Skip to main content

Langtidsferie i Portugal | Bestill hos Bennett Ferie

strand-by-cascais-portugal
boca_de_inferno-cascais-klipper-hav
by-strand-estoril-portugal
golfbane-estoril-portugal
kirke-cascais
fargerike-hus-alfama-lisboa-portugal
plass-slott-blaa-himmel-mafra-portugal
strand-mafra-portugal
marina-cascais
palass-museo_condes_de_castro_guimaraes-cascais
handlegate-rua_direita-cascais
palace_de_pena-sintra-portugal
hotellrestaurant-vila_gale_cascais
hotellbar-vila_gale_cascais
basseng-hotell-vila_gale_cascais
hage-hotell-vila_gale_cascais

Bli med Elite Travel på langtidsferie til Cascais på Lisboas riviera, kun en halvtimes kjøretur fra Lisboa. Reise 8. november 2023. Både Cascais og nabobyen Estoril er populære feriebyer, som gjennom historien har lokket til seg både adelen og kongelige medlemmer fra hele Europa. Marinaen i Cascais er den største på rivieraen, og den flotte Praia da Rainha-stranden er spesielt populær om sommeren. Mellom Cascais og Estoril er det anlagt en flott promenade langs vannet, som bidrar til at det bare tar en drøy halvtime å spasere mellom de to byene.

Vil du oppleve mer, er Cascais det perfekt utgangspunkt for dagsutflukter til flere av de flotteste turistattraksjonene i Portugal. Besøk Lisboa, Portugals hovedstad og sjøfarernes by. Fra Cascais kommer du deg enkelt til Lisboa med lokaltoget som har avgang to-tre ganger pr. time. Kun femten minutter med bil fra Cascais kommer du til Sintra. Byen står på UNESCOs verdensarvliste og er kjent for sin romantiske arkitektur fra 1800-tallet, historiske slott og vakre hager. En annen UNESCO-by er Mafra med sitt flotte kloster, palass (med over 1200 rom) og parkanlegg, som ligger en halvtimes kjøretur nord for Cascais. Besøk Cabo de Roca, det vestligste punktet i både Portugal og fastlands-Europa. En times kjøretid sør for Cascais, mellom Setúbal og fiskerbyen Sesimbra, ligger nasjonalparken Parque Natural da Arrábida vakkert til ved havet. Spiller du golf har du kommet til rett sted, noen av de beste golfbanene i Europa finnes ved Cascais og Estoril. 

Langtidsferie i Cascais, Portugal, avreise 8. november med reiseleder fra Elite Travel: 
Fly Oslo - Lisboa t/r, 20 netters opphold på 4 - stjerners Vila Galé Cascais, en rekke måltider og utflukter.   

Fra 17.990,-

Prisen inkluderer: 

 • Pr. person når 2 reiser sammen og deler rom
 • Fly Oslo–Lisboa t/r
 • Flyskatter
 • Transport flyplass–hotell t/r
 • Innsjekket bagasje på flyet
 • Gratis innsjekket golfbag (på forespørsel)
 • Daglig frokost
 • Til sammen ti middager i hotellets restaurant inkludert avskjedsmiddag siste kvelden
 • Bli-kjent-utflukt med Elite Travels reiseleder i nærområdet
 • Tre utflukter i løpet av oppholdet
 • Norsk reiseleder fra Elite Travel

Andre priser fra andre avreiseflyplasser og med andre bosteder. Tillegg for oppgradering av rom, forsikringer, måltider utenom de som er nevnt over samt obligatorisk turistskatt. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. 

Høres det fristende ut med en langtidsferie i Cascais? Ta kontakt for et uforpliktende tilbud 

Hotel Vila Galé Cascais
Hotel Vila Galé Cascais er et førsteklasses hotell sentralt i fasjonable Cascais på Lisboas Riviera. Rett ved hotellet ligger Cascais Marina med sine gode restauranter og butikker. Det historiske sentrum av Cascais er kun en kort spasertur fra hotellet. Opplev den brosteinsbelagte handlegaten Rua Direita som kan friste med portugisiske spesialiteter fra lokale bakerier samt lokal kunst. Fra Cascais kan du vandre langs den fine strandpromenaden til nabobyen Estoril, hvor Europas største kasino befinner seg. Fra togstasjonen i Cascais går det lokaltog til Lisboa. 

Hotellet har døgnåpen resepsjon, restaurant, bar, spa og gratis WIFI i alle rom og fellesarealer. Den hyggelige restauranten Versátil, som serverer både frokost og middag, har utsikt ut mot hotellets hage. Winners Bar har godt med sitteplasser og et biljardbord som hotellets gjester kan benytte. Hotellets lille spasenter heter Satsanga Wellness og tilbyr både tradisjonelle spabehandlinger og sauna. Utendørs er en stor hage med et stort svømmebasseng (ikke oppvarmet på vinteren). Det er gode parkeringsmuligheter på hotellet. Fra flere hotellrom kan gjestene se rett på Museu Condes de Castro Guimarães, en sommerresidens som ble bygget i 1900 og som er et populært museum i dag. 

I kort avstand fra hotellet ligger også flere flotte golfbaner. Resepsjonen, eller vår reiseleder, hjelper gjerne med å organisere både starttid og transport til banene. 

Flotte Vila Galé Cascais. Foto: Elite Travel

Promenaden mellom Cascais og Estoril. Foto: IStock/Elite Travel

Cascais. Foto: IStock/Elite Travel

Lukk »

Søk reise