Skip to main content

Norwegian Cruise Line tilbud

Norwegian Cruise Line sommerkampanje 2018
Norwegian Getaway i Karibien
Moro i bassenget! © Norwegian Cruise Line
NCL i Alaska. Foto: NCL
Barn ved bassenget om bord. Foto: NCL
NCL skip i New York. Foto: NCL
Santorini. Foto: NCL
Norwegian Getaway i Ocho Rios. Foto: NCL
Fine dining. Foto: NCL
Premium All Inclusive. Foto: NCL
NCL i Panamakanalen. Foto: NCL
NCL i Alaska. Foto: NCL
NCL i Karibien. Foto: NCL

17 skip, 98 land, over 300 anløpshavner og en fantastisk ferie. Norwegian Cruise Line er et anerkjent og familievennlig cruiserederi med flotte og moderne skip med masse fasiliteter. I tillegg til helpensjon, underholdning og de fleste aktiviteter om bord er også en all inklusive drikkepakke, wifi og tips til personalet inkludert i prisen, slik at det blir "all inklusive cruising". Enkelt og behagelig!  

Aktuelle tilbud 

Bestill ditt cruise senest 31. august og få opp til 500 Dollar til bruk om bord, jo bedre lugar, jo mer lommepenger får du. Tilbudet gjelder ved bestilling av alle cruise med varighet 5 netter eller mer (med unntak av cruise med Norwegian Joy og spesielle "Just cruise" priser). 

 • Studio = 50 USD
 • Innvendig og utvendig lugar = 100 USD
 • Balkonglugar og minisuiter = 150 USD
 • The Haven og suiter = 250 USD
 • Spesialkategorier på utvalgte skip = 500 USD

Norwegian Cruise Line tilbyr unike og spennende cruise over hele verden, i Karibien, Bahamas, Bermuda, den Meksikanske Rivieraen, Europa, Sør Amerika, Canada & New England, Panamakanalen, Alaska, Asia, Australia og New Zealand.

Se noen reiseforslag med Norwegian Cruise Line: 

- Nye Norwegian Bliss i Alaska og Karibien 2018 - 2019

- Norwegian Getaway i Karibien vinter 2018 - 2019

- Norwegian Cruise Line i Karibien vinter 2018 - 2019

- Norwegian Cruise Line i Middelhavet sommer 2018

- Populære cruise med Norwegian Spirit i Europa sommer 2019

"Premium All Inclusive" 

Med Norwegian Cruise Line cruiser du med "Premium All Inclusive". Når alt er inkludert er det enklere enn noen gang å sette feriebudsjettet, og ikke minst å holde det. På cruise med Norwegian Cruise Line har det alltid vært mye inkludert, nå får du ennå mer:

 • Helpensjon om bord 
 • Underholdning og de fleste aktiviteter
 • En all inklusive drikkepakke - voksne får et variert utvalg drikkevarer (også kjente og mer eksklusive merker) inkludert i cruiseprisen. Tilgjengelig i alle barer, salonger og spisesteder under hele cruiset
 • Barn og ungdom nyter ubegrenset juice, vann og brus
 • Lavazza spesialkaffe inkludert 
 • En gratis flaske vann per person per dag i lugaren (i tillegg så kan du selfølgelig få vann i barer og restauranter)
 • Avgiftene på all inclusive-tjenester er inkludert i prisen
 • Wifi (60 minutter pr. person)

Singel på cruise

NCL har blitt anbefalt av Porthole Magazine som "Best Cruise Line for Solo Travelers" 5 år på rad og er det første cruiseselskapet som introduserte egne lugarer og fellesområder "spesialdesignet" for deg som reiser alene. På utvalgte avganger har de også ekstra gode priser på single lugarer. 

Enten du er på et cruise for deg selv eller i en gruppe som "det femte hjulet på vognen" har Norwegian Cruise Line mange alternativer for deg. På alle cruise med NCL legger de til rette for at det skal være enkelt å bli kjent med medreisende ved hjelp av møteplasser for single og diverse arrangementer rundt på skipet. 

Familie - cruise

Familieferien blir uforglemmelig med Norwegian Cruise Line®. Om bord på de flotte skipene er det en rekke aktiviterer for alle aldersgrupper, fra kanonball til cupcake-dekorering. I tillegg kan barna (3 - 12 år) lære å sjonglere på Circus School i Splash Academy, og tenåringer (13 - 17 år) har de kuleste temafestene i Entourage - NCL's gratis ungdomsprogrammer. Gi barna øyebilkkene de vil huske! Det finnes også barnevaktservice om bord, hvis de voksne ønsker å finne på noe på egenhånd på kveldene eller når skipene er i land. 

"Feel Free"

Norwegian Cruise Line kaller det "Feel Free". På Norwegian Cruise Lines skip er det uformell og avslappet stemning, og det er ingen faste middagstider å passe på eller kleskoder å følge. Med ”Feel Free” konseptet kan du velge blant mange restauranter, fra enkle til eksklusive, store eller små. NCL har flere nye skip, har aktiviteter for hele familien og ofte meget gode barnepriser.

Norwegian Cruise Line passer for både barnefamilier, par og single som ønsker seg et cruise med uformell stemning om bord. 

Lukk »

Søk reise