Skip to main content

Sol og bad med din kjære på reise til Mauritius

sydentur-mauritius-paul-et-virgine-basseng

Ta med din kjære på en herlig sol og badeferie med det lille ekstra, på en litt flottere sydentur - reis til postkortvakre Mauritius! 

Reiseforslag og priseksempel | Reise til Mauritius, 6. - 14. juni 2022: 

Fly Oslo - Mauritius t/r, 7 netter på Veranda Paul & Virginie på Mauritius. Hotellet har 24 timers resepsjonsservice, konferanserom, WiFi internett mot avgift, vaskeriservice mot avgift, to utendørs svømmebasseng, vannsportsaktiviteter som kajakk, pedalbåt, snorkling og windsurfing, Spa (avgift) og bibliotek. Hotellrommene har air-condition, TV, telefon, minibar, safe, te/kaffekoker og eget bad med hårtørker. 

Fra 17.895,-

  • Pris pr. person når 2 reiser sammen og deler rom
  • Fly Oslo - Mauritius t/r (TK/T, bagasje inkl.)
  • 7 netter i superior dobbeltrom på Paul & Virginie på Mauritius med all inklusive inkl. (SH)
  • Alle kjente skatter og avgifter

Andre priser fra andre norske avreiseflyplasser og på andre bostedsalternativer. Tillegg for ekstra netter. Ytterligere måltider på hotellet mot tillegg. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. 

Frister det med en reise til vakre Mauritius? Ta kontakt - vi hjelper deg! Vår reisekonsulent Stella fra Bennett i Asker er vår Afrika ekspert og har satt sammen dette reiseforslaget, ta gjerne direkte kontakt på telefon 66 76 14 60.

Mauritius

Mauritius passer for alle anledninger, både for den romantiske ferien for 2, familieferien, aktiv ferie og avslappende solferie. Mauritius byr på fløyelsmyke sandstrender, krystallklart vann, avslappet atmosfære og god valuta for pengene. 

Mauritius er en helårsdestinasjon, men vintermånedene (Mauritius vinter) fra juni til oktober den mest solrike og tørreste perioden. Fra november til mars/april kan det forekomme en del regn og temperaturen når opp til 35.

Veranda Paul & Virginie - når du skal reise med kjæresten

Veranda Paul & Virginie er et ganske lite men veldig koselig "voksen hotell" med meget god score på Tripadvisor. Beliggenheten er kjempefin, rett ved en fint strand og kun 10 minutters kjøring unna livlige Grand Baie. Dette  All Inclusive hotellet gjennomgikk en omfattende oppussing i 2017 og er ett herlig hotell med deilig, avslappet atmosfære.

Kos deg på den deilige stranden, lei en bil og kjør rundt på denne vakre øya, prøv fiskelykken (Mauritius er kjent for godt havfiske) og lei en sykkel for å utforske lokalområdet. Grand Baie, en kort kjøretur unna, tilbyr et godt utvalg av butikker og restauranter. 

Veranda Paul et Virginie Hotel and Spa. Foto: WebBeds

Romantisk date på stranden i Mauritius.

Lukk »

Søk reise