Skip to main content

Nytt skip! Cruise med MSC Seaview i Middelhavet

Bassengområde på bakdekket. MSC Seaside/Seaview. Foto: MSC Cruises
Messina, Sicilia
Casa Batllo, Barcelona. Foto: MSC Cruises
Utflukt til Pompeii fra Napoli. Foto: MSC Cruises
MSC Seaside/Seaview. Foto: MSC Cruises
MSC Seaside/Seaview. Foto: MSC Cruises
Buffet. MSC Seaside/Seaview. Foto: MSC Cruises
Sportsdeck. MSC Seaside/Seaview. Foto: MSC Cruises
MSC Seaview. Foto: MSC Cruises

Cruise med Middelhavets nyeste skip! MSC Seaview gjør sitt aller første cruise i Middelhavet juni 2018 og blir da det nyeste skipet som seiler i Middelhavet.

Hun gir sine gjester sjansen til å oppleve Middelhavets gullkorn på en helt ny måte! Skipet er laget for å bringe gjestene ennå nærmere havet med sitt promenadedekk som går nesten rundt hele skipet. 

MSC Seaview seiler 7 - dagers cruise i vestre Middelhavet sommersesongen 2018. Reiseruten tar deg som gjest til vakre havnebyer i fire ulike land. Opplev det denne vakre regionen har å tilby med å være med på en av MSC Cruises' mange utflukter eller nyt stoppestedenes tilbud og sjarme på egenhånd. Cruiset har kun en dag "til sjøs", så her får du med deg mange destinasjoner på en uke. Man kan også velge å bli om bord mens skipet ligger til kai og bare nyte av skipets mange flotte fasiliteter. Med helt nytt skip og en flott reiserute har dette blitt ett veldig populært cruise og det kan være utsolgt på en del avganger og lugartyper.  

Med sitt helt nye design er Seaside-klassens skip utformet for å gjøre det meste ut av at man faktisk er på havet. Med ett promenadedekk som går nesten rundt hele skipet så langt nede som på dekk 9 får du som gjest den unike følelsen av å være nær havet. Ikke noen andre skip tilbyr heller så mange områder utendørs som MSC Sewaview. Ikke bare soldekk og bassengområdet, men flere restauranter, barer og kaféer er plassert utendørs slik at du som gjest kan nyte sol og varme under hele oppholdet om bord. 

MSC Cruises har veldig gode barn- og ungdomspriser (fast ukespris på 1.400,- for barn og 1.800,- for ungdom) og er derfor gunstig for familier. Om bord på MSC Seaview tilbys flere helt nye lugar- og suitetyper, som for eksempel familielugarer i to etasjer og lugarer med eget boblebad på balkongen. Om bord finnes også det helt nye konseptet ”Beach Condo” som innebærer at man har en stor uteplass med plass til solsenger. 

Inkludert i reiseforslaget: 

7 netters cruise med nye MSC Seaview fra Barcelona. Avreiser i perioden 15. juni til 9. november 2018. 

Vårt priseksempel gjelder avreise i lavsesong, 19. oktober. 

Cruisets reiserute: Barcelona - Marseille - Genova - Napoli - Messina, Sicilia - Valletta, Malta - til sjøs - Barcelona

Fra 7.289,-

  • Pris pr. person når 2 reiser sammen og deler lugar
  • 7 netters cruise i innvendig lugar
  • Helpensjon om bord
  • Underholdning og de fleste aktiviteter om bord
  • Tips til lugar- og restaurantpersonale
  • Alle kjente skatter og avgifter

Tillegg for fly t/r Norge - Barcelona, tillegg for ev. overnatting i for- og/eller etterkant av cruiset, singel lugar, høyere lugarkategorier, (drikke om bord), obligatorisk tips til personalet, frivillige utflukter og forsikringer. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder.
Forbehold prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Ta kontakt, så hjelper vi deg!

Lukk »

Søk reise