Skip to main content

MSC Fantasia i Middelhavet | Bestill cruise hos Bennett Ferie

cruise-middelhavet-msc-fantasia
cruise-middelhavet-genova
cruise-middelhavet-basseng-fantasia
cruise-middelhavet-ibiza-strand
cruise-middelhavet-marseille
cruise-middelhavet-mallorca
cruise-middelhavet-pompeii
cruise-middelhavet-roma
cruise-middelhavet-sardinia-spargi-island
cruise-middelhavet-sicilia

Bli med vakre MSC Fantasia på cruise fra Palma de Mallorca til flotte havner i det vestlige middelhavet. I mellom høydepunktene på land kan du kose deg om bord på det vakre skipet og nyte de flotte fasilitetene, maten og underholdningen om bord. MSC Fantasia seiler i Middelhavet sommersesongen 2019 og 2020, i perioden april - oktober. Bestill senest 30. september og få opp til 15% rabatt på cruise sommeren 2020. 

Priseksempel | 7 netters middelhavscruise med MSC Fantasia fra Palma de Mallorca, avreise 13. mai 2020;

Cruisets reiserute: Palma de Mallorca - Valencia - Marseille - Genova - Civitavecchia/Roma - Palermo - Cagliari - Palma de Mallorca

Fra 6.089,- pr. person i innvendig lugar
Fra 14.578,- for 2 voksne og 2 barn (2 - 11 år) i innvendig lugar   

  • 7 netters cruise i valgte type lugar
  • Helpensjon om bord
  • Underholdning og de fleste aktiviteter om bord
  • Alle kjente skatter og avgifter 

Tillegg for fly t/r. Obligatorisk tips til personalet kommer i tillegg. MSC Cruises tilbyr cruise+fly pakker fra Oslo, Trondheim, Bergen og Stavanger. Prisforslaget gjelder på de gitte datoene og cruise, ev. rabatter er allerede fratrukket. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Ta kontakt med våre reiseeksperter

Andre flotte cruise med MSC Cruises i Middelhavet: 

MSC Cruises - et italiensk rederi som startet opp i 1988, og som i dag har cruiseverdenens yngste flåte. Skipene er nye, freshe og moderne. De har blant annet ruter i Karibien og Middelhavet. Maten som serveres om bord er i hovedsak fra det italienske kjøkken, og ofte er også flesteparten av gjestene om bord fra Sør-Europa.

Rederiet er meget gunstig for familier, da de har fast lavpris for barn, 0 - 11 år fra kun 1.400,- pr. uke og 12 - 17 år fra kun 2.800,-. Atmosfæren om bord er avslappet og uformell, tilpasset de mange barnefamiliene. MSC kan ofte være svært prisgunstig, og passer for familier og deg som ønsker et uformelt cruise til en god pris.

Litt av hva du kan oppleve på cruise med MSC Fantasia i Middelhavet:  

Lukk »

Søk reise