Skip to main content

Norgesferie på De Historiske Hoteller | Bestill ferien hos Bennett

hotel-ullensvang-hardanger-norgesferie
rom-bekkjarvik-gjestgiveri-norgesferie
sauer-bekkjarvik-gjestgiveri-norgesferie
restaurant-britannia-hotel-norgesferie
britannia-hotel-trondheim-norgesferie
dalen-hotel-telemark
restaurant-hardingasete-norheimsund-norgesferie
hardingasete-hotell-norheimsund-norgesferie
jotunheimen-norgesferie
knutholmen-kalvag-kajakk-norgesferie
kviknes-hotell-balestrand-norgesferie-sognefjorden
rom-roisheim-hotell-norgesferie
roisheim-hotell-norgesferie
rom-eldhuset-store_ringheim-hotel-norgesferie
nordlys-lofoten-svinoya-rorbuer-norgesferie
restaurant-svinoya-rorbuer-lofoten-norgesferie

Norgesferie med De Historiske Hoteller – der hotellet er et reisemål i seg selv. De Historiske er en unik medlemsorganisasjon bestående av mange av Norges mest sjarmerende hoteller og spisesteder med kulturhistorisk bakgrunn. 66 hoteller, 23 spisesteder og 2 båter er medlemmer av gruppen. Her kan du velge mellom herregårder, herskapshus, gods og nostalgiske hoteller - alle preget av varme og gjestfrihet.

Enten du skal på en langhelg, en ukes ferie, eller en 2-dagers tur, velger et hotell midt i byen eller et roligere sted en time unna, vil du få en opplevelse utenom det vanlige på et hotell som tilhører De Historiske. Basert på dine ønsker, vil vi i reisebyrået Bennett skreddersy et komplett reiseforslag som passer for akkurat deg. 

De Historiske har hoteller sentralt i mange norske byer, men også utenfor allfarvei. Det gir rom for spennende og opplevelsesrike aktiviteter på noen av de vakreste stedene i Norge.

På De Historiske kan du forvente utsøkte matretter og årgangsviner, vakker kunst og kultur, design og utsmykking basert på lange tradisjoner og historie, herskaplig behandling, spennende historiefortellinger, en romantisk stemning og mye mer som kan oppleves uten å måtte forlate hotellene. Golf, kanefart, skiløyper, fjorder, fosser, fiske, jakt, båtliv, fjelltopper, museer, shopping, ridning, vandreturer og mye mer kan du oppleve rett utenfor hotellets dører, hvis det skulle friste.

Noen av våre favoritter fra sør til nord:

  • Engø Gård - Engø Gård på Tjøme er en eksklusiv og fredfull idyll ved havet, langt borte fra hverdagens krav, stress og mas. Her skal private opphold, selskap, møter og arrangementer foregå i rolige og sjarmerende omgivelser, kombinert med kulinariske nytelser og velvære. Les mer her 

Bassenget. Foto: Engø Gård

Konferansefasiliteter med fantastisk beliggenhet. Foto: Engø Gård

  • Bekkjarvik Gjestegiveri - Bekkjarvik Gjestgiveri har havet og historien i ryggen, og ligger på en av øyperlene i Austevoll kommune, sør for Bergen. Du er garantert en kulinarisk matopplevelse på kjøkkenet til en verdensmester!

Fantastiske matopplevelser på Bekkjarvik Gjestgiveri. Foto: Shot by Skeie

På kjøkkenet til en verdensmester. Foto: Shot by Skeie

  • Røisheim Hotell - i en fredet skysstasjon med bygninger fra 17- og 1800-tallet, finner du Røisheim Hotell. Moderne komfort, god mat, historisk sus og rike naturopplevelse.

Røisheim Hotell. Foto: Røisheim Hotell

  • Svinøya Rorbuer - oppdag majestetiske Lofoten med Svinøya Rorbuer som base. Idyllisk plassert mellom fiskemottak, brygger og gammel lokal bebyggelse.

Svinøya Rorbuer. Foto: Tommy Simonsen

  • Hotel Ullensvang -  siden 1846 har familieeide Hotel Ullensvang bydd på mektig utsikt mot Hardangerfjorden, fjellene og Folgefonna. Etter vår mening Norges beste ”sol og bad” destinasjon. Her kan du nyte lange dager ved det fantastiske bassenget eller i den vakre hagen med tilhørende strand. Ikke gå glipp av muligheten til å oppleve ”Norges svar på Champagne” med Sidersafari på Hardangerfjorden!

Ved bassenget på Hotel Ullensvang. Foto: Gunn Gravdal Elton

Den vakre hagen på Hotel Ullensvang. Foto: Action Photo

Stranden ved Hotel Ullensvang. Foto: Eva Braend

  • Herangtunet Boutique Hotel - på en kolle i skogen like ved Heggefjorden, like før Beitostølen, finner du Herangtunet Boutique Hotel, et historisk bygdetun ved foten av Jotunheimen. Her kan du nyte en luksuriøs og behagelig atmosfære omgitt av uberørt natur og ville fjell. Et helt spesielt sted som må oppleves. 

New York suiten på Herangtunet. Foto: Herangtunet

London Suiten på Herangtunet. Foto: Herangtunet

Winterwonderland på Herangtunet! Foto: De Historiske

  • Britannia Hotel – om turen går til Trondheim for romantikkens del, for de kulinariske opplevelsene, for kulturen eller rett og slett for jobbens skyld, har hotellet det du trenger for å gjøre turen komplett. Ærverdige og staselige Britannia Hotel med sine nyoppussede rom gir deg den eksklusive komforten du forventer av et internasjonalt hotell. Britannia Hotel er et restauranthus, et reisemål i seg selv, enten du foretrekker fine dining, afternoon tea eller et mer uformelt spisested. Ser du etter restauranter i Trondheim, kan hotellet tilby seks ulike mat- og drikkekonsepter, uansett anledning: Fra spennende, uformelle restauranter og barer, til kokkekunst på aller høyeste nivå i Speilsalen, ledet av Bocuse d’Or-sølvvinner Christopher Davidsen. Speilsalen fikk også nylig en stjerne i berømte Guide Michelin. Unn deg litt luksus og ta en helg på Britannia Hotel. 

Vakre Britannia Hotel i Trondheim. Foto: Dreyer Hensley

  • Erzscheidegården - et lite og trivelig hotell med sjel, varme og raushet med Røros kirke som nærmeste nabo. Erzscheidergården fra 1600-tallet bærer Bergstadsjelen med seg, og preges av den samme atmosfæren som resten av trehusbebyggelsen i kjernen av verdensarven Røros. Bo i koselige rom med hvert sitt unike interiør, og hver sin egenartede stemning, alle inspirert av Røros’ natur, kultur og mennesker. Hotellet byr også på et trivelig vertskap og en fantastisk frokost med lokale råvarer. Les mer her 

Erzcheidergården på Røros. Foto: Erzcheidergården

Støtt opp om lokale arbeidsplasser - planlegg Norgesferien sammen med oss! Samme pris for deg - en liten provisjon til oss. Ta kontakt for uforpliktende tilbud.

Husk at det ikke koster deg noe mer å bestille via oss. Du får en trygghet på din reise og at reisen din er kvalitetssikret i henhold til standard og lokale smittervernregler og du blir dekket av pakkereiseloven. Ikke minst kjenner vi destinasjonene og hotellene godt og setter sammen den perfekte reisen basert på dine behov.  

Lukk »

Søk reise