Skip to main content

Miami og cruise til Bahamas | Bestill hos Bennett Ferie

cruise-karibien-mariner-nyoppusset
cruise-karibien-nassau-bahamas
cruise-karibien-cococay-bahamas-rccl
cruise-karibien-mariner-bassengomrade
cruise-karibien-mariner-soldekk
cruise-karibien-mariner
cruise-storbyferie-miami-strand
cruise-karibien-storbyferie-miami
storbyferie-miami-southbeach

Opplev Miami, cruise og herlige Bahamas på samme ferie! Vi hjelper deg å sette sammen den perfekte kombinasjonen av et opphold i Miami eller andre steder i Florida og et 3 eller 4 netters cruise med nyoppussede Mariner of the Seas til Bahamas. Byliv, cruise og strender i perfekt harmoni! Bestill ditt cruise med Royal Caribbean Cruises senest 28. februar og få 35% rabatt på cruise i 2019 og 2020! 

Reiseforslag og priseksempel | Miami og cruise med Mariner of the Seas til Bahamas, avreise 4. april: 

Fly Oslo - Miami t/r, 4 netter på 4 - stjerners Washington Park Hotel i Miami (South Beach) samt 4 netters cruise med Mariner of the Seas. Washington Park Hotel ligger sentralt i det legendariske Art Deco området i South Beach og har basseng, treningsfasiliteter og sykler til utleie. Nyoppussede Mariner of the Seas seiler 3 og 4 netters cruise fra Miami frem til 3. mai 2019. 

Vårt priseksempel gjelder fly 4. - 12. april, hotell 4. - 8. april og 4 netters cruise 8. - 12. april. 

Fra 12.650,- i innvendig lugar

Fra 13.760,- i balkonglugar

Fra 20.050,- i Grand Suite med 1 soverom

  • Pris pr. person når 2 reiser sammen og deler rom/lugar
  • Fly Oslo - Miami t/r (BA-SSVS) inkl. bagasje
  • 4 netter i dobbeltrom på Washington Park Hotel, ingen måltider (SH)
  • 3 el. 4 netters cruise i dobbel lugar av valgt type
  • Helpensjon om bord
  • Underholdning og de fleste aktiviteter om bord
  • Tips til lugar- og restaurantpersonell
  • Alle kjente skatter og avgifter 

Transfer flyplass - hotell - skip i tillegg. Tillegg for ekstra overnattinger, bedre lugartype og singel lugar. Prisene varierer fra avgang til avgang. Ev. kampanjerabatter er allerede fratrukket. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder.
Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. 

Andre "korte" cruise med RCCL i Karibien: 

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Ta kontakt, så hjelper vi deg!

Miami

Start oppholdet med noen netter i Miami, både en fantastisk storby og strandby! På dagen kan du nyte de flotte strendene, og på kvelden kan du rusle rundt i mange av de spesielle bydelene som Coconut Grove eller kubanske Calle Ochos. I det berømte Art Deco – distriktet på South Beach kan man spasere langs strandpromenaden og se på alle menneskene som er ute for å bli sett, og nyte en vakker paraplydrink på en av de mange barene. Utfluktsmulighetene er mange, vi kan blant annet nevne Everglades og shopping på outlet – malls. Sjekk også andre reisetips i Florida.

Cruise til Bahamas 

Etter noen netter i Miami sjekker du inn på Mariner of the Seas for ett 3 eller 4 netters cruise til Bahamas. Mariner of the Seas hadde en skikkelig makeover sommeren 2018, og fikk mange, nye og morsomme aktivitetstilbud. Blant annet:  

  • SkyPads: Bungee trampoline hvor du svever over jorden med reality headset på
  • The Bamboo Room: Tenk palmer, Polynesia og kitschy cool coctails
  • Battle for Planet ZSM: En episk lasertag kamp - som er selvlysende!
  • Playmakers Sports & Bar Arcade: Se kamper og få slukket tørsten - et sant paradis for de sportsglade
  • FlowRider: Surfebølgen er en all-time favoritt som nå også kommer til Mariner of the Seas
  • The Perfect Storm:Det er villt, det er vått og det er de beste vannskliene til sjøs som nå også kommer til Mariner of the Seas

Om bord på Mariner of the Seas er det en rekke spisesteder å velge mellom, de fleste inkludert i prisen, på andre må du betale litt ekstra. Det er show om kveldene, samt diskoteker og en rekke barer. Se på utendørs kino, ha det gøy i spille-arkaden, ta dansetimer, vær med på pool party, ta en spa-behandling, vær aktiv i de flotte treningsfasilitetene, bad i bassengene eller sitt og slapp av i solen med en god bok. Cruiselivet er herlig! 

Cococay, Bahamas: Paradisøya CocoCay, med sine hvite sandstrender, er reservert kun for Royal Caribbeans gjester. Utforsk øyas buktende naturstier, dykk i den krystallklare sjøen eller len deg tilbake og ta livet med ro. Spis, drikk, lek, bad og kos deg i fantastiske omgivelser! 

Nassau, Bahamas: I Bahamas hovedstad Nassau finner du en blanding av internasjonal glamour og tropisk ro, og de som besøker stedet har mulighet til å gjøre alt eller ingenting. Besøk det fantastiske hotellet Atlantis, tusle rundt i byen eller kos deg på stranden. 

Velger du 4 dagers cruise, tilbringer du den ekstra dagen "til sjøs" for å nyte cruiselivet - du får tid til å prøve ut flere av skipets fasiliteter og nyte ennå flere fantastiske måltider om bord. 

Bassengområdet på Washington Park Hotel i South Beach, Miami. Foto: WebBeds. 

Nyt livet i fantastiske omgivelser på Cococay, Bahamas. Foto: RCCL

Lukk »

Søk reise