Skip to main content

MSC Divina i Middelhavet | Bestill cruise hos Bennett Ferie

cruise-middelhavet-barn-basseng
cruise-middelhavet-barcelona
cruise-middelhavet-genova
cruise-middelhavet-ibiza
cruise-middelhavet-sardinia
cruise-middelhavet-iskrembar-divina
cruise-middelhavet-marseille
cruise-middelhavet-basseng-divina
cruise-middelhavet-msc-divina
cruise-middelhavet-palermo-sicilia
cruise-middelhavet-portofino
cruise-middelhavet-roma
cruise-middelhavet-napoli-pompeii

Reis med MSC Divina til flotte destinasjoner i det vestlige Middelhavet! Flotte MSC Divina tar deg på en herlig oppdagelsesferd - du lever ut Middelhavs-stilen og nyter hvert øyeblikk til det fulle mens du seiler til de vakreste steder i verden. Reiseruten er flott og gir en god miks av kultur, storby, sol og bad. Bestill senest 28. februar og få all inklusive drikkepakken "Easy" (verdi 280,- pr. døgn) inkludert på cruise sommersesongen 2020!

Priseksempel | 7 netters cruise med MSC Divina fra Barcelona:

Cruisets reiserute: Barcelona - Ibiza - til sjøs - Napoli - Livorno - Genova - Marseille - Barcelona

Avreise 11. mai:
Fra 6.799,- pr. person i utvendig lugar
Fra 9.999,- pr. person i balkonglugar
Fra 23.996,- for 2 voksne og 2 barn i balkonglugar

Avreise 6. juli: 
Fra 8.769,- pr. person i innvendig lugar
Fra 11.999,- pr. person i balkonglugar
Fra 34.696,- for 2 voksne og 2 barn i balkonglugar

  • 7 netters cruise i valgte type lugar
  • Helpensjon om bord
  • All inklusive "Easy" drikkepakke inkl. ved bestilling senest 28. februar
  • Underholdning og de fleste aktiviteter om bord
  • Alle kjente skatter og avgifter 

Tillegg for fly t/r. Obligatorisk tips til personalet kommer i tillegg. MSC Cruises tilbyr cruise+fly pakker fra Oslo, Trondheim, Bergen og Stavanger. Prisforslaget gjelder på de gitte datoene og cruise, ev. kampanjerabatter er allerede fratrukket. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.

Se her for flere tilbud fra MSC.

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Ta kontakt med våre reiseeksperter!

MSC Divina

Skipet, MSC Divina, gir deg tidløs eleganse og moderne komfort. MSC Divina gir deg elegansen og glamouren fra cruise-rederienes gullalder på en ny, økologisk måte. Om bord er det komfortabelt, moderne, med rekke sports- og fritidsfasiliteter, underholdning i verdensklasse, og selvfølgelig Kids- og Teens Club for å sikre at alle aldre er fornøyde. Med stil, luksus og fokus på detaljer, tilbyr MSC Divina et ekte steintorg, et Casino Veneziano and et Pantheon teater i Broadway-størrelse. Fra de elegante Swarovski krystalltrappene til evighetsbassenget som gir deg en følelse av å svømme i havet – MSC Divina er uten tvil et glamorøst skip, en skikkelig diva.   

Flotte MSC Divina tar deg på en herlig oppdagelsesferd - du lever ut Middelhavs-stilen og nyter hvert øyeblikk til det fulle mens du seiler til de vakreste steder i verden.

Reiseruten er flott og gir en god miks av kultur, storby, sol og bad. En av de mest populære utfluktene på denne reiseruten er på stoppet i Genova, en utflukt til landsbyen Portofino. Her har du god til til å nyte utsikten over den vakre bukten, rusle i gamlebyen og ta en pause på en av de trivelige kafeene i havnen. 

Se litt av hva du kan oppleve på cruise i det Vestlige Middelhavet: 

Som det første globale cruiseselskapet vil MSC Cruises klimakompensere flåten sin fra 1. januar 2020, og cruisevirksomheten vil dermed være karbonnøytral. Initiativet er del av en større innsats for å fremme FNs mål for bærekraftig utvikling. Sammen med fortsatte investeringer i akselerert utvikling av avansert miljøteknologi muliggjør dette skipsoperasjoner med null utslipp.

Lukk »

Søk reise