Skip to main content

Langtidsferie i Nerja på Costa del Sol, 5 uker

Torget i Nerja. Foto: Sembo
Malaga, Costa del Sol
Sercotel Perla Marina. Foto: Sembo
Dobbeltrom på Sercotel Perla Marina. Foto: Sembo
Restaurant i Nerja. Foto: Sembo
Strand og Balcony de Europe. Foto: Sembo
Strand i Nerja. Foto: Sembo
Frigiliana,
Koselige Nerja
Utsikt mot Nerja og fjellene i bakgrunn
Alhambra, Granada

Høsten og vinteren er litt lysere og varmere i Spania og her får du et lenger opphold bort fra den norske vinterkulden.

Sjarmerende Nerja på Costa Del Sol ligger beskyttet av Sierra de Almijara-fjellene. Dette gir byen sitt gode mikroklima med ca 320 solskinnsdager i året. Dagtemperaturen om vinteren blir sjelden under 18 grader. Nerja ligger ved havet, noen mil øst for Málaga. Her finner du eldre bygninger med blomsterfylte gårdsplasser, trange gater med flotte shoppingmuligheter og mange fine restauranter. Byen er som laget for å slå seg ned på en uteservering og nyte folkelivet.

Nerja er ideelt for de som søker en rolig og avslappende ferie i vakre omgivelser. Møteplassen og sentrum i byen er ved det vakre torget «Europas balkong» hvor du kan nyte den flotte utsikten ut over havet. Det er flere fine strender i Nerja. Playa de Burriana, som  ligger i utkanten av landsbyen er den lengste, og har en strandpromenade som er kantet med restauranter og kaféer. Inne i sentrum ligger de mindre strendene Calahonda, Caletilla, Salón og Torrecilla, alle avskjermet av ruvende klippeformasjoner.

Interessante utfluktsmuligheter i nærheten er de vakre dryppsteinshulene «Cuevas de Nerja» og den vakre romerske akvedukten. Du kan ta lokalbussen og besøke den vakre nabolandsbyen Frigiliana ("Den hvite byen"), her føles det som om du er med på en reise tilbake i tiden. Ta en litt lengre tur til den vakre byen Granada med palasset og festningskomplekset Alhambra. Alhamra er står på UNESCOs verdensarvliste og er en av Spanias største turistattraksjoner. Dette fantastiske stedet med de flotte mosaikk-utskjeringene er vel verd et besøk. Det er heller ikke noe mer enn en times tid med bussen inn til Malaga, hvis du ønsker litt storbyliv en dag. Nærmeste golfbane ligger i Cala de Velez, ca. 2 mil øst for Nerja. Det finnes mange forskjellige innkvarteringsmuligheter i Nerja og området rundt, både hotell, leiligheter og feriehus. 

Inkludert i reiseforslaget til Nerja:  

Fly Oslo - Malaga t/r, 5 uker i dobbeltrom på 4 - stjerners Hotel Sercotel Perla Marina. Når du bor på Hotel Sercotel Perla Marina på stranden i Nerja, er du kun få minutter unna Torrecilla-stranden og rett ved sentrum. Butikker, barer og restauranter innen kort gangavstand. Hotellet har 197 aircondition-avkjølte gjesterom, som også har kjøleskap (noe som er veldig greit når man skal være der lenge). Med gratis wi-fi på rommet holder du deg oppkoblet, og med parabol-TV-programmer tilgjengelig har du underholdning. Rommene har privat bad med kombinert dusj/badekar, kostnadsfrie toalettartikler og bidé. Rommet har telefon, og rengjøring tilbys daglig. Nyt utsikten fra en takterrasse og en hage og dra nytte av fasiliteter som gratis wi-fi. Frokost er inkludert i prisen, men kan også velges bort. 

Vårt priseksempel gjelder 5 ukers opphold, 12. januar - 16. februar 2019. Bare spør oss om pris på andre reiselengder, datoer og bosteder! 

Fra 21.050,-

  • Pr. person når 2 reiser sammen og deler rom
  • Fly Oslo - Malaga t/r (DY/X). Flyr du med Norwegian er seteplassering og 2 kolli bagasje inkludert. 
  • 5 ukers opphold i dobbeltrom, frokost inkludert (Sembo)

Andre priser fra andre avreiseflyplasser og med andre bosteder. NB! Husk å sjekke gyldighet på reiseforsikringen din når du skal være borte så lenge. Vi kan også ordne privat transfer fra flyplassen til de fleste hoteller.  

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. 

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Ta kontakt, så hjelper vi deg!

Lukk »

Søk reise