Skip to main content

Gode tilbud med MSC Cruises | Bestill hos Bennett Ferie

cruiseskip-karibien-strand
cruise-familieferie-basseng
cruise-familieferie-vannsklier
cruise-karibien-msc-skip
cruise-karibien-strand
cruise-miami-msc-seaside
cruise-middelhavet-korsika
cruise-msc-fantasia
cruise-msc-meraviglia-basseng

MSC Cruises er et italiensk rederi som har mange spennende ruter bl.a. i Karibien og Middelhavet. De har en ny og moderne flåte i europeisk stil med flotte skip bygget for å gi gjestene en unik ferieopplevelse.

De tilbyr deg en ferie med fantastisk underholdning, spennende utflukter, varierte aktiviteter, spa opplevelser og mye mer. Maten som serveres er i hovedsak fra det italienske kjøkken, og ofte er også flesteparten av gjestene om bord fra Sør-Europa.

MSC Cruises har ofte svært prisgunstige pakker, og passer godt for par og barnefamilier! 

Reis på cruise med MSC's fantastiske splitter nye skip: 

MSC Seaside fra Miami

MSC Seaview i Middelhavet

MSC Bellissima i Middelhavet

MSC Bellissima fra Dubai

Våre reiseeksperter hjelper deg med å finne skipene og avgangene som passer for deg. Vi gir deg tips, råd og hjelper deg med bestillingen. Kanskje ønsker du å utvide cruiseferien med noen dager på stranden eller i storbyen i for- eller etterkant?

Gode tilbud med MSC Cruises

"Sista Minuten Priser"

Fantastiske "sista minuten priser" på utvalgte cruise og avganger i november, desember og januar.

Balkonglugar til prisen av en utvendig lugar | Middelhavet 2019

Bestill senest 3. desember og få en balkonglugar til prisen av en utvendig lugar på utvalgte skip og ruter (gjelder kun kategori Bella og Fantastica) i Middelhavet 2019. Gjelder fra avreisehavnene Civitavecchia/Roma, Palma de Mallorca, Venezia og Barcelona, på følgende skip og datoer: 

Cruise i Middelhavet med drikkepakke og wifi inkludert, vinteren 2018 - 2019 

Bestill ditt cruise med MSC Cruises i Middelhavet vintersesongen 2018 - 2019 senest 29. november og få drikkepakke og wifi inkludert! Tilbudet om fri drikkepakke og wifi gjelder for følgende skip og avreiseperioder: 

Gjelder fra avreisehavnene: Civitavecchia/Roma, Genova og Barcelona. Velger du en innvendig lugar får du en drikkepakke som inkluderer drikke til måltidene, velger du utvendig eller bedre lugar får du en all inklusive drikkepakke. I tillegg får du inkludert wifi-pakke premium (fullt internett, både bilder, video og lyd, kan brukes på 4 enheter, totalt 4 GB). 

Knallgode familiepriser på cruise med nye skip i Middelhavet sommeren 2019

Få knallgode priser på cruise med familien (2 voksne og 2 barn under 12 år) med MSC Seaview (13. april – 9. november) og MSC Bellissima (15. mars – 3. november).  Gjelder avreise fra  Civitavecchia/Rom, Palma de Mallorca, Venezia og Barcelona.

Cruise med MSC Bellissima i juni fra kun 20.293,- og cruise med MSC Seaview i juni fra kun 16.450,-  (pris for 2 voksne og 2 barn)

Cruise i Karibien med drikkepakke og wifi inkludert, vinteren 2018 - 2019 

Bestill ditt cruise med MSC Cruises i Karibien vintersesongen 2018 - 2019 senest 29. november og få drikkepakke og wifi inkludert! Tilbudet om fri drikkepakke og wifi gjelder for følgende skip og avreiseperioder: 

Gjelder fra avreisehavnene Miami, Cozumel og Fort de France. Velger du en innvendig lugar får du en drikkepakke som inkluderer drikke til måltidene, velger du utvendig eller bedre lugar får du en all inklusive drikkepakke. I tillegg får du inkludert wifi-pakke premium (fullt internett, både bilder, video og lyd, kan brukes på 4 enheter, totalt 4 GB). 

Balkonglugar til prisen av en utvendig lugar | Karibien 2019

Bestill senest 3. desember og få en balkonglugar til prisen av en utvendig lugar på MSC Seaside, avreise fra Miami i perioden 30. mars - 2. november 2019 (med unntak av 13. april), gjelder kun kategori Bella og Fantastica. 

Opplev Middelhavet på 1 minutt med MSC Cruises!

Lukk »

Søk reise