Skip to main content

Sol og bad med din kjære på reise til Mauritius

sydentur-mauritius-paul-et-virgine-basseng
golfbane-utsikt-mauritius
strand-palme-solseng-hav-mauritius
solnedgang-palme-hav-mauritius
strand-palmer-baat-mauritius
basseng-lounge-veranda_paul_et_virginie-mauritius
infinitypool-hotell-veranda_paul_et_virginie-mauritius
hotellrom-veranda_paul_et_virginie-mauritius

Ta med din kjære på en herlig sol og badeferie med det lille ekstra, på en litt flottere sydentur - reis til postkortvakre Mauritius! Kanskje er det bryllupsreisen som skal nytes? Nyt godt av tryggheten og kompetansen som erfarne reisekonsulenter kan gi deg - bestill reisen hos reisebyrået Bennett, en partner i verdens største reisebyråkjede. 

Reiseforslag og priseksempel | Reise til Mauritius, 5. - 13. september: 
Fly Oslo - Mauritius t/r, 7 netter på Veranda Paul & Virginie på Mauritius. Hotellet har 24 timers resepsjonsservice, konferanserom, WiFi internett mot avgift, vaskeriservice mot avgift, to utendørs svømmebasseng, vannsportsaktiviteter som kajakk, pedalbåt, snorkling og windsurfing, Spa (avgift) og bibliotek. Hotellrommene har air-condition, TV, telefon, minibar, safe, te/kaffekoker og eget bad med hårtørker. Hotellet er meget godt likt, har karakter 4,5 av 5 mulige på Tripadvisor pr. april 2022. 

Fra 18.550,-

  • Pris pr. person når 2 reiser sammen og deler rom
  • Fly Oslo - Mauritius t/r (TK/T, bagasje inkl.)
  • Privat transfer flyplass - hotell t/r (SH)
  • 7 netter i superior dobbeltrom med havutsikt på Paul & Virginie på Mauritius med all inklusive inkl. (SH)
  • Alle kjente skatter og avgifter

Andre priser fra andre norske avreiseflyplasser og på andre bostedsalternativer. Tillegg for ekstra netter. Ytterligere måltider på hotellet mot tillegg. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. 

Frister det med en reise til vakre Mauritius? Ta kontakt - vi hjelper deg! 

Mauritius
Mauritius passer for alle anledninger, både for den romantiske ferien for 2, familieferien, aktiv ferie og avslappende solferie. Mauritius byr på fløyelsmyke sandstrender, krystallklart vann, avslappet atmosfære og god valuta for pengene. 

Mauritius er en helårsdestinasjon, men vintermånedene (Mauritius vinter) fra juni til oktober den mest solrike og tørreste perioden. Fra november til mars/april kan det forekomme en del regn og temperaturen når opp til 35.

Veranda Paul & Virginie - når du skal reise med kjæresten
Veranda Paul & Virginie er et ganske lite men veldig koselig "voksen hotell" med meget god score på Tripadvisor. Beliggenheten er kjempefin, rett ved en fin strand og kun 10 minutters kjøring unna livlige Grand Baie. Hotellet gjennomgikk en omfattende oppussing i 2017 og er et herlig hotell med deilig, avslappet atmosfære.

Kos deg på den deilige stranden, lei en bil og kjør rundt på denne vakre øya, prøv fiskelykken (Mauritius er kjent for godt havfiske) og lei en sykkel for å utforske lokalområdet. Grand Baie, en kort kjøretur unna, tilbyr et godt utvalg av butikker og restauranter. 

Veranda Paul et Virginie Hotel and Spa. Foto: WebBeds

Romantisk date på stranden i Mauritius.

Lukk »

Søk reise