Skip to main content

Langtidsferie på Seychellene, fra Oslo, 4 uker

Grand Anse, Seychellene. Foto: STB
Anse Lazio, Seychellene. Foto: STB
Anse Major Trail, Seychellene. Foto: STB
Dagligliv på Seychellene. Foto: STB
Seychellene, et paradis for havfiske. Foto: STB
Kreolsk mat på Seychellene. Foto: STB
Rikt liv under vann. Foto: STB
Marked på Seychellene. Foto: STB
Skilpadde
Solnedgang på vakker strand, Seychellene. Foto: STB
Valle De Mai, Seychellene. Foto: STB
Baderom, The Old School Self Catering. Foto: SunHotels
Uteområde, The Old School Self Catering. Foto: SunHotels
Kjøkken, The Old School Self Catering. Foto: SunHotels
Soverom, The Old School Self Catering. Foto: SunHotels
Fellesområde, The Old School Self Catering. Foto: SunHotels

Seychellene  - paradisiske strender, behagelig klima og noe som kan virke som en fjern drøm for de fleste av oss. Men, prisnivået på langtidsleie av leiligheter er overraskende lave, så hvis man ønsker å tilbringe noen vinteruker på eksotiske Seychellene så er prisen veldig god! 

Reisekonsulent Stella fra Bennett Ferie Asker, vår egen Afrika ekspert, har mange grunner til hvorfor man skal besøke Seychellene: 

 • Først og fremst er Seychellene virkelig unikt og eksotisk og ikke berørt av masseturisme. Her kan man vandre på en av de mange strendene helt for seg selv.
 • Et annet stort pluss er behagelig klima året rundt. I perioden desember - mars kan det forekomme en del nedbør, hovedsaklig i form av korte regnskyll, men temperaturene er gode. Seychellene er en helårs destinasjon og har i tillegg liten tidsforskjell. 
 • Mulighet å kombinerer opphold på flere øyer for å få variasjon i opplevelsene. Ellers kan man ta dagsturer til andre øyer og bruke dagen på å utforske øde strender, naturparker, spise lunsj på koselige lokale restauranter osv.
 • Fantastisk natur; grønt, frodig, regnskogaktig og kupert. Flotte turmuligheter i fjellene.
 • Noen av verdens vakreste strender.
 • De fleste av gjestehusene er familiedrevet og i tillegg til å være billige har de som oftest topp beliggenhet rett på strand.
 • Verdens minste hovedstad Victoria, hvor man kan dra for å handle på det fargerike lokale markedet.
 • Praslin har 18 hulls golf bane.
 • Alt handler om naturen på Seychellene. Alt er bygget og tilpasset naturen slik at den ikke blir ødelagt eller forstyrret.
 • Et besøk på La Digue er et must. En av de vakreste og minste av granittøyene. Ingen biltrafikk, her leier du sykkel og tar med noen øl, fyller piknik kurven og utforsker noen av verdens vakreste strender og nyter omgivelsene.
 • Big game fishing - Seychellene er ett av verdens beste steder for havfiske. 
 • Seychellene produserer egen rom som er kjempegod! Det er mulig å besøke lokale destillerier for smaking og guidede turer.
 • Nydelig mat, blanding av kreolsk, fransk, arabisk og indisk. Mye gode curry’ier og fiskeretter.

Fremdeles usikker på om Seychellene er noe for deg? Ta kontakt med Stella, så overbeviser hun deg:-) Ring 66 76 14 63 eller send e-post til stella.sjoeberg@hrgworldwide.com for tips, råd og bestilling av din neste Afrika reise. 

Inkludert i reiseforslaget: 

Fly Oslo - Seychellene t/r, bo 4 uker på 4 - stjerners leiligheter The Old School Self Catering. Når du bor på The Old School Self Catering i Praslin Island, befinner du deg kun få minutter fra Cote D'Or-stranden og Vallee de Mai naturreservat. Leiligheten ligger i nærheten av Anse La Farine strand og Anse Volbert strand. Føl deg som hjemme på et av de 7 aircondition-avkjølte gjesterommene, som inneholder kjøkken med kjøleskap og mikrobølgeovn. På rommet tilbys du LCD-TV med parabol-programmer og wi-fi (mot et tillegg) holder deg oppkoblet. Rommet har telefon, samt safe og separat sitteområde. Dra nytte av stedets fasiliteter, som wi-fi (mot et tillegg) og tour-/billettassistanse. Gjester kan enkelt og raskt ta seg rundt i området med den kostnadsfrie bussen. Restaurant på området. Gjester har tilgang til blant annet renseri-/vaskeritjenester, bagasjeoppbevaring og safe i resepsjonen. Gjestene tilbys gratis ubetjent parkering på stedet.

Vårt reiseforslag gjelder 3. januar (ankomst 4. januar) - 31. januar 2019. 

Fra 20.695,-

 • Pris pr. person for 2 som reiser sammen og deler leilighet
 • Fly Oslo - Seychellene t/r (EK/T)
 • 4 uker i leilighet med 1 soverom, ingen måltider (Sembo)
 • Alle kjente skatter og avgifter

Andre priser fra andre avreiseflyplasser. Tillegg for leilighet med 2 soverom. NB! Husk å sjekke gyldighet på reiseforsikringen din når du skal være borte så lenge! Mot tillegg kan vi også ordne privat transfer fra flyplassen til de fleste hoteller.  

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. 

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Ta kontakt, så hjelper vi deg! 

Lukk »

Søk reise