Skip to main content

Luksushelg i Stavanger | Bestill reisen hos Bennett Ferie

norgesferie-stavanger-eilert_smith-hotel-restaurant-bar
norgesferie-stavanger
norgesferie-stavanger-eilert_smith-hotel
norgesferie-stavanger-eilert_smith-hotel
norgesferie-stavanger-eilert_smith-hotel-superior-suite-frokost
norgesferie-stavanger-eilert_smith-hotel-beliggenhet

Luksushelg i matbyen Stavanger! Stavanger er en av Europas energihovedsteder og tiltrekker seg folk fra hele verden. Som tidligere europeisk kulturhovedstad byr Stavanger på et imponerende rikt kulturliv. Rogalands nærhet til natur og sjø gjør at byen har tilgang til ferske råvarer året rundt. Dette bidrar til å gjøre Stavanger til en kulinarisk destinasjon, med noen av Norges beste restauranter, blant annet den eneste i Norge med to stjerner i Guide Michelin. Vi har satt sammen et reiseforslag til en helg i Stavanger, med opphold i superior suite på flotte Eilert Smith Hotel og 4-retters middag på Renaa Matbaren. 

Priseksempel | 2 netter i Stavanger med opphold på Eilert Smith Hotel og 4-retters middag ++:

Fra 9.010,-

 • Pris pr. person når 2 reiser sammen og deler rom
 • 2 netter innkvartering ved Eilert Smith Hotel, i Superior Suite
  • Champagne på rommet ved ankomst
  • 4 retters middag på Matbaren (eks.drikkevarer)
  • Deilig frokost servert på rommet
  • Sen utsjekk kl 14:00 på avreisedagen
  • Wifi

Tilbudet må bestilles senest 1 uke i forveien. Kanselleringsfrist innen kl 14:00 tre dager før ankomst. Forbehold om ledig kapasitet på hotellet og i restauranten. Fullt mulig å forlenge eller forkorte oppholdet. Fly- eller togbilletter kommer i tillegg.

Standardrom med frokost fra 3.790,- pr. natt for 2 personer i dobbeltrom. Tillegg for andre romtyper og ekstra netter. Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. 

Vår reisekonsulent Stella fra Bennett Asker har satt sammen dette flotte reiseforslaget, ta gjerne direkte kontakt med henne på telefon 66 76 14 60 eller e-post asker@hrgworldwide.com. Eller du kan ta kontakt med ett av våre andre Bennett Ferie byråer: Ta kontakt

Luksushelg i Stavanger
Stavanger sentrum er kompakt, med koselige handlegater og spesialforretninger. Her når du de fleste attraksjoner til fots. Spesielt Norsk Oljemuseum og Gamlebyen, som rommer en av Nord-Europas best bevarte trehusbebyggelser, er vel verdt å få med seg. Den består av 173 vernede og restaurerte trehus fra 1700 og 1800-tallet, og som har blitt utmerket med flere priser for bevaringsarbeidet. Øvre Holmegate er et annet yndet sted for de fotointeresserte. I denne gaten er alle husene malt i sterke og spreke farger og du finner nisjebutikker, kunstutsalg og kafeer.

Koselige trehus i Stavanger. Foto: Pixabay

Blant Stavangers gamle trehus og moderne høyhus finner du Eilert Smith Hotel – en av byens flotteste arkitektoniske perler. Bygget er tegnet av og oppkalt etter Stavanger-arkitekten Eilert Smith, og er et klassisk eksempel på norsk funksjonalisme som hadde sin storhetstid i Stavanger på slutten av 1930-tallet.

Eilert Smith Hotel i Stavanger. Foto: R. Hjortshoj, De Historiske

Det sjarmerende boutiquehotellet er en bortgjemt perle og verdt reisen alene. Hotellet har kun 12 rom, alle med sin unike utforming og spesielle signatur, klassiske designmøbler og senger du kan drømme deg langt vekk i. Med fokus på kvalitet, komfort og god service vil vertskapet sørge for at du får en minnerik opplevelse.

Bygningens beliggenhet gjør at hotellet føles tilbaketrukket, men sentralt – med kort vei til det meste kulturbyen Stavanger har å by på. Uansett om du er på forretningsreise, ønsker å oppleve kunst, kultur og god mat eller om du skal feire en spesiell anledning, er Eilert Smith et godt valg.

Flott og lunt interiør på Eilert Smith Hotel i Stavanger. Foto: R. Hjortshoj, De Historiske

I byggets første etasje finner du også RE-NAA, den eneste restauranten i byen med to Michelin stjerner. Her står Sven Erik Renaa klar til å gi deg en matopplevelse utenom det vanlige. Hotellets andre restaurant Matbaren har også fått et betraktelig løft etter at Sven Erik Renaa tok over driften.

Renaa - Matbaren er en koselig og uformell bistro hvor du vil oppleve god stemning, solid håndverk, ekte råvarer, vennlig og effektiv service.
Maten tilbredes på kullfyrte grill, noe som gir uovertruffen smak og aroma. Menyene settes sammen av de beste råvarene ut fra sesong og tilgjengelighet. I vårt reiseforslag har vi inkludert en 4-retters middag her.

Vårt forslag inkluderer opphold i Superior Suite, som er det perfekte valget for den som ønsker å unne seg det lille ekstra. Disse suitene er meget romslig og har fullt utstyrt kjøkken med egen spiseplass der du kan nyte deilig frokost eller formiddags snacks akkompagnert med noe godt i glasset. Gratis wi-fi er selvsagt inkludert, i tillegg til Nespresso kaffemaskin og Malin+ Goetz badeprodukter.

Superior suite på Eilert Smith Hotel i Stavanger. Foto: Tom Haga, De Historiske

Bar på Eilert Smith Hotel i Stavanger. Foto: R. Hjortshoj, De Historiske

Kombiner luksus i Stavanger med tur til fantastiske Preikestolen. Foto: Pixabay

Lukk »

Søk reise