 

Priseksempel | Overnatting i høstferien uke 40, 26. september - 3. oktober: 

Feriehus; 5 - stjerners eksklusivt feriehus med fantastisk panoramautsikt og perfekt beliggenhet i Fageråsen hyttefelt, det høyest beliggende hytteområdet i Trysilfjellet. Dette er feriehuset for dere som ønsker å bo i luksuriøse omgivelser, og samtidig ha fantastiske aktivitetsmuligheter rett utenfor døren. Fageråsen byr på flotte turområder for hele familien, og rett i nærheten er det mulighet for aktiviteter som stisykling, klatring, rafting, ridning og fiske. Reis flere familier sammen - her er det 6 soverom og 5 bad, overnatting for maks 16 personer. (Novasol)

30.779,- inkl. rengjøring og plass til opp til 16 personer

Flott feriehus i Trysil. Foto: Novasol

Deler av kjøkken og oppholdsrom. Foto: Novasol

Ferieleilighet; 3 - stjerners leilighet nær Trysil sentrum. Trysil har mange tilbud for hele familien, og denne leiligheten ligger svært sentralt til for mange fritidsaktiviteter i området. Det er rett ved en av de nye sykkelstiene i ormådet og en kort spasertur til 18 hulls golfbane. 2 soverom og 1 bad, overnatting for maks 6 personer. (Sembo)

2.905,- inkl. obligatorisk rengjøring og plass til opp til 6 personer

Ferieleilighet i Trysil. Foto: Sembo

Hotell; 4 - stjerners Radisson Blu Resort Trysil er et godt hotell med en rekke aktivitetsmuligheter, romslige rom og meget god beliggenhet. Hotellet kan blant annet by på bassenger, spaavdeling, bowlingbane og sykkelutleie. Priseksempel i deluxe leilighet, plass til 2 voksne og 2 barn. (Totalstay). 

19.910,- inkl. frokost og plass til opp til 2 voksne og 2 barn

Radisson Blu Resort Trysil. Foto: Sembo

Tillegg for transport t/r Trysil. Tillegg for andre romtyper, ekstra netter og hotell med høyere standard. Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. 

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Ta kontakt

Ta med barna i Trysil's klatrepark. Foto: Jakob Gjerluff Ager, Visit Trysil

Ta med familien på rafting i Trysil. Foto: Visit Trysil

Masse morsomme sykkelmuligheter. Foto: Hans Martin Nysæter, Visit Trysil

I Trysil finner du en sykkelsti som passer for alle. Foto: Andreas Fausko, Visit Trysil

Det er muligheter for å leie elsykler. Foto: Ola Matsson, Visit Trysil

Terrengminigolf. Foto: Hans Martin Nysæter, Visit Trysil

Lukk »

Søk reise