Skip to main content

Det beste av Egeer- og Adriaterhavet på cruise med MSC Musica

MSC Musica utenfor Santorini. Foto: MSC Cruises
Alberobello oppleves på utflukt fra Brindisi
Athen (Pireaus). Foto: MSC Cruises
Olympia, Katakolon. Foto: MSC Cruises
Kotor, Montenegro. Foto: MSC Cruises
MSC Musica. Foto: MSC Cruises
Aurea Spa. Foto: MSC Cruises
Spill minigolf om bord. Foto: MSC Cruises
Pooldeck, MSC Musica. Foto: MSC Cruises
Restaurant, MSC Musica. Foto: MSC Cruises

Opplev flotte destinasjoner i Egeer- og Adriaterhavet på cruise med MSC Musica ut fra Venezia sommersesongen 2018! 

Du seiler med MSC Musica, om bord kan du nyte dagene i en romslig, grasiøs og flott verden med fokus på detaljer. Omgivelsene og fasilitetene om bord er vakre og overdådige, som for eksempel foajéens tre-etasjes fossefall og gjennomsiktige piano som står på et krystallgulv over et basseng av glitrende vann...

Dagene kan du tilbringe i land på en av de spennende destinasjonene hvor du enten kan være med på en av MSC Cruises mange flotte utflukter eller gjøre oppdagelser på egenhånd. Kunst, kultur, historie, shopping, sol, strand og bad - her er mulighetene mange og varierte. Eller du kan velge å bli om bord på skipet og nyte alle fasilitetene i et rolig, behagelig tempo mens de fleste gjestene er i land. Bruk dagen ved bassenget eller i skipets flotte spa- og treningsavdeling, Aurea Spa. Litt av hvert er også bra, ta en formiddag eller ettermiddag i land, for så å nyte resten av dagen om bord. 

En populær utflukt på dette cruiset er på Santorini; utforsk bronsealderbyen Akrotiri, gå en flott tur i Santorinis vakre hovedstad Fira og bli deretter med på en guidet spasertur i den billedskjønne landsbyen Oia med en stopp på en lokal vingård. 

Etter kveldens middag kan du danse til liveband i den vakre Crystal Lounge, ta en pause i stilfulle Havana Club sigarrom, prøve deg på vinsmaking, spille i Sanremo Casino eller bare lene deg tilbake for å nyte et fantastisk show i vakre La Scala teater. 

Maten om bord er hovedsaklig italiensk, men ikke bare, og alt er ferskt tilberedt på tradisjonelt vis med førsteklasses råvarer. Nyt saftige italienske gourmetspesialiteter på Il Giardino, sushi på Kaito Sushi Bar, eller prøv deg frem blant et stort utvalg av autentiske italienske pizzaer. 

MSC Cruises har spesielt gode priser for barn og ungdom med fast lavpris for barn, 0 - 11 år kun 1.400,- pr. uke og 12 - 17 år kun 2.800,-. Atmosfæren om bord er avslappet og uformell, tilpasset de mange barnefamiliene. Livet for de unge om bord er helt topp med innendørs og utendørs lekefasiliteter, et eget basseng og separat barne- og ungdomsklubb for et herlig sosialt liv på cruise. MSC kan ofte være svært prisgunstig, og passer for familier og deg som ønsker et uformelt cruise til en god pris.

Last minute sale

Nå senker MSC Cruises prisene på avganger i perioden 1. juli - 10. august. Spar 1.000,- pr. person ved bestilling av innvendig lugar, 1.500,- pr. person i utvendig lugar og 2.000,- pr. person i balkonglugar. Rabatten gjelder både hvis du bestiller kun cruise eller en "fly & cruise" pakke. Bestilles senest 10. august, begrenset antall plasser. 

Priseksempel og reiseforslag med MSC Musica: 

7 netters cruise med MSC Musica fra Venezia til destinasjoner i Egeer- og Adriaterhavet. Cruiset har avreiser i perioden 25. mars - 7. oktober 2018. 

Vårt priseksempel gjelder cruise 9. september. 

Cruisets reiserute: Venezia - Brindisi - Katakolon - Santorini - Pireaus/Athen - Korfu - Kotor - Venezia

Fra 9.750,-

  • Pris pr. person når 2 reiser sammen og deler lugar
  • 7 netters cruise i valgte type lugar
  • Helpensjon om bord
  • Underholdning og de fleste aktiviteter om bord
  • Alle kjente skatter og avgifter 

Tillegg for fly t/r. Obligatorisk tips til personalet kommer i tillegg. MSC Cruises tilbyr cruise+fly pakker fra Oslo, Trondheim, Bergen og Stavanger. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder.
Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Ta kontakt, så hjelper vi deg!

Lukk »

Søk reise