Skip to main content

Gode tilbud med MSC Cruises | Bestill hos Bennett Ferie

cruise-miami-msc-seaside
cruise-familieferie-basseng
cruise-familieferie-vannsklier
cruise-karibien-msc-skip
cruise-karibien-strand
cruise-middelhavet-korsika
cruise-msc-fantasia
cruise-msc-meraviglia-basseng

MSC Cruises er et italiensk rederi som har mange spennende ruter bl.a. i Karibien og Middelhavet. De har en ny og moderne flåte i europeisk stil med flotte skip bygget for å gi gjestene en unik ferieopplevelse.

De tilbyr deg en ferie med fantastisk underholdning, spennende utflukter, varierte aktiviteter, spa opplevelser og mye mer. Maten som serveres er i hovedsak fra det italienske kjøkken, og ofte er også flesteparten av gjestene om bord fra Sør-Europa.

MSC Cruises har ofte svært prisgunstige pakker, og passer godt for par og barnefamilier! 

Reis på cruise med MSC's fantastiske splitter nye skip: 

MSC Seaside fra Miami

MSC Seaview i Middelhavet

Våre reiseeksperter hjelper deg med å finne skipene og avgangene som passer for deg. Vi gir deg tips, råd og hjelper deg med bestillingen. Kanskje ønsker du å utvide cruiseferien med noen dager på stranden eller i storbyen i for- eller etterkant?

Gode tilbud med MSC Cruises

10% rabatt på Middelhavscruise sommeren 2019

Bestill senest 30. september og få 10% rabatt på allerede gode priser på utvalgte avganger og skip med avreise sommeren 2019. Gjelder fra avreisehavnene Civitavecchia/Roma, Palma de Mallorca, Venezia og Barcelona, på følgende skip og datoer: 

Cruise i Middelhavet med drikkepakke og wifi inkludert, vinteren 2018 - 2019 

Bestill ditt cruise med MSC Cruises i Middelhavet vintersesongen 2018 - 2019 senest 15. oktober og få drikkepakke og wifi inkludert! Tilbudet om fri drikkepakke og wifi gjelder for følgende skip og avreiseperioder: 

Gjelder fra avreisehavnene: Civitavecchia/Roma, Genova og Barcelona. Velger du en innvendig lugar får du en drikkepakke som inkluderer drikke til måltidene, velger du utvendig eller bedre lugar får du en all inklusive drikkepakke. I tillegg får du inkludert wifi-pakke premium (fullt internett, både bilder, video og lyd, kan brukes på 4 enheter, totalt 4 GB). 

Ekstra gode priser på Middelhavscruise i MSC Yacht Club  

Unn deg det lille (store) ekstra! Nå har MSC Cruises ekstra gode priser på cruise i MSC Yacht Club om bord på MSC Fantasia på sommerens cruise fra Barcelona og Genova. MSC Yacht Club er som ett skip inne i skipet, et eget område som skapt for avkobling med en følelse av eksklusivitet. Nyt luksusen i en privat klubb med tilgang til alt som tilbys om bord. Du som cruiser i MSC Yacht Club har selvfølgelig  ALL INCLUSIVE på hele cruiset. 

Tilbudet gjelder MSC Fantasia, 7-netters cruise i Middelhavet sommeren 2018 (juni-oktober), fra MSC's hovedhavner Barcelona og Genova.  

10% rabatt på cruise i Karibien sommeren 2019

Bestill senest 30. september og få 10% rabatt på allerede gode priser på utvalgte avganger og skip med avreise sommeren 2019. Gjelder cruise med MSC Seaside fra Miami i perioden 30. mars - 2. november 2019.  

Cruise i Karibien med drikkepakke og wifi inkludert, vinteren 2018 - 2019 

Bestill ditt cruise med MSC Cruises i Karibien vintersesongen 2018 - 2019 senest 15. oktober og få drikkepakke og wifi inkludert! Tilbudet om fri drikkepakke og wifi gjelder for følgende skip og avreiseperioder: 

Gjelder fra avreisehavnene Miami, Cozumel og Fort de France. Velger du en innvendig lugar får du en drikkepakke som inkluderer drikke til måltidene, velger du utvendig eller bedre lugar får du en all inklusive drikkepakke. I tillegg får du inkludert wifi-pakke premium (fullt internett, både bilder, video og lyd, kan brukes på 4 enheter, totalt 4 GB). 

Cruise fra Dubai med drikkepakke og wifi inkludert 

Bestill cruise fra Dubai med MSC Cruises vintersesongen 2018 - 2019 senest 15. oktober og få drikkepakke og wifi inkludert! Tilbudet om fri drikkepakke og wifi gjelder for følgende skip og avreiseperioder: 

Gjelder avreise fra Dubai. Velger du en innvendig lugar får du en drikkepakke som inkluderer drikke til måltidene, velger du utvendig eller bedre lugar får du en all inklusive drikkepakke. I tillegg får du inkludert wifi-pakke premium (fullt internett, både bilder, video og lyd, kan brukes på 4 enheter, totalt 4 GB). 

Opplev Middelhavet på 1 minutt med MSC Cruises!

Lukk »

Søk reise