Skip to main content

Miami og cruise i Karibien | Bestill hos Bennett Ferie

cruise-karibien-storbyferie-miami
cruise-karibien-cozumel-mexico
zipline-labadee-haiti-cruise
snorkle-familie-fisker-cococay-cruise
strand-fort-lauderdale-florida
strand-miami
miami-cityscape
kveld-oasis-klasse-cruise
klassisk-bil-southbeach-miami
utflukt-everglades-florida-familieferie

Alle tiders storbyferie (med gode muligheter for strandliv) i Miami, cruise i Karibien og sol og shopping i Fort Lauderdale! Drømmedager om bord på flotte Oasis of the Seas på cruise fra Miami til Karibien; kritthvite strender, fengende musikk, livsglede og idyll. Vi har satt sammen en pakke med fly, 4 netter på godt hotell i Miami Beach, herlig cruise i Karibien med Oasis of the Seas, et av verdens største cruiseskip, før du avslutter ferien med 2 netter på stranden og kanskje litt shopping på outlet'en Sawgrass Mills.

Reiseforslag og priseksempel | Fly Oslo - Miami t/r, 4 netter på 4 - stjerners Langford Hotel i Miami, 7 netters cruise med Oasis of the Seas 23. februar fra Miami, reiserute i Vestlige Karibien og 2 netter på 4 - stjerners Doubletree by Hilton Hollywood Beach på stranden mellom Miami Beach og Fort Lauderdale.

Reise 19. februar - 3. mars   

Cruisets reiserute: Miami - til sjøs - Labadee, Haiti - Falmouth, Jamaica - til sjøs - Cozumel, Mexico - til sjøs - Miami 

Fra 23.995,- i balkonglugar med havutsikt 

 • Pris pr. person når 2 reiser sammen og deler lugar
 • Fly Oslo - Miami t/r (LH/UA-KKLL), bagasje inkl.
 • 4 netter i dobbeltrom på hotell i Miami i forkant av cruiset, ingen måltider inkl.
 • 2 netter i dobbeltrom på hotell i Fort Lauderdale i etterkant av cruiset, ingen måltider inkl.
 • 7 netters cruise i balkonglugar
  • Helpensjon om bord
  • Underholdning og de fleste aktiviteter om bord
  • Tips til lugar- og restaurantpersonalet
 • Alle kjente skatter og avgifter

Tillegg for ekstra overnattinger, bedre lugartype og singel lugar. Prisene varierer fra avgang til avgang. Obligatorisk resort fee på hotellene i Miami og Fort Lauderdale kommer i tillegg. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Ta kontakt - vi hjelper deg! 

Cruise med Oasis of the Seas

Sammen med søsterskipene Allure of the Seas, Harmony of the Seas og Symphony of the Seas er Oasis of the Seas ett av verdens største cruiseskip. Oasis of the Seas® var det første skipet i sin skipsklasse, og har satt en ny standard hva angår familievennlige cruiseskip. Oasis of the Seas har nylig gått gjennom en stor oppgradering og tilbyr nå enda flere fornøyelser, aktiviteter og restauranter for par og barn i alle aldre. Seiler fra Miami vinteren 2019 - 2020, og begynner å seile fra New York i mai 2020. 

Noen av tilbudene du finner ombord er: Central Park, Boardwalk, AquaTheater, Broadway-show, karaoke, live musikk, lazer-tag, is-show, escape room, , bassenger, et fantastisk spa område og en rekke restauranter. Her finner du 7 ”nabolag”, blant annet Central Park med et ekte utendørs miljø, og Boardwalk med verdens første karusell til havs.

Miami

Glitter og glamour, palmer og pastell, kunst og kultur. Miami er en av USAs flotteste strandbyer og perfekt for deg som ønsker å kombinere strand med storby. Her er kjendisfaktoren på høyde med palmene og strendene proppet med vakre kropper. Byen har stor karibisk innflytelse, noe som gjenspeiles i den energiske atmosfæren og i det brede utvalget av kulinariske opplevelser. Nyt late timer på verdensberømte South Beach om dagen, og spaser ned en av verdens mest kjente strandpromemader, Ocean Drive, om kvelden. Gå ikke glipp av supertrendy Wynwood Arts District, ei heller den cubanske stemningen i Little Havana. 

Fort Lauderdale

Avslutt ferien i Fort Lauderdale med flotte strender og super shopping. I Fort Lauderdale finner du en lang og velstelt sandstrand med fine hotell, mange fornøyelser, glitter og luksus og enorme shoppingmuligheter. Langs kanalene som går på kryss og tvers av "Floridas Venezia" ligger luksusvillaer og marinaer fylt med lystyachter og seilbåter. Gjør shoppingkupp på det enorme kjøpesenteret Sawgrass Mills Outlet utenfor Fort Lauderdale. I de mer enn 350 butikkene kan du finne alt, og det er salg hele året. 

Vi hjelper deg gjerne hvis du ønsker å utvide ferien med et lengre opphold i Florida. 

Sjekk også våre reisetips i Florida!

Aktuelle tilbud på cruise: 

 • Spar opp til 1.500,-! Bestill senest 5. november og spar opp til 1.500,- ekstra pr. lugar på alle seilinger med Royal Caribbean med avreise etter 1. desember 2020. Jo høyere lugarkategori, jo mer sparer du. 

 • 70% rabatt på gjest nr. 2 i lugaren! Bestill senest 3. desember og person nr. 2 i lugaren får 70% rabatt på cruise med Royal Caribbean med avreise etter 1. desember 2020 (med unntak av cruise fra Kina). Person 3 og 4 i lugaren (og personer som har lugaren alene) får 30% rabatt på cruiseprisen.

 • Venne- og familierabatt; bestill for minimum 10 personer på samme cruise og få 1.000,- i rabatt pr. person (maks 20.000). Gjelder cruise (7 netter eller lengre) i Middelhavet og Karibien i 2019 og 2020 og kun ved bestilling via reisebyrå

God ferie!

Lukk »

Søk reise