Skip to main content

Langtidsferie på Kypros, fra Oslo, 9 uker

Gjør vinteren litt varmere - nyt det gode liv på Kypros. Den værsikre øya innerst i Middelhavet kan lokke med 300 soldager i året, vakre strender, turkist hav, god service og gjestfrie mennesker. 

I tillegg til det gode klimaet, kan Kypros også by på små koselige landsbyer, deilig gresk/kypriotisk mat, flott natur, spennende historie og kultur. Mange nordmenn velger å tilbringe vinterhalvåret på Kypros, så det skulle ikke forundre oss om du traff nordmenn å sosialisere deg med, hvis det er et ønske. 

Vårt reiseforslag er med opphold i 9 uker, og du bor på 3 - stjerners Evabelle Napa Hotel Apartments i Ayia Napa. Pris fra kun 9.795,- pr. person for fly og opphold i 9 uker (selvsagt mulig å ha både kortere og lengre opphold). Det er billigere enn å være hjemme det! Evabelle Napa Hotel Apartments ligger sentralt i Ayia Napa. 

På hotellet er det basseng,barnebasseng, internett, aircondition, tv, bar, badstue, trimrom og tennisbane. Leilighetene har tekjøkken med kjøleskap og kaffekoker, aircondition, hårføner, møblert balkong, tv, safe og gratis wifi.  

Reiseforslag og priseksempel til Kypros med avreise 12. januar:   

Fly Oslo - Kypros t/r, 9 ukers opphold i leilighet med et soverom og balkong på 3 - stjerners Evabelle Napa Hotel Apartments i Ayia Napa. Vårt priseksempel gjelder reise på egenhånd (ikke i gruppe med guide) 12. januar - 9. mars.   

Fra 9.795,-

  • Pr. person når 2 reiser sammen og deler leilighet
  • Direktefly Oslo - Kypros t/r med Norwegian (X)
  • 2 x 20 kg bagasje pr. person
  • Seteplassering om bord
  • 9 ukers opphold i leilighet med ett soverom, ingen måltider (Sembo)

Andre priser fra andre avreiseflyplasser. Måltider på hotellet mot tillegg. NB! Husk å sjekke gyldighet på reiseforsikringen din når du skal være borte så lenge! Mot tillegg kan vi også ordne privat transfer fra flyplassen til de fleste hoteller.  

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. 

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Ta kontakt, så hjelper vi deg! 

Lukk »

Søk reise