Skip to main content

Engø Gård | Bestill reisen hos Bennett Ferie

rom-utsikt-engo-gard-norgesferie
basseng-engo-gard-norgesferie
dessert-kaker-engo-gard-norgesferie
drengestuene-sittegruppe-engo-gard-norgesferie
hage-engo-gard-idyll-norgesferie
hovedgarden-hage-engo-gard-norgesferie
hovedgarden-engo-gard-norgesferie
konferanserom-engo-gard-norgesferie
kveldsstemning-engo-gard-norgesferie
restaurant-engo-gard-norgesferie
rom-engo-gard-norgesferie

Engø Gård på Tjøme er en eksklusiv og fredfull idyll ved havet, langt borte fra hverdagens krav, stress og mas. Her skal private opphold, selskap, møter og arrangementer foregå i rolige og sjarmerende omgivelser, kombinert med kulinariske nytelser og velvære. Bestill oppholdet hos reisebyrået Bennett Ferie - samme pris for deg, en liten provisjon til oss. 

Begynnelsen til det som i dag er Engø Gård, var Pihls Pensjonat – et av Tjømes mange sommerpensjonater. Det var romantikeren Frithjof Pihl og hans søster Daisy som startet pensjonat på Engø i 1924. Engelske Dorothy Grace Babington – med kallenavnet ”Babs”etter et opphold på pensjonatet, forelsket seg i både Frithjof og stedet og tilføyde raskt sin britisk charm og eleganse til pensjonatet. Den samme atmosfæren henger igjen og betegnes av mange som "Engø feelingen".

Opplevelser og aktiviteter på Engø Gård: 

  • Til dere som elsker å bade i sjøen - Engø Gård har fantastisk beliggenhet ved havet med egen badeplass. Du kan stupe fra enten Grimestad eller Engø brygga
  • Engø Gård har sin egen private tennisbane og låner ut tennisrackerter og baller
  • Badehuset på Engø Gård er bygget i engelsk ”Conservatory Style” og har oppvarmet basseng og boblebad
  • Vestfold er kjent for gode sykkelruter og Tjøme har mye å by på for den som er glad i å tråkke seg rundt. På Engø Gård kan du låne nostalgiske sykler


Opphold på Engø Gård: 
På trivelige og nostalgiske Engø Gård får du føle på roen og gjestfriheten enten du er der som privatperson på noen velfortjente feriedager, dere er en forening eller vennegjeng på "årstur" eller et firma på konferanse. Opphold med måltider og aktiviteter kan spesialtilpasses etter ønske. 

Du kan benytte deg av flotte Færder Nasjonalpark og Engø Gård kan organisere øyturer og skjærgårdsopplevelser også vinterstid.

Fikk du lyst på et deilig opphold på Engø Gård? Ta kontakt, så hjelper vi deg! 

Bassenget. Foto: Engø Gård

Nyt herlige måltider på Engø Gård - her fra frokosten. Foto: Engø Gård

Konferansefasiliteter med fantastisk beliggenhet. Foto: Engø Gård

Stue på Engø Gård. Foto: Engø Gård

Lukk »

Søk reise