Skip to main content

Reise til Mauritius | Bestill hos Bennett Ferie

la-pirogue-hotel-mauritius
fargerik-paraply-gate-mauritius
fossefall-mauritius
palmer-mauritius
solnedgang-mauritius-afrika
bat-brygge-strand-mauritius
strand-mauritius-afrika

Mauritius er et perfekt reisemål for hele familien - en av verdens vakreste øyer, en tropisk drøm med fantastisk vakre strender, flotte hoteller, god mat inspirert av fransk, kreolsk og indisk kjøkken, koselig byer med litt shoppingmuligheter og stort utvalg av aktiviteter med blant annet zoo og vannpark for barn og flotte muligheter for havfiske.

Juni-november er den mest behagelig og beste tiden for å reise til Mauritius med lange og solfylte dager. Mauritius er helt perfekt hvis du vil ha en avslappende badeferie i fantastiske omgivelser kombinert med vakre naturopplevelser. Øya med hvite sandstrender og blå laguner, omkranset av et fargesprakende korallrev, er for mange selve paradiset på jord. Mauritius passer for alle, og har bosteder tilpasset deg, enten du reiser med din kjære på bryllupsreise eller med familien på en drømmeferie, om du ønsker å bo enkelt til gode priser eller på noen av de råeste luksushotellene du kan tenke deg. 

Priseksempel | Reise til Mauritus med avreise 2. februar (ankomst 3. februar):  

Fly Oslo - Mauritius t/r, 7 netter på 4 - stjerners La Pirogue A Sun Resort med beliggenhet på vestkystens lengste strand, med utsikt over Le Morne. En favoritter blant barnefamilier med en topp barneklubb og flott langgrunn strand som passer utmerket for små gjester. Det er ett av første hotellene som ble bygget på vestkysten, er fortsatt en favoritt på grunn av sin sjarmerende og bohemske arkitektur - bungalowene er bygget i form av seilet til lokale de fiskebåtene, omgitt av en frodig hage med kokospalmer og rett ved en kritthvit strand.

Fra 59.995,-

  • Pris pr. person når 2 reiser sammen
  • Fly Oslo - Mauritius t/r (LH/LX-V) inkl. bagasje
  • 7 netter på La Pirogue A Sun Resort i en suite (SH) 
  • Halvpensjon på hotellet 
  • Alle kjente skatter og avgifter

Andre priser fra andre norske avreiseflyplasser og på andre bostedsalternativer. Tillegg for ekstra netter.    

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. 

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Ta kontakt med våre reiseeksperter. Vår reisekonsulent Stella fra Bennett Ferie i Asker er vår Afrika ekspert og har satt sammen dette flotte reiseforslaget. Ta gjerne direkte kontakt med Stella på telefon 66 76 14 60 eller e-post stella.sjoeberg@hrgworldwide.com

Fra hagen på La Pirogue, Mauritius

Bar på Le Morne stranden på Mauritius

Lukk »

Søk reise