Skip to main content

Norwegian Cruise Line tilbud | Bestill cruise hos Bennett Ferie

cruise-ncl-alaska
cruise-ncl-basseng
cruiseskip-norwegian_cruise_line-sup
cruise-ncl-getaway
cruise-ncl-karibien
cruise-ncl-basseng-barn
cruise-ncl-bliss
cruise-ncl-bliss-gocart

17 skip, 98 land, over 300 anløpshavner og en fantastisk ferie. Norwegian Cruise Line er et anerkjent og familievennlig cruiserederi med flotte og moderne skip med masse fasiliteter. Om bord er det uformell og avslappet stemning, og med "feel free" konseptet er det ingen faste middagstider å passe på eller kleskoder å følge og du kan velge blant mange restauranter, fra enkle til eksklusive, store eller små. Enkelt og behagelig!

Aktuelle tilbud 


Få 50% rabatt! Bestill nå og få 50% rabatt på alle cruise med Norwegian Cruise Line. 

300Euro til flybilletter! Bestill nå og få opp til 300Euro pr. person til betaling av flybilletter til utvalgte cruise. 

"Free at Sea" -  bestill nå, så får du ALLE disse pakkene/tjenestene inkludert for 149 Euro på 7 - 9 dagers cruise: 

  • Premium all inklusive drikkepakke
  • "Speciality Dining Gourmet package", 3 middager på spesialrestauranter
  • Utfluktspakke; 50 USD pr. lugar pr. havn du besøker til bruk på utflukter
  • Free WIFI pakke (250 minutter pr. lugar)
  • 3 og 4 person i lugaren betaler kun skatter og avgifter (kun på utvalgte cruise)

Cruise med helpensjon, underholdning og aktiviteter inkludert i grunnprisen.  

Norwegian Cruise Line tilbyr unike og spennende cruise over hele verden, i Karibien, Bahamas, Bermuda, den Meksikanske Rivieraen, Europa, Sør Amerika, Canada & New England, Panamakanalen, Alaska, Asia, Australia og New Zealand.

Lyst til å reise på cruise? Ta kontakt, ring eller send oss en forespørsel, så får du et oppdatert tilbud tilbake fra våre cruiseksperter - helt uforpliktende:

Singel på cruise
NCL har blitt anbefalt av Porthole Magazine som "Best Cruise Line for Solo Travelers" 5 år på rad og er det første cruiseselskapet som introduserte egne lugarer og fellesområder "spesialdesignet" for deg som reiser alene. På utvalgte avganger har de også ekstra gode priser på single lugarer. 

Enten du er på et cruise for deg selv eller i en gruppe som "det femte hjulet på vognen" har Norwegian Cruise Line mange alternativer for deg. På alle cruise med NCL legger de til rette for at det skal være enkelt å bli kjent med medreisende ved hjelp av møteplasser for single og diverse arrangementer rundt på skipet. Se reiseforslag og priseksempel. 

Familie - cruise

Familieferien blir uforglemmelig med Norwegian Cruise Line®. Om bord på de flotte skipene er det en rekke aktiviterer for alle aldersgrupper, fra kanonball til cupcake-dekorering. I tillegg kan barna (3 - 12 år) lære å sjonglere på Circus School i Splash Academy, og tenåringer (13 - 17 år) har de kuleste temafestene i Entourage - NCL's gratis ungdomsprogrammer. Gi barna øyebilkkene de vil huske! Det finnes også barnevaktservice om bord, hvis de voksne ønsker å finne på noe på egenhånd på kveldene eller når skipene er i land. 

"Feel Free"

Norwegian Cruise Line kaller det "Feel Free". På Norwegian Cruise Lines skip er det uformell og avslappet stemning, og det er ingen faste middagstider å passe på eller kleskoder å følge. Med ”Feel Free” konseptet kan du velge blant mange restauranter, fra enkle til eksklusive, store eller små. NCL har flere nye skip, har aktiviteter for hele familien og ofte meget gode barnepriser.

Norwegian Cruise Line passer for både barnefamilier, par og single som ønsker seg et cruise med uformell stemning om bord. 

Lukk »

Søk reise