Skip to main content

Cruise med MSC Musica i Egeer- og Adriaterhavet

cruise-middelhavet-msc-musica
cruise-middelhavet-alberobello
cruise-middelhavet-athen
cruise-middelhavet-aurea-spa
cruise-middelhavet-bassengomrade
cruise-middelhavet-olympia-katakolon
cruise-middelhavet-minigolf
cruise-middelhavet-restaurant

Opplev flotte destinasjoner i Egeer- og Adriaterhavet på cruise med MSC Musica ut fra Venezia sommersesongen 2020! Et hyggelig skip og fantastiske destinasjoner, på dette cruiset kan du få en god blanding av sol, bad, kultur og historie. Bestill senest 28. februar og få all inklusive drikkepakken "Easy" (verdi 280,- pr. døgn) inkludert på cruise sommersesongen 2020!

Priseksempel | 7 netters cruise fra Venezia med MSC Musica: 

Cruisets reiserute: Venezia - Brindisi - Katakolon - Santorini - Pireaus/Athen - Korfu - Kotor (Montenegro) - Venezia

Avreise 17. mai;
Fra 7.759,-
pr. person i innvendig lugar
Fra 15.789,- pr. person i balkonglugar
Fra 20.196,- for 2 voksne og 2 barn (2 - 11 år) i innvendig lugar
Fra 34.976,- for 2 voksne og 2 barn (2 - 11 år) i balkonglugar

Avreise 5. juli: 
Fra 10.799,- pr. person i innvendig lugar
Fra 18.189,- pr. person i balkonglugar
Fra 29.536,- for 2 voksne og 2 barn (2 - 11 år) i innvendig lugar

  • 7 netters cruise i valgte type lugar 
  • Helpensjon om bord
  • All inklusive "Easy" drikkepakke inkl. ved bestilling senest 28. februar
  • Underholdning og de fleste aktiviteter om bord
  • Alle kjente skatter og avgifter 

Tillegg for fly t/r. Obligatorisk tips til personalet kommer i tillegg. MSC Cruises tilbyr cruise+fly pakker fra Oslo, Trondheim, Bergen og Stavanger. Ev. kampanjerabatter er allerede fratrukket i priseksemplet. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Ta kontakt med våre reiseeksperter!

Andre flotte cruise med MSC Cruises. 

MSC Musica

Du seiler med MSC Musica, om bord kan du nyte dagene i en romslig, grasiøs og flott verden med fokus på detaljer. Omgivelsene og fasilitetene om bord er vakre og overdådige, som for eksempel foajéens tre-etasjes fossefall og gjennomsiktige piano som står på et krystallgulv over et basseng av glitrende vann.

Dagene kan du tilbringe i land på en av de spennende destinasjonene hvor du enten kan være med på en av MSC Cruises mange flotte utflukter eller gjøre oppdagelser på egenhånd. Kunst, kultur, historie, shopping, sol, strand og bad - her er mulighetene mange og varierte. Eller du kan velge å bli om bord på skipet og nyte alle fasilitetene i et rolig, behagelig tempo mens de fleste gjestene er i land. Bruk dagen ved bassenget eller i skipets flotte spa- og treningsavdeling, Aurea Spa. Litt av hvert er også bra, ta en formiddag eller ettermiddag i land, for så å nyte resten av dagen om bord. 

Etter kveldens middag kan du danse til liveband i den vakre Crystal Lounge, ta en pause i stilfulle Havana Club sigarrom, prøve deg på vinsmaking, spille i Sanremo Casino eller bare lene deg tilbake for å nyte et fantastisk show i vakre La Scala teater. 

Maten om bord er hovedsaklig italiensk, men ikke bare, og alt er ferskt tilberedt på tradisjonelt vis med førsteklasses råvarer. Nyt saftige italienske gourmetspesialiteter på Il Giardino, sushi på Kaito Sushi Bar, eller prøv deg frem blant et stort utvalg av autentiske italienske pizzaer. 

MSC Cruises har spesielt gode priser for barn og ungdom med fast lavpris for barn, 0 - 11 år kun fra 1.400,- pr. uke og 12 - 17 år kun fra 2.800,-. Atmosfæren om bord er avslappet og uformell, tilpasset de mange barnefamiliene. Livet for de unge om bord er helt topp med innendørs og utendørs lekefasiliteter, et eget basseng og separat barne- og ungdomsklubb for et herlig sosialt liv på cruise. MSC kan ofte være svært prisgunstig, og passer for familier og deg som ønsker et uformelt cruise til en god pris.

Som det første globale cruiseselskapet vil MSC Cruises klimakompensere flåten sin fra 1. januar 2020, og cruisevirksomheten vil dermed være karbonnøytral. Initiativet er del av en større innsats for å fremme FNs mål for bærekraftig utvikling. Sammen med fortsatte investeringer i akselerert utvikling av avansert miljøteknologi muliggjør dette skipsoperasjoner med null utslipp.

Opplevelser i det Østlige Middelhavet: 

Lukk »

Søk reise