Skip to main content

Sunnmøres perler | Bestill reisen hos Bennett Ferie

hygge-bal-vinteridyll-utsikt-storfjord-hotell
vinter-alesund-norgesferie
bad-hotel-brosundet-alesund-norgesferie
bad-storfjord-hotel-sunnmore
seilbat-fjord-norgesferie
helikopter-sightseeing-sunnmore
jenter-fottur-utsikt-sunnfjorden
rom-hotel-brosundet-alesund-norgesferie
romantikk-vinteridyll-storfjord-hotell
storfjord-hotel-host-tun-norgesferie
utsikt-skog-storfjord-hotel
tun-vinter-storfjord-hotel-norgesferie
vinteridyll-storfjord-hotel-sunnnmore-norgesferie

Bli med på en annerledes, luksuriøs og unik helgetur - reis på vennetur eller romantisk weekend til ”Sunnmøres perler”. Kombinasjonen av storbyopplevelse i jugendbyen Ålesund med ro og luksus i fantastiske omgivelser på Storfjord Hotel vil garantert gi deg en opplevelse utenom det vanlige. 

Den første natten hviler dere hodet på en pute mot havet på boutique hotellet Brosundet i Ålesund. En nydelig 5 - retters middag blir servert i restaurant Apotekergata No 5 i en lun og elegant atmosfære. Andre natten tilbringer dere på Storfjord Hotel, et luksushotell som ligger idyllisk plassert i den vesle fjordbygden Glomset, kun 30 minutter med bil fra Ålesund. Ved ankomst venter det en liten overraskelse på rommet.

Og kanskje vi kan friste med helikoptertur over de svimlende toppene i Sunnmørsalpene?  

Fly, 2 netter på hotell og fantastiske måltider: 

Pris på forespørsel - varierer ut fra sesong og kapasitet 

 • Pris pr. person når 2 reiser sammen og deler rom
 • Flyreise Oslo-Ålesund t/r
 • Privat transport Hotel Brosundet - Storfjord Hotel - Ålesund lufthavn
 • 1 natt i dobbeltrom på Hotel Brosundet, frokost inkl.
 • 5-retters middag på Apotekergata No.5 (eksl. drikkevarer)
 • 1 natt i superior dobbeltrom på Storfjord Hotel
  • frokost
  • 3 retters middag (ekskl. drikkevarer)
  • inngang til velvære avdeling med utendørs jacuzzi
  • overraskelse på rommet ved ankomst

Vi kan også skaffe pris for helikoptertur. Dette er kun ett forslag - vi setter sammen reisen tilpasset dine ønsker. 

Andre priser fra andre avreiseflyplasser. Tillegg for andre romtyper og ekstra netter. Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. 

Vår reisekonsulent Stella fra Bennett Ferie Asker har satt sammen dette flotte reiseforslaget, ta gjerne direkte kontakt med henne på telefon 66 76 14 60 eller e-post ferie.asker@bennettnorway.no. Eller du kan ta kontakt med et av våre andre reisebyråer: Ta kontakt

Sunnmøres perler: 
Den første natten i denne fantastiske weekenden hviler dere hodet på en pute mot havet på boutique hotellet Brosundet i Ålesund. En nydelig 5 - retters middag blir servert i restaurant Apotekergata No 5 i en lun og elegant atmosfære.

Ålesund er en av Norges vakreste byer og et yndet reisemål for de som liker å kombinere byliv med spektakulære naturopplevelser. En perfekt setting for det romantiske oppholdet. I byens gater finner du flere gallerier, antikvitetsbutikker og hyggelige spisesteder. Byfjellet Aksla med sitt flotte utsiktspunkt og et mangfold av turstier, ligger kun 418 trappetrinn fra byparken. På en spasertur langs kaia kan du kjøpe ferske reker og krabbe rett fra fiskebåtene. 

Vinter i Ålesund. Foto: Fredrik Bye, De Historiske

Midt i Ålesund sentrum og sjarmerende Apotekergata finner du en forførende kombinasjon av byliv og nærhet til havet, fjordene og Sunnmørsalpene. Hotel Brosundet er et sted for drømmer - ytterveggene til hotellet faller rett ned i det vakre Brosundet. Akkurat som fordums tider, kan du fra vinduene i bygningene fortsatt se båtene seile inn og ut av sundet, og fiskeskøytene som leverer sin ferske fangst.

Hotel Brosundet i Ålesund. Foto: Fredrik Bye, De Historiske

Så fort du entrer hotellet blir du møtt av en spektakulær peis og hotellets hyggelige stuer. Her samles både gjester og lokalbefolkningen for en hyggelig stund i særegne omgivelser. Finn deg godt til rette i en av skinnstolene, eller innta en av krakkene ved den kobberkledde baren og nyt.  

Den flotte peisen på Hotel Brosundet i Ålesund. Foto: Marte Garmann, De Historiske

Andre natten tilbringer dere på Storfjord Hotel, et luksushotell som ligger idyllisk plassert i den vesle fjordbygden Glomset, kun 30 minutter med bil fra Ålesund. Ved ankomst venter det en liten overraskelse på rommet.

Hotellet står på en skogkledd åsside med spektakulær utsikt mot Storfjorden og Sunnmørsalpene. Storfjord Hotel er et sted for inspirasjon hvor norske tradisjoner møter moderne design og komfort, og hvor du som gjest vil oppleve oppmerksomheten som er lagt i alle detaljer. Romslig luksus er standard for alle rom, alle med spektakulær utsikt over Storfjorden, tunet eller omkringliggende skog. Ta inn den vennlige atmosfæren i det familieeide hotellet, et sted hvor ro og hvile dominerer.

Storfjord Hotel. Foto: Ingallsfoto, De Historiske

Et av de flotte rommene på Storfjord Hotel. Foto: Vagafilm, De Historiske

Storfjord hotel er det eneste hotell i Norge som er en del av National Geographic Unique Lodges of The World og regnes som en av Norges beste hoteller.

På kvelden venter en bedre 3 - retters middag. Kjøkkenet er stolt av å kun benytte det beste av lokale råvarer som fersk sjømat og nyskutt vilt fra omkringliggende sjø og skog.

En reise på Sunnmøre vil ta deg gjennom noe av det vakreste Norge har å by på som isbreer, fossefall, trange dalfører, dype fjorder og det mektige tindepanoramaet i Sunnmørsalpene. Ta en velfortjent pause i hotellets lavvo eller i bukta ved fjorden. Du er velkommen til å låne sykler, kajakker eller hotellets egen båt. Vandre langs skogstier eller ta en tur til et nærliggende fjell. Storfjord Hotel har egne båter og helikopter som kan ta deg med på spektakulære tur til fjordene og fjellene.

Slapp av rundt bålpanna og nyt utsikten. Foto: Ingallsphoto, De Historiske

Fjordcruise på Sunnfjorden. Foto: Fredrik Bye, De Historiske

Muligheter for helikoptersightseeing ved Storfjord Hotel. Foto: Christiann Koepke, De Historiske

Høst på Storfjord Hotel. Foto: Eric Elliot Kvamsdahl, De Historiske

Stue med utsikt på Storfjord Hotel. Foto: Kristin Stoylen, De Historiske

Opplev Sunnmørsalpene. Foto: 62NORD, De Historiske

Lukk »