Skip to main content

MSC Cruise jorden rundt i 2020

Operahuset i Sydney
Påskeøya, Chile
Solnedgang på Rarotonga
Mumbai, India
Alfama, Lisboa
MSC Magnifica. Foto: MSC Cruises
Casino om bord på MSC Magnifica. Foto: MSC Cruises
Wellington, New Zealand
Spansketrappen i Roma
Chinatown i Singapore

Bli med på MSC Cruises andre Jorden Rundt Cruise i 2020. MSC Magnifica kommer til å seile til mer enn 40 destinasjoner og 23 land. Du kan starte din reise fra Civitavecchia/Roma den 4. januar eller fra Barcelona 7. januar 2020. Totalt 117 dager/116 netter! MSC's første "Jorden Rundt Cruise" går i 2019, men er allerede fullbooket. Bruk 117 dager på en reise du vil huske for resten av livet! 

Noen av stedene du får besøke underveis er Lisboa og Madeira i Portugal, Rio de Janeiro i Brasil, Buenos Aires og Ushuaia i Argentina, Callao/Lima i Peru, Hanga Roa/Rapa Nui (Påskeøya) i Chile, Stillehavsøyene Papeete og Rarotonga, Milford Sound og Auckland i New Zealand, Hobart/Tasmania, Cairns og Sydney i Australia, Papua New Guinea, Bali, Singapore, Colombo på Sri Lanka, Mumbai i India, Aqaba/Petra i Jordan, du får seile gjennom Suezkanalen, og besøke Roma og Genova i Italia. 

15 utflukter inngår i prisen, og naturligvis kan du bestille ytterligere utflukter både i forveien eller underveis. I tillegg så er en pakke med drikke til alle måltider inkludert, samt at du får 30% rabatt på vask av klær. 

Om bord på vakre MSC Magnifica kan du spise mat i verdensklasse fra en av de mange restaurantene om bord, du kan nyte fantastisk underholdning, være med på aktiviteter, nyte livet ved bassengkanten, nyte utsikten, treffe nye mennesker, kose deg i den store og flotte spa-avdelingen, slappe av og kose deg. Alt mens du har "base" i en av skipets bekvemme og romslige lugarer.

Reiseforslaget på jorden rundt cruise med MSC Magnifica inkluderer: 

116 netters cruise med MSC Magnifica jorden rundt med avreise 4. januar fra Civitavecchia/Roma eller 7. januar 2020 fra Barcelona. Her er reiseruten:

Fra 179.999,- i balkonglugar (avreise fra Roma 4. januar 2020 eller fra Barcelona 7. januar 2020)

  • Pr. person når 2 reiser sammen og deler lugar
  • 116 netters cruise i valgte lugartype
  • Helpensjon om bord
  • Drikke til måltidene
  • Utfluktspakke med 15 utflukter
  • Tips til lugar- og restaurantpersonale
  • Underholdning og de fleste aktiviteter om bord
  • Alle kjente skatter og avgifter

Tillegg for fly t/r Norge - Roma/Barcelona, tillegg for ev. overnatting i for- og/eller etterkant av cruiset, singel lugar, høyere lugarkategorier, drikke om bord utenom måltidene, frivillige utflukter og forsikringer (OBS! Må ha forsikring som gjelder for så lang reiseperiode!).  

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder.
Forbehold prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.

Vår reisekonsulent Gunn-Line i Bennett Ferie Molde synes dette høres kjempespennende ut og hjelper deg gjerne med mer informasjon og bestilling. Ta kontakt på telefon 71 25 06 00 eller e-post til molde.ferie@hrgworldwide.com

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Ta kontakt, så hjelper vi deg!

Lukk »

Søk reise