Skip to main content

Miami og cruise i Karibien | Bestill hos Bennett Ferie

cruise-karibien-storbyferie-miami
allure-of-the-seas-cruise-skip
forfriskninger-oasis-lagoon-cococay-cruise-karibien
snorkle-familie-fisker-cococay-cruise
cruise-karibien-basseterre-stkitts
strand-fort-lauderdale-florida
strand-miami
miami-cityscape
klassisk-bil-southbeach-miami
utflukt-everglades-florida-familieferie

Alle tiders storbyferie (med gode muligheter for strandliv) i Miami, cruise i Karibien og sol og shopping i Fort Lauderdale! Drømmedager om bord på flotte Allure of the Seas på cruise fra Fort Lauderdale til Karibien; kritthvite strender, fengende musikk, livsglede og idyll. Vi har satt sammen en pakke med fly, 4 netter på godt hotell i Miami Beach, herlig cruise i Karibien med Allure of the Seas, et av verdens største cruiseskip, før du avslutter ferien med 2 netter på stranden i Fort Lauderdale og kanskje litt shopping på outlet'en Sawgrass Mills.

Bestill senest 30. september og få 60% rabatt på cruiseprisen for person nr. 2 i lugaren på alle seilinger med avreise fra 29. september 2019. 

Venne- og familierabatt; bestill for minimum 10 personer på samme cruise og få 1.000,- i rabatt pr. person (maks 20.000). Gjelder cruise (7 netter eller lengre) i Middelhavet og Karibien i 2019 og 2020 og kun ved bestilling via reisebyrå

Reiseforslag og priseksempel | Fly Oslo - Miami t/r, 4 netter på 4 - stjerners Langford Hotel i Miami, 7 netters cruise med Allure of the Seas 10. november fra Fort Lauderdale, reiserute i Østlige Karibien og 2 netter på 4 - stjerners B Ocean Resort Fort Lauderdale.

Reise 6. - 19. november   

Cruisets reiserute: Fort Lauderdale - til sjøs - til sjøs - Basseterre, St. Kitts - Charlotte Amalie, St. Thomas - til sjøs - Perfect Day at CocoCay - Fort Lauderdale 

Fra 20.595,- i balkonglugar med havutsikt 

 • Pris pr. person når 2 reiser sammen og deler lugar
 • Direktefly Oslo - Miami t/r med SAS (K), bagasje inkl.
 • 4 netter i dobbeltrom på hotell i Miami i forkant av cruiset, ingen måltider inkl.
 • 2 netter i dobbeltrom på hotell i Fort Lauderdale i etterkant av cruiset, ingen måltider inkl.
 • 7 netters cruise i balkonglugar
  • Helpensjon om bord
  • Underholdning og de fleste aktiviteter om bord
  • Tips til lugar- og restaurantpersonalet
 • Alle kjente skatter og avgifter

Tillegg for ekstra overnattinger, bedre lugartype og singel lugar. Prisene varierer fra avgang til avgang. Obligatorisk resort fee på hotellene i Miami og Fort Lauderdale kommer i tillegg. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Ta kontakt - vi hjelper deg! 

Cruise med Allure of the Seas

Sammen med søsterskipene Oasis of the Seas, Harmony of the Seas og Symphony of the Seas er Allure of the Seas ett av verdens største cruiseskip. Allure of the Seas er RCCL's mest dekorerte skip, og har faktisk vunnet flere priser enn noe annet cruiseskip i hele verden! 

Noen av tilbudene du finner ombord er: Central Park, Boardwalk, AquaTheater, Broadway-showet Mamma Mia!, den første restauranten til sjøs av Jamies restaurantkjede Jamies Italian og den første karusellen som finnes til havs! Her finner du 7 ”nabolag”, blant annet Central Park med et ekte utendørs miljø, og Boardwalk med verdens første karusell til havs. 4 høydepunkter om bord er:

 • Den fantastiske musikalen Mamma Mia
 • Boardwalk-området inspirert av moloene langs den engelske kysten og fornøyelsesparker som Coney Island med tilbud og moro for hele familien
 • AquaTheatre bakerst på skipet hvor du på dagtid kan kose deg på en solseng ved bassenget og på kveldstid kan du se på spektakulære vannshow med lys og musikk, samt akrobatikk, teater, synkronsvømming og vannballett
 • Området Central Park® i sentrum av skipet - her har RCCL skapt et ekte utendørs miljø med åpne plasser, frodige tropiske områder, stille gangveier, uteservering, butikker, kunstgalleri, konserter og gateunderholdning.  

Nyt de fantastiske fasilitetene om bord, og nyt Karibiens sol, hav og fantastiske strender. Perfect Day på Cococay, Bahamas:  Paradisøya CocoCay, med sine hvite sandstrender, er reservert kun for Royal Caribbeans gjester. På Royal Caribbeans nye drømmedestinasjon på Bahamas kan du få den perfekte feriedagen; sus nedover Nord-Amerikas høyeste vannrutsjebane, ta bilder fra en heliumballong 137 meter over bakken, svøm bort til baren og kos deg med en drink mens du nyter livet i det største ferskvannsbassenget på Bahamas. Eller få en smak av Bora Bora i din egen "over-water-bungalow". Spis, drikk, lek, bad og kos deg i fantastiske omgivelser!

Miami

Glitter og glamour, palmer og pastell, kunst og kultur. Miami er en av USAs flotteste strandbyer og perfekt for deg som ønsker å kombinere strand med storby. Her er kjendisfaktoren på høyde med palmene og strendene proppet med vakre kropper. Byen har stor karibisk innflytelse, noe som gjenspeiles i den energiske atmosfæren og i det brede utvalget av kulinariske opplevelser. Nyt late timer på verdensberømte South Beach om dagen, og spaser ned en av verdens mest kjente strandpromemader, Ocean Drive, om kvelden. Gå ikke glipp av supertrendy Wynwood Arts District, ei heller den cubanske stemningen i Little Havana. 

Fort Lauderdale

Avslutt ferien i Fort Lauderdale med flotte strender og super shopping. I Fort Lauderdale finner du en lang og velstelt sandstrand med fine hotell, mange fornøyelser, glitter og luksus og enorme shoppingmuligheter. Langs kanalene som går på kryss og tvers av "Floridas Venezia" ligger luksusvillaer og marinaer fylt med lystyachter og seilbåter. Gjør shoppingkupp på det enorme kjøpesenteret Sawgrass Mills Outlet utenfor Fort Lauderdale. I de mer enn 350 butikkene kan du finne alt, og det er salg hele året. 

B Ocean Resort Fort Lauderdale - 4 stjerners hotell moderne strandhotell med god beliggenhet, hvor man kan nyte nærhet til stranden og mange andre lokale attraksjoner. Rett på stranden og med 2 flotte bassenger. Ligger også 2 kilometer fra en Marina, 5 kilometer fra Fort Lauderdale, 8 kilometer fra Fort Lauderdale-Hollywood internasjonale flyplass og 15,5 kilometer fra en golfbane.

Vi hjelper deg gjerne hvis du ønsker å utvide ferien med et lengre opphold i Florida. 

Sjekk også våre reisetips i Florida!

God ferie!

Lukk »

Søk reise