Skip to main content

MSC Fantasia i Middelhavet

Utflukt til Cinque Terre fra La Spezia. Foto: MSC Cruises
Parque Guell, Barcelona
Stranden i Cannes
Ajaccio, Korsika. Foto: MSC Cruises
Bassengområde, MSC Fantasia
MSC Fantasia. Foto: MSC Cruises
Frokost ute.. Foto: MSC Cruises
Roma. Foto: MSC Cruises

Bli med vakre MSC Fantasia på cruise fra Barcelona eller Roma til flotte havner i det vestlige middelhavet. I mellom høydepunktene på land kan du kose deg om bord på det vakre skipet og nyte de flotte fasilitetene, maten og underholdningen om bord.

MSC Cruises er et italiensk rederi som startet opp i 1988, og som i dag har cruiseverdenens yngste flåte. Skipene er nye, freshe og moderne. De har blant annet ruter i Karibien og Middelhavet. Maten som serveres om bord er i hovedsak fra det italienske kjøkken, og ofte er også flesteparten av gjestene om bord fra Sør-Europa.

Rederiet er meget gunstig for familier, da de har fast lavpris for barn, 0 - 11 år kun 1.400,- pr. uke og 12 - 17 år kun 2.800,-. Atmosfæren om bord er avslappet og uformell, tilpasset de mange barnefamiliene. MSC kan ofte være svært prisgunstig, og passer for familier og deg som ønsker et uformelt cruise til en god pris.

Last minute sale

Nå senker MSC Cruises prisene på avganger i perioden 1. juli - 10. august. Spar 1.000,- pr. person ved bestilling av innvendig lugar, 1.500,- pr. person i utvendig lugar og 2.000,- pr. person i balkonglugar. Rabatten gjelder både hvis du bestiller kun cruise eller en "fly & cruise" pakke. Bestilles senest 10. august, begrenset antall plasser. 

Ta kontakt med oss for informasjon og bestilling. Vi hjelper deg gjerne hvis du ønsker å utvide ferien med noen dager i Barcelona (eller Roma) i for- og/eller etterkant av cruiset. 

Reiseforslaget inkluderer:  

7 netters cruise med MSC Fantasia fra Barcelona el. Roma, avganger i perioden 25. april til 24. oktober 2018. 

Vårt priseksempel gjelder cruise med avreise 17. oktober fra Barcelona.   

Cruisets reiserute: Barcelona, Spania - Ajaccio, Korsika, Frankrike - Civitavecchia/Roma - La Spezia, Italia - Genova, Italia - Cannes, Frankrike - Palma de Mallorca, Spania - Barcelona, Spania 

Fra 7.099,-

  • Pris pr. person når 2 reiser sammen og deler lugar
  • 7 netters cruise i innvendig lugar
  • Helpensjon om bord
  • Underholdning og de fleste aktiviteter om bord
  • Alle kjente skatter og avgifter 

Tillegg for fly t/r. Obligatorisk tips til personalet kommer i tillegg. MSC Cruises tilbyr cruise+fly pakker fra Oslo, Trondheim, Bergen og Stavanger. 

Prisforslaget gjelder på de gitte datoene og cruise.

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder.
Forbehold prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Ta kontakt, så hjelper vi deg!

Lukk »

Søk reise