Skip to main content

Gode tilbud med MSC Cruises | Bestill hos Bennett Ferie

cruiseskip-karibien-strand
cruise-familieferie-basseng
cruise-familieferie-vannsklier
cruise-karibien-msc-skip
cruise-karibien-strand
cruise-miami-msc-seaside
cruise-middelhavet-korsika
cruise-msc-fantasia
cruise-msc-meraviglia-basseng

MSC Cruises er et italiensk rederi som har mange spennende ruter bl.a. i Karibien og Middelhavet. De har en ny og moderne flåte i europeisk stil med flotte skip bygget for å gi gjestene en unik ferieopplevelse.

De tilbyr deg en ferie med fantastisk underholdning, spennende utflukter, varierte aktiviteter, spa opplevelser og mye mer. Maten som serveres er i hovedsak fra det italienske kjøkken, og ofte er også flesteparten av gjestene om bord fra Sør-Europa.

MSC Cruises har ofte svært prisgunstige pakker, og passer godt for par og barnefamilier! 

Gode tilbud med MSC Cruises

Cruise i Middelhavet sommeren 2019 med drikkepakke inkludert

Bestill ditt cruise med MSC Cruises i Middelhavet sommersesongen 2019 senest 28. februar og få drikkepakke inkludert! Tilbudet om fri drikkepakke gjelder for følgende skip og avreiseperioder: 

Gjelder fra avreisehavnene: Palma de Mallorca, Marseille, Napoli, Venezia, Civitavecchia/Roma, Genova og Barcelona. Jo bedre lugar - jo bedre drikkepakke. I innvendig og utvendig lugar er drikkepakken "Easy" inkludert, i balkonglugarer er drikkepakken "Premium" inkludert. Begrenset antall. 

50% på person nr 2 i lugaren - cruise i Middelhavet vinteren 2019

Bestill senest 28. februar og få 50% rabatt på cruiseprisen for person nr. 2 i lugaren på utvalgte skip og avganger i Middelhavet vinteren 2018/2019. Gjelder følgende skip og avreiseperioder: 

Gjelder fra avreisehavnene: Barcelona, Genova og Roma/Civitavecchia. Begrenset antall.

Cruise i Karibien sommeren 2019 med drikkepakke inkludert

Bestill ditt cruise med MSC Cruises i Karibien sommersesongen 2019 senest 28. februar og få drikkepakke inkludert! Tilbudet om fri drikkepakke gjelder for følgende skip og avreiseperioder: 

Gjelder avreise fra Miami. Jo bedre lugar - jo bedre drikkepakke. I innvendig og utvendig lugar er drikkepakken "Easy" inkludert, i balkonglugarer er drikkepakken "Premium" inkludert. Begrenset antall. 

50% på person nr 2 i lugaren - cruise i Karibien vinteren 2019

Bestill senest 28. februar og få 50% rabatt på cruiseprisen for person nr. 2 i lugaren på nye, flotte MSC Seaside (utreise fra Miami) i Karibien vinteren 2018/2019. 

Cruise i Nord-Europa sommeren 2019 med drikkepakke inkludert

Bestill ditt cruise med MSC Cruises i Nord-Europa sommersesongen 2019 senest 28. februar og få drikkepakke inkludert! Tilbudet om fri drikkepakke gjelder for følgende skip og avreiseperioder: 

  • MSC Meraviglia 27. april – 15. september 2019
  • MSC Orchestra 14. mai – 31. august 2019
  • MSC Poesia 25. mai – 31. august
  • MSC Preziosa 27. april – 15. september

Gjelder avreise fra København, Kiel og Hamburg.  Jo bedre lugar - jo bedre drikkepakke. I innvendig og utvendig lugar er drikkepakken "Easy" inkludert, i balkonglugarer er drikkepakken "Premium" inkludert. Begrenset antall. 

Reis på cruise med MSC's fantastiske splitter nye skip: 

MSC Seaside fra Miami

MSC Seaview i Middelhavet

MSC Bellissima i Middelhavet

MSC Bellissima fra Dubai

Våre reiseeksperter hjelper deg med å finne skipene og avgangene som passer for deg. Vi gir deg tips, råd og hjelper deg med bestillingen. Kanskje ønsker du å utvide cruiseferien med noen dager på stranden eller i storbyen i for- eller etterkant?

 

Opplev Middelhavet på 1 minutt med MSC Cruises!

Lukk »

Søk reise