Skip to main content

Gode tilbud med MSC Cruises

MSC skip i Karibien. Foto: MSC
MSC Divina i Karibien. Foto: MSC Cruises
Eksotiske drinker hører med på et cruise:-) Foto: MSC Cruises
Sir Bani Yas Island. Foto: MSC Cruises
San Juan, Puerto Rico. Foto: MSC Cruises
Sportsdeck, MSC Seaside. Foto: MSC Cruises
MSC Splendida. Foto: MSC Cruises
Venner på dekk. Foto: MSC Cruises

MSC Cruises er et italiensk rederi som har mange spennende ruter bl.a. i Karibien og Middelhavet. De har en ny og moderne flåte i europeisk stil med flotte skip bygget for å gi gjestene en unik ferieopplevelse.

De tilbyr deg en ferie med fantastisk underholdning, spennende utflukter, varierte aktiviteter, spa opplevelser og mye mer. Maten som serveres er i hovedsak fra det italienske kjøkken, og ofte er også flesteparten av gjestene om bord fra Sør-Europa.

MSC Cruises har ofte svært prisgunstige pakker, og passer godt for par og barnefamilier - nå blir de enda rimeligere! 

All inklusive drikkepakke + Wifi inkludert! 

Bestill før 31. mai og få inkludert All Inclusive drikkepakke + Wifi på 7 netters cruise i Middelhavet, og før 30. juni for cruise fra Cuba og i Karibien! Fra før av er helpensjon, underholdning og aktiviteter inkludert, så her blir det enkelt å holde feriebudsjettet. Som om ikke det var nok, så er cruiseprisene ekstra gode i tillegg! 

Tilbudet gjelder for cruise i Middelhavet sommersesongen 2018 (april - november) - samtlige skip og reiseruter fra MSC Cruises sine "hovedhavner" Barcelona, Roma, Genova og Venezia, samt på cruise med MSC Armonia fra Cuba i perioden 31. mars - 24. november  og med splitter nye MSC Seaside fra Miami i perioden 24. mars 2018 - 23. mars 2019. 

I Middelhavet, for eksempel på cruise med det splitter nye skipet MSC Seaview og på cruise fra Cuba har ekstrapakken som inkluderes en verdi på 3.535,- pr. lugar, og på cruise med MSC Seaside i Karibien har pakken en verdi på hele 6.196,- pr. lugar. Drikkepakken inkluderer ubegrenset tilgang til alle drikkevarer i All Inclusive Restaurant & Bar drikkepakkemenyen og WIFI-pakken Surfer gir tilgang til surf, sosiale medier og e-post for 2 enheter pr. lugar (mulighet for å sende bilder, men ikke video eller lyd, maks datamengde 800 MB per cruise). 

Reis på cruise med MSC's fantastiske splitter nye skip: 

MSC Seaside fra Miami

MSC Seaview i Middelhavet

Våre reiseeksperter hjelper deg med å finne skipene og avgangene som passer for deg. Vi gir deg tips, råd og hjelper deg med bestillingen. Kanskje ønsker du å utvide cruiseferien med noen dager på stranden eller i storbyen i for- eller etterkant?

Andre gode tilbud med MSC Cruises

50% rabatt på person nr. 2 på cruise i Karibien med MSC Divina

Bestill senest 30. juni og få 50% rabatt på person nr. 2 i lugaren på 10-11 netters cruise med MSC Divina i Karibien. Avreiser i perioden 28. oktober 2018 - 3. mars 2019. 

Drikkepakke inkludert på cruise fra Dubai

På vintersesongens cruise fra Dubai er drikkepakken MEALTIME (drikke til måltidene) inkludert ved bestilling av innvendig og utvendig lugar og en all inklusive drikkepakke er inkludert hvis du bestiller en balkonglugar eller bedre. Wifi pakken "Surfer" inngår også. Gjelder ved bestilling 31. mai på følgende skip og periode:

1.000,- i rabatt på cruise fra Dubai med MSC Lirica

MSC Lirica seiler 11 netters og 14 netters cruise ut fra Dubai vintersesongen 2018 - 2019. Nå senker MSC Cruises prisene med 1.000,- på sine fly&cruise pakker i perioden 11. desember 2018 - 1. mars 2019. Gjelder ved bestilling senest 30. juni. 

Drikkepakke inkludert på vintercruise i Middelhavet

På vinterns cruise i Middelhavet er drikkepakken MEALTIME (drikke til måltidene) inkludert ved bestilling av innvendig og utvendig lugar og en all inklusive drikkepakke er inkludert hvis du bestiller en balkonglugar eller bedre. Wifi pakken "Surfer" inngår også. Gjelder ved bestilling 31. mai på følgende skip og periode:

Opplev Middelhavet på 1 minutt med MSC Cruises!

Lukk »

Søk reise