Skip to main content

Flotte MSC Meraviglia i Karibien | Bennett Ferie

polar-aqua-park-vannsklier-msc-meraviglia-cruise
4d-kino-msc-meraviglia-cruise
iskrembar-msc-meriviglia-cruise
aurea-spa-msc-meraviglia-cruise
bahamas-ocean-cay-msc-marine-reserve-cruise
biffrestaurant-msc-meraviglia-cruise
gym-msc-meraviglia-cruise
innendors-basseng-msc-meraviglia-cruise
cruise-mexico-cozumel-shopping
bassengdekk-msc-meraviglia-cruise
msc-meraviglia-aapent-hav
ledlys-galleria-msc-meraviglia-cruise
balkonglugar-cruise-msc-meraviglia

Bli med på cruise med flotte MSC Meraviglia (ny 2017) når hun skal cruise sin første sesong i Karibien. MSC Meraviglia skal seile fra Miami til vakre destinasjoner som Belize, Costa Maya og Honduras. Skipet vil garantert imponere deg med sin kombinasjonen av ny teknologi, sofistikert design og fremragende komfort. Gå ikke glipp av "Cirque du Soleil at Sea" - førsteklasses underholdning! 

Bestill vinterens cruise i Karibien nå og få opp til 30% rabatt på cruise med MSC Meraviglia vinteren 2019/2020. 

Del opplevelsen med venner og familie; bestill for minimum 10 personer på samme seiling og få 10.000,- i rabatt. Kun hos reisebyrå! 

Priseksempel | Cruise med MSC Meraviglia fra Miami, 7 netter; 

Avreise 29. mars (reiserute 1): 
Fra 6.049,- pr. person i innvendig lugar
Fra 13.029,- pr. person i balkonglugar

Fra 20.798,- for 2 voksne og 2 barn (2 - 11 år) i balkonglugar

  • 7 netters cruise i valgte type lugar
  • Helpensjon om bord
  • Underholdning og de fleste aktiviteter om bord
  • Alle kjente skatter og avgifter

Tillegg for fly t/r avreisehavn. Tillegg for høyere lugarkategorier. Obligatorisk servicetillegg om bord kommer i tillegg. MSC har knallgode barnepriser! Ev. kampanjerabatter er fratrukket i priseksemplet ovenfor. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Ta kontakt - vi hjelper deg!

MSC Meraviglia seiler 2 forskjellige ruter ut fra Miami vinteren 2019 - 2020

1. Belize og Honduras; Det beste i Mellom - Amerika

Reiserute; Miami - til sjøs - Costa Maya, Mexico - Belize City, Belize - Isla de roatan, Honduras - til sjøs - Ocean Kay MSC Marine Reserve, Bahamas - Miami

Populær utflukt på dette cruiset; "Altun Ha og den gamle Belizeelva" - hold utkikk etter iguaner, krokodiller og aper i det naturskjønne landskapet langs Belizeelva. Vi kjører videre til Altun Ha som en gang var et handelssentrum som knyttet det karibiske Maya-folket til befolkningen lenger inn i Mellom-Amerika. 

2. Piratenes land, Mayafolket og Conquistadors

Reiserute; Miami - til sjøs - Ocho Rios, Jamaica - George Town, Grand Cayman - Cozumel, Mexico - til sjøs - Ocean Kay MSC Marine Reserve, Bahama - Miami

Populær utflukt på dette cruiset; "Lytt til bølgene" - en dag i bukten på Ocean Cay MSC Marine Reserve med din egen cabana som er utstyrt med alt du trenger for å nyte oppholdet her. Koble av i stillheten og lytt til bølgene på en av MSC's flytebrygger. 

Andre cruise med MSC Cruises i Karibien: 


Ocean Cay MSC Marine Reserve

MSC's nye reisemål, Ocean Cay MSC Marine Reserve, åpner november 2019 og blir MSC Cruises helt egne øy. Ocean Cay ligger vest på Bahamas og er en del av Biminis øygruppe. Vi har sammen med bahamanske miljøeksperter forvandlet det tidligere industriområdet til et blomstrende økosystem som nå er en privat øy, eksklusiv for MSC Cruises-gjester. 

På øyen kan du oppleve seks fantastiske strender, en stor lagune, en by i autentisk bahamansk stil og fargeglade tiki-barer. Du kan finne flere restauranter ved havet, og personale på MSC Aurea Spa som tilbyr massasje og ulike skjønnhetsbehandlinger i gode solsenger med havutsikt. Med våre utflukter kan du oppleve MSC Marine Reserves myldrende tropiske undervannsliv. På det karibiske cruiset kan du også prøve ut flere ulike vannsportaktiviteter, samt snorkle og svømme i Ocean Cays krystallklare vann. 

Som det første globale cruiseselskapet vil MSC Cruises klimakompensere flåten sin fra 1. januar 2020, og cruisevirksomheten vil dermed være karbonnøytral. Initiativet er del av en større innsats for å fremme FNs mål for bærekraftig utvikling. Sammen med fortsatte investeringer i akselerert utvikling av avansert miljøteknologi muliggjør dette skipsoperasjoner med null utslipp.

Lukk »

Søk reise