Skip to main content

By og badeliv på Malta

Malta

Legg ferien til Malta, og du kan få en fin blanding av sol, bad, strand, storbyliv, historie og kultur -  dette vakre landet sør for Italia i Middelhavet er en perfekt feriedestinasjon! 

Malta har ett av Europas beste badevann og du kan ha lange, deilige, late dager på vakre sandstrender eller solvarme klipper. Det klare vannet gjør at det er helt perfekt for deg som ønsker å dykke og snorkle. Besøk gjerne også øyene Gozo og Comino, hvor du kan dykke i vakre Blue Lagoon. 

Nyt utelivet i sjarmerende Valletta eller historiske Mdina, i de mange små og litt større byene finner du et godt utvalg av koselige restauranter, stilige barer og et heftig natteliv. Malta har fantastisk natur og spennende arkitektur som gir ferien det lille ekstra, her er honningfargede stenhus opp mot det knall blå Middelhavet. Er du historieinteressert har du kommet til rett sted - Malta har en lang og interessant historie som man kan se mange spor etter. Øya har blitt betegnet som ett stort utendørs museum, med mange spor av en brokete fortid som følge av øyas strategiske plassering i Middelhavet. 

Malta har Maltesisk og Engelsk som offisielle språk. Etter lang tid under Engelsk styre (ble selvstendig først i 1974) har Malta venstrekjøring. Øya har typisk Middelhavsklima, med en lang, varm og deilig sommer og badesesong som ofte holder seg langt ut i oktober/november. De kaldeste månedene er januar og februar, men du kan likevel regne med 15–17 grader på dagtid mellom desember og mars, noe som gjør at Malta kan være veldig behagelig for en "langtidsferie" for å komme bort fra de kaldeste månedene her hjemme. Norwegian har direktefly i sommersesongen, og i tillegg er det gode muligheter med rutefly med mellomlanding hele året. 

Reiseforslag og priseksempel til Malta, avreise Inkludert i vårt reiseforslag: 

Fly Oslo - Malta t/r, 1 uke på 4 - stjerners The Waterfront Hotel i Sliema. Hotellet ligger langs strandpromenaden i Sliema, 500 m fra Gzira sentrum, 3,5 km fra stranden og 10.5 km fra Malta Internasjonale flyplass. Fasiliteter og tjenester inkluderer restaurant, bar, kafé, trådløs Internett-tilgang, parkering, heis, svømmebasseng (sesongåpent), møterom og 24-timers resepsjon. Rommene har mini-bar, te / kaffekoker, luftkondisjonering, oppvarming, trådløs Internett-tilgang, safe, TV, telefon, hårføner, baderom og balkong / terrasse.

Sliema og St. Julians er Maltas viktigste kystbybyer og velkjente, velorganiserte turistdestinasjoner med shopping, underholdning og kaféliv. De huser også noen av Maltas nyeste hoteller og leiligheter. St. Julians og Paceville er Maltas viktigste nattelivsområder. 

Priseksemplet gjelder avreise 13. - 20. oktober.  

Fra 8.000,-

  • Pris pr. person når 2 reiser sammen og deler rom 
  • Fly Oslo - Malta t/r (DY-VH), bagasje inkludert 
  • 7 netter i dobbeltrom, frokost inkludert (SH)
  • Alle kjente skatter og avgifter

Andre priser fra andre avreisesteder, tillegg for hotell av høyere standard og reiser med lengre varighet. Tillegg for ev. leiebil - vi hjelper deg gjerne med bestilling. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder.
Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. 

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Ta kontakt, så hjelper vi deg!

På bytur i Valletta. Foto: Hege, Bennett Ferie

Utsikt fra The Waterfront Hotel. Foto: SunHotels. 

Herlig utsikt fra bassengområdet på The Waterfront Hotel i Sliema. Foto: SunHotels. 

Lukk »

Søk reise