Skip to main content

Cruise i Middelhavet med MSC Seaview | Bennett Ferie

msc-seaview-til-sjos-middelhavet
basseng-msc-seaview-cruise
lugar-msc-seaview-cruise
cruise-middelhavet-korsika
cruise-middelhavet-barcelona
cruise-middelhavet-laspezia-cinque-terre
cruise-middelhavet-sportsdekk-seaview
bakdekk-profil-msc-seaview-cruise
front-msc-seaview-cruise
msc-seaview-til-sjos-middelhavet

Cruise i Middelhavet med et av Middelhavets nyeste skip; MSC Seaview, nytt i juni 2018. Det flotte cruiseskipet seiler i vestre Middelhavet sommersesongen 2020 (13. april - 7. november), bestill senest 28. februar og få all inklusive drikkepakken "Easy" (verdi 280,- pr. døgn) inkludert.  

Cruisets reiserute: Barcelona - Ajaccio, Korsika - Genova - La Spezia - Civitavecchia/Roma - Cannes - Palma de Mallorca - Barcelona

Priseksempel | Cruise med MSC Seaview i Middelhavet (fra Barcelona):

Avreise 11. juli: 
Fra 9.739,- pr. person når 2 deler en innvendig lugar
Fra 17.679,- pr. person når 2 deler en balkonglugar
Fra 35.596,- for 2 voksne og 2 barn (2 - 11 år) i balkonglugar

Avreise 7. november:  
Fra 6.419,- pr. person når 2 deler en innvendig lugar
Fra 13.429,- pr. person når 2 deler en balkonglugar
Fra 15.638,- for 2 voksne og 2 barn (2 - 11 år) i innvendig lugar

Fra 29.658,- for 2 voksne og 2 barn (2 - 11 år) i balkonglugar

Prisene inkluderer: 

  • 7 netters cruise i valgte type lugar
  • Helpensjon om bord
  • All inklusive drikkepakke "Easy" inkludert ved bestilling senest 28. februar
  • Underholdning og de fleste aktiviteter om bord
  • Tips til lugar- og restaurantpersonale
  • Alle kjente skatter og avgifter

Tillegg for fly t/r Norge - Barcelona, tillegg for ev. overnatting i for- og/eller etterkant av cruiset, singel lugar, høyere lugarkategorier, (drikke om bord), obligatorisk tips til personalet, frivillige utflukter og forsikringer. Ev. rabatter er allerede fratrukket. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Ta kontakt med våre reiseeksperter!

Cruise med MSC Seaview

Hun gir sine gjester sjansen til å oppleve Middelhavets gullkorn på en helt ny måte! Skipet er laget for å bringe gjestene ennå nærmere havet med sitt promenadedekk som går nesten rundt hele skipet. 

MSC Seaview seiler 7 - dagers cruise i vestre Middelhavet sommersesongen 2019 og 2020. Reiseruten tar deg som gjest til vakre havnebyer, en ny destinasjon hver dag, noe som ikke er så vanlig på et cruise, her får du maks ut av reisen. Opplev det denne vakre regionen har å tilby med å være med på en av MSC Cruises' mange utflukter eller nyt stoppestedenes tilbud og sjarme på egenhånd. Man kan også velge å bli om bord mens skipet ligger til kai og bare nyte av skipets mange flotte fasiliteter. Med et helt nytt skip og en ny, flott reiserute er dette ett meget populært cruise, og det kan være utsolgt på en del avganger og lugartyper.  

Med sitt helt nye design er Seaside-klassens skip utformet for å gjøre det meste ut av at man faktisk er på havet. Med ett promenadedekk som går nesten rundt hele skipet så langt nede som på dekk 9 får du som gjest den unike følelsen av å være nær havet. Ikke noen andre skip tilbyr heller så mange områder utendørs som MSC Sewaview. Ikke bare soldekk og bassengområdet, men flere restauranter, barer og kaféer er plassert utendørs slik at du som gjest kan nyte sol og varme under hele oppholdet om bord. 

MSC Cruises har veldig gode barn- og ungdomspriser (fast ukespris på fra 1.400,- for barn og fra 1.800,- for ungdom) og er derfor gunstig for familier. Om bord på MSC Seaview tilbys flere helt nye lugar- og suitetyper, som for eksempel familielugarer i to etasjer og lugarer med eget boblebad på balkongen. Om bord finnes også det helt nye konseptet ”Beach Condo” som innebærer at man har en stor uteplass med plass til solsenger. 

Som det første globale cruiseselskapet vil MSC Cruises klimakompensere flåten sin fra 1. januar 2020, og cruisevirksomheten vil dermed være karbonnøytral. Initiativet er del av en større innsats for å fremme FNs mål for bærekraftig utvikling. Sammen med fortsatte investeringer i akselerert utvikling av avansert miljøteknologi muliggjør dette skipsoperasjoner med null utslipp.

Cruise med MSC Cruises andre nye skip:

MSC Seaview i Middelhavet: 

Lukk »

Søk reise