Skip to main content

MSC Divina fra Roma | Bestill cruise hos Bennett Ferie

cruise-middelhavet-barn-basseng
cruise-middelhavet-sardinia
cruise-middelhavet-iskrembar-divina
cruise-middelhavet-marseille
cruise-middelhavet-basseng-divina
cruise-middelhavet-msc-divina
cruise-middelhavet-palermo-sicilia
cruise-middelhavet-portofino
cruise-middelhavet-roma

Reis med MSC Divina fra Roma til flotte destinasjoner i det vestlige Middelhavet sommersesongen 2019! Flotte MSC Divina tar deg på en herlig oppdagelsesferd - du lever ut Middelhavs-stilen og nyter hvert øyeblikk til det fulle mens du seiler til de vakreste steder i verden. Reiseruten er flott og gir en god miks av kultur, storby, sol og bad. 

Priseksempel | 7 netters cruise fra Roma med MSC Divina, avreise 20. oktober: 

Cruisets reiserute: Roma/Civitavecchia - Palermo (Sicilia) - Cagliari (Sardinia) - Palma de Mallorca - Valencia - Marseille - Genova - Roma/Civitavecchia

Fra 4.459,- pr. person i innvendig lugar
Fra 16.800,- for 2 voksne og 2 barn i utvendig lugar

  • 7 netters cruise i valgte type lugar
  • Helpensjon om bord
  • Underholdning og de fleste aktiviteter om bord
  • Alle kjente skatter og avgifter 

Tillegg for fly t/r. Obligatorisk tips til personalet kommer i tillegg. MSC Cruises tilbyr cruise+fly pakker fra Oslo, Trondheim, Bergen og Stavanger. Prisforslaget gjelder på de gitte datoene og cruise, ev. kampanjerabatter er allerede fratrukket. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.

Se her for flere tilbud fra MSC.

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Ta kontakt med våre reiseeksperter!

MSC Divina

Skipet, MSC Divina, gir deg tidløs eleganse og moderne komfort. MSC Divina gir deg elegansen og glamouren fra cruise-rederienes gullalder på en ny, økologisk måte. Om bord er det komfortabelt, moderne, med rekke sports- og fritidsfasiliteter, underholdning i verdensklasse, og selvfølgelig Kids- og Teens Club for å sikre at alle aldre er fornøyde. Med stil, luksus og fokus på detaljer, tilbyr MSC Divina et ekte steintorg, et Casino Veneziano and et Pantheon teater i Broadway-størrelse. Fra de elegante Swarovski krystalltrappene til evighetsbassenget som gir deg en følelse av å svømme i havet – MSC Divina er uten tvil et glamorøst skip, en skikkelig diva.   

Flotte MSC Divina tar deg på en herlig oppdagelsesferd - du lever ut Middelhavs-stilen og nyter hvert øyeblikk til det fulle mens du seiler til de vakreste steder i verden.

Reiseruten er flott og gir en god miks av kultur, storby, sol og bad. En av de mest populære utfluktene på denne reiseruten er på stoppet i Genova, en utflukt til landsbyen Portofino. Her har du god til til å nyte utsikten over den vakre bukten, rusle i gamlebyen og ta en pause på en av de trivelige kafeene i havnen. 

Andre flotte cruise med MSC Cruises i Middelhavet sommersesongen 2019: 

Se litt av hva du kan oppleve på cruise i det Vestlige Middelhavet: 

Lukk »

Søk reise