Skip to main content

Miami og cruise i Karibien | Bestill hos Bennett Ferie

cruise-karibien-florida
cozumel-mexico-cruise-rccl
cabana-cruiseskip-labadee
strand-falmouth-jamaica-cruise-karibien
strand-fort-lauderdale-florida
harmony-of-the-seas
livvakt-tarn-miami-beach
sentrum-miami-florida
klassisk-bil-southbeach-miami
sklie-ultimate-abyss-harmony-cruise
utflukt-everglades-florida-familieferie

Alle tiders storbyferie (med gode muligheter for strandliv) i Miami, cruise i Karibien og sol og shopping i Fort Lauderdale! Drømmedager om bord på flotte Harmony of the Seas på cruise fra Fort Lauderdale til Karibien; kritthvite strender, fengende musikk, livsglede og idyll. Vi har satt sammen en pakke med fly, 4 netter på godt hotell i Miami Beach, herlig cruise i Karibien med Harmony of the Seas, et av verdens største cruiseskip, før du avslutter ferien med 2 netter på stranden i Fort Lauderdale og kanskje litt shopping på outlet'en Sawgrass Mills. 

Reiseforslag og priseksempel | Fly Oslo - Miami t/r, 4 netter på 4 - stjerners Langford Hotel i Miami, 7 netters cruise med Harmony of the Seas 6. oktober fra Fort Lauderdale, reiserute i Vestlige Karibien og 2 netter på 4 - stjerners B Ocean Resort Fort Lauderdale.

Reise 2. - 15 oktober   

Cruisets reiserute: Fort Lauderdale - til sjøs - Labadee, Haiti - San Juan, Puerto Rico - Philipsburg, St. Maarten - til sjøs - til sjøs - Fort Lauderdale

Fra 19.195,- i innvendig lugar 

Fra 20.595,- i balkonglugar med havutsikt 

 • Pris pr. person når 2 reiser sammen og deler lugar
 • Direktefly Oslo - Miami t/r med SAS (VL), bagasje inkl.
 • 4 netter i dobbeltrom (twin) på hotell i Miami i forkant av cruiset, ingen måltider inkl.
 • 2 netter i dobbeltrom på hotell i Fort Lauderdale i etterkant av cruiset, ingen måltider inkl.
 • 7 netters cruise i valgte type lugar
  • Helpensjon om bord
  • Underholdning og de fleste aktiviteter om bord
  • Tips til lugar- og restaurantpersonalet
 • Alle kjente skatter og avgifter

Tillegg for ekstra overnattinger, bedre lugartype og singel lugar. Prisene varierer fra avgang til avgang. Obligatorisk resort fee på hotellene i Miami og Fort Lauderdale kommer i tillegg. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Ta kontakt med våre reiseeksperter 

Cruise med Harmony of the Seas

Harmony var nytt i 2016, et av verdens største cruiseskip, og helt enestående hva cruiseskip angår, med utrolige fasiliteter. Du ferierer ombord på en omreisende luksusby! Flotte fasiliteter, variert og godt restauranttilbud, fantastisk underholdning med Broadway showet Grease som prikken over i'en, varierte og mange aktivitetsmuligheter og upåklagelig service. 

Skipet er som en fornøyelsespark med aktiviteter som rutsjebane over 10 dekk, surfesimulator, Zipline, klatrevegg, skøytebane, treningssenter, et fantastisk SPA og mye mer.

Du kan velge mellom mer en 20 restauranter hvor nye smaker kan testes ut hver dag, de fleste er inkludert i cruiseprisen og på andre kan man betale en liten avgift for å få det ekstra lille ekstra. Du finner blant annet egen Jamie Oliver- og Johnny Rockets restaurant i tillegg til en egen Starbucks. 

Miami

Glitter og glamour, palmer og pastell, kunst og kultur. Miami er en av USAs flotteste strandbyer og perfekt for deg som ønsker å kombinere strand med storby. Her er kjendisfaktoren på høyde med palmene og strendene proppet med vakre kropper. Byen har stor karibisk innflytelse, noe som gjenspeiles i den energiske atmosfæren og i det brede utvalget av kulinariske opplevelser. Nyt late timer på verdensberømte South Beach om dagen, og spaser ned en av verdens mest kjente strandpromemader, Ocean Drive, om kvelden. Gå ikke glipp av supertrendy Wynwood Arts District, ei heller den cubanske stemningen i Little Havana. 

Fort Lauderdale

Avslutt ferien i Fort Lauderdale med flotte strender og super shopping. I Fort Lauderdale finner du en lang og velstelt sandstrand med fine hotell, mange fornøyelser, glitter og luksus og enorme shoppingmuligheter. Langs kanalene som går på kryss og tvers av "Floridas Venezia" ligger luksusvillaer og marinaer fylt med lystyachter og seilbåter. Gjør shoppingkupp på det enorme kjøpesenteret Sawgrass Mills Outlet utenfor Fort Lauderdale. I de mer enn 350 butikkene kan du finne alt, og det er salg hele året. 

B Ocean Resort Fort Lauderdale - 4 stjerners hotell moderne strandhotell med god beliggenhet, hvor man kan nyte nærhet til stranden og mange andre lokale attraksjoner. Rett på stranden og med 2 flotte bassenger. Ligger også 2 kilometer fra en Marina, 5 kilometer fra Fort Lauderdale, 8 kilometer fra Fort Lauderdale-Hollywood internasjonale flyplass og 15,5 kilometer fra en golfbane.

Vi hjelper deg gjerne hvis du ønsker å utvide ferien med et lengre opphold i Florida. 

Sjekk også våre reisetips i Florida!

God ferie!

Lukk »

Søk reise