Skip to main content

MSC Lirica fra Dubai | Bestill hos Bennett Ferie

cruiseskip-msc-lirica
abu-dhabi-cruise-dubai
cruiseskip-sir-bani-yas-island-cruise-dubai
strand-jumeirah-beach-hotel-cruise-dubai

MSC Lirica seiler 7, 11 og 14 netters cruise ut fra Dubai vintersesongen 2019 - 2020. Bestill nå og få opp til 30% rabatt på vinterens cruise!  

Priseksempel | 7 netters cruise med MSC Lirica fra Dubai, avreise 14. mars 2020: 

Fra 3.999,- pr. person i innvendig lugar
Fra 8.999,- pr. person i balkonglugar

Cruisets reiserute 14. mars; Dubai - Abu Dhabi - til sjøs - Khor Fakkan - Muscat - Khasab - Dubai - Dubai

  • Pris pr. person når 2 reiser sammen
  • 7 netters cruise i valgte type lugar
  • Helpensjon om bord
  • Underholdning og de fleste aktiviteter om bord
  • Alle kjente skatter og avgifter

Andre priser fra andre avreiseflyplasser. Tillegg for fly t/r, ekstra overnattinger i Dubai, singel lugar og høyere lugarkategorier. Tillegg for cruise i høysesong og for 14 netters cruise som er innom India. Obligatorisk tips kommer i tillegg. Ev. kampanjerabatter er fratrukket i priseksemplet ovenfor. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Ta kontakt med våre reiseeksperter

MSC Lirica 

MSC Lirica ble satt i drift i 2003, og gjennomgikk en omfattende oppussing i 2015. Det er et vakkert, klassisk cruiseskip med fokus på eleganse, komfort og gjestfrihet - alt i MSC's velkjente "Middelhavsstil". Du får en fantastisk innendørs utsikt fra foajéen, og loungen med vinduer fra gulv til tak gir deg herlig, uhindret havutsikt. Fasilitetene er flotte, og du finner flere mindre og intime områder som for eksempel den stilfulle Beverly Hills Bar eller den tradisjonelle engelske puben Lord Nelson Pub, den perfekte oase for en drink før teatret. MSC Lirica byr på en god blanding av moderne og tradisjonelle fasiliteter og stil. MSC Lirica tar opp til 1984 passasjerer og er ikke blant de aller største skipene. 

Under oppussingen i 2015 fikk skipet flere romslige nye lugarer med balkonger med flott panoramautsikt og restauranten og bufféområdene ble utvidet. Skipet fikk et nytt 319 kvm. stort område for musikk og dans. Med hjelp av prestisjetunge partnere som Chicco, LEGO® og Namco® ble det laget flotte nye lekeområder for barn, for eksempel en spennende "sprutepark" full av morsomme vannaktiviteter. Og for at du skal kunne slappe av og nyte ennå mer, så ble flotte MSC Aurea Spa utvidet med mer plass til massasje. 

Som det første globale cruiseselskapet vil MSC Cruises klimakompensere flåten sin fra 1. januar 2020, og cruisevirksomheten vil dermed være karbonnøytral. Initiativet er del av en større innsats for å fremme FNs mål for bærekraftig utvikling. Sammen med fortsatte investeringer i akselerert utvikling av avansert miljøteknologi muliggjør dette skipsoperasjoner med null utslipp.

Reiserutene

Vintersesongen 2019 - 2020 seiler MSC Lirica 7, 11 og 14 netters cruise ut fra Dubai. På 11 netters cruiset får du sjansen til å oppleve Bahrain, et av verdens minste land som likevel er et av regionens mest moderne. For den motorinteresserte lokker sikkert et besøk på Bahrain International Circuit hvor det har blitt arrangert Formel 1 løp siden 2001. På 14 netters cruisene får man for første gang med MSC Cruises oppleve fargesprakende og eksotiske India på de 3 stoppene langs kysten; New Mangalore, Goa og Mumbai. 

På et cruise ut fra Dubai kan du oppleve dristig og futuristisk arkitektur i utrolige byer midt i ørkenen, overdådige palasser og verdens mest luksuriøse hoteller, flotte strender, shopping og få et innblikk i den lange og rike arabiske historien. Et cruise i disse områdene byr på en herlige blanding av gamle tradisjoner og det moderne nye. 

Opplev orientalsk mystikk, lange strender med turkist hav og fascinerende ørkenlandskap i de Forente Arabiske Emirater. Abu Dhabi og Dubai overrasker med sin vågale, futuristiske arkitektur. Sir Bani Yas island gleder deg med sin lange drømmestrand, muligheter for safari i mangrovene, sine ørkenopplevelser og sin beskyttede bukt. India byr på hindutempler, markeder og avslappende strender, deilige krydderlukter, fantastiske farger og hektisk storbyliv. Gulf of Oman byr også på flotte korallrev og byene Khor Fakkan, Khasab og Muscat hvor du kan få en smak av den eventyrlige atmosfæren fra tusen og en natt. Et cruise ut fra Dubai er rett og slett et fargerikt eventyr! 

Eventyrlige opplevelser i ørkenen. Foto: MSC Cruises

Bassengområdet på MSC Lirica. Foto: MSC Cruises

Deilig solområde på MSC Lirica. Foto: MSC Cruises

Lukk »

Søk reise