Skip to main content

Cruise i Middelhavet med MSC Seaview 2022 | Bennett

msc-seaview-til-sjos-middelhavet
basseng-msc-seaview-cruise
cruise-middelhavet-genova
lugar-msc-seaview-cruise
cruise-middelhavet-barcelona
cruise-middelhavet-laspezia-cinque-terre
cruise-middelhavet-sportsdekk-seaview
cruise-middelhavet-napoli-pompeii-vesuv
cruise-middelhavet-sicilia-etna
bakdekk-profil-msc-seaview-cruise
front-msc-seaview-cruise
msc-seaview-til-sjos-middelhavet

Cruise i Middelhavet med MSC Seaview (nytt 2018). Det flotte cruiseskipet seiler i vestre Middelhavet sommersesongen 2022 (8. april - 4. november), bestill senest 31. januar og få opp til 5.000,- i rabatt pr. person. Med veldig gode barnepriser er MSC Seaview perfekt for familieferien. Nyt godt av tryggheten og kompetansen som erfarne reisekonsulenter kan gi deg - bestill reisen hos reisebyrået Bennett, en partner i verdens største reisebyråkjede.    

Priseksempel | Cruise med MSC Seaview i Middelhavet (fra Barcelona):

Avreise 3. juni: 
Fra 7.145,- pr. person når 2 deler en innvendig lugar
Fra 13.245,- pr. person når 2 deler en balkonglugar
Fra 17.825,- for 2 voksne og 2 barn (2 - 11 år) i innvendig lugar
Fra 30.025,- for 2 voksne og 2 barn (2 - 11 år) i balkonglugar

Avreise 1. juli:  
Fra 8.445,- pr. person når 2 deler en innvendig lugar
Fra 14.545,- pr. person når 2 deler en balkonglugar
Fra 25.625,- for 2 voksne og 2 barn (2 - 11 år) i innvendig lugar

Fra 34.225,- for 2 voksne og 2 barn (2 - 11 år) i balkonglugar

Prisene inkluderer: 

  • 7 netters cruise i valgte type lugar
  • Helpensjon om bord
  • Underholdning og de fleste aktiviteter om bord
  • Tips til lugar- og restaurantpersonale
  • Alle kjente skatter og avgifter

Tillegg for fly t/r Norge - Barcelona, tillegg for ev. overnatting i for- og/eller etterkant av cruiset, singel lugar, høyere lugarkategorier, drikke om bord, frivillige utflukter og forsikringer. Ev. rabatter er allerede fratrukket. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.

Frister det med et cruise i Middelhavet med MSC Seaview? Ta kontakt med våre reiseeksperter!

Cruise med MSC Seaview i Middelhavet sommersesongen 2022
Reiserute: Barcelona - Marseille - Genova - Napoli - Messina (Sicilia) - Valletta (Malta) - til sjøs - Barcelona

MSC Seaview gir sine gjester sjansen til å oppleve Middelhavets gullkorn på en helt ny måte! Skipet er laget for å bringe gjestene ennå nærmere havet med sitt promenadedekk som går nesten rundt hele skipet. 

MSC Seaview seiler 7 - dagers cruise i vestre Middelhavet sommersesongen 2022. Reiseruten tar deg som gjest til vakre havnebyer og med bare en "sjødag" får du maks ut av reisen. Opplev det denne vakre regionen har å tilby med å være med på en av MSC Cruises' mange utflukter eller nyt stoppestedenes tilbud og sjarme på egenhånd. Man kan også velge å bli om bord mens skipet ligger til kai og bare nyte av skipets mange flotte fasiliteter. 

Seaside-klassens skip er utformet for å gjøre det meste ut av at man faktisk er på havet. Med ett promenadedekk som går nesten rundt hele skipet så langt nede som på dekk 9 får du som gjest den unike følelsen av å være nær havet. Ikke noen andre skip tilbyr heller så mange områder utendørs som MSC Seaview. Ikke bare soldekk og bassengområdet, men flere restauranter, barer og kaféer er plassert utendørs slik at du som gjest kan nyte sol og varme under hele oppholdet om bord. 

MSC Cruises har veldig gode barn- og ungdomspriser (fast ukespris på fra 1.400,- for barn og fra 1.800,- for ungdom) og er derfor gunstig for familier. Om bord på MSC Seaview tilbys flere helt nye lugar- og suitetyper, som for eksempel familielugarer i to etasjer og lugarer med eget boblebad på balkongen. Om bord finnes også det helt nye konseptet ”Beach Condo” som innebærer at man har en stor uteplass med plass til solsenger. 

Som det første globale cruiseselskapet klimakompenserte MSC Cruises flåten sin fra 1. januar 2020, og cruisevirksomheten er dermed karbonnøytral. Initiativet er del av en større innsats for å fremme FNs mål for bærekraftig utvikling. Sammen med fortsatte investeringer i akselerert utvikling av avansert miljøteknologi muliggjør dette skipsoperasjoner med null utslipp.

MSC Seaview. Foto: MSC Cruises

Atelier Bistro, MSC Seaview. Foto: MSC Cruises

Bassengdekk, MSC Seaview. Foto: MSC Cruises

Det finnes masse aktivitetstilbud om bord, blant annet denne kule sklien. Foto: MSC Cruises

Lukk »

Søk reise