Skip to main content

Langtidsferie på Kypros, fra Oslo, 9 uker

strand-hoteller-ayia-napa-kypros
fiskebater-aiya-napa
landsbygd-kypros-langtidsferie
lovers-bridge-ayia-napa-kypros
solnedgang-lovers-bridge-aiya-napa
strand-aiya-napa-kypros
strand-aiya-napa-kypros
tomb-of-kings-kypros

Gjør vinteren litt varmere med en langtidsferie - ta en lang sydentur og nyt det gode liv på Kypros. Den værsikre øya innerst i Middelhavet kan lokke med 300 soldager i året, vakre strender, turkist hav, god service og gjestfrie mennesker. 

I tillegg til det gode klimaet, kan Kypros også by på små koselige landsbyer, deilig gresk/kypriotisk mat, flott natur, spennende historie og kultur. Mange nordmenn velger å tilbringe vinterhalvåret på langtidsferie på Kypros, så det skulle ikke forundre oss om du traff nordmenn å sosialisere deg med, hvis det er et ønske. 

Reiseforslag og priseksempel | Langtidsferie til Kypros, reise 12. januar - 9. mars: 

Fly Oslo - Kypros t/r, 9 ukers opphold i leilighet med et soverom og balkong på 3 - stjerners Evabelle Napa Hotel Apartments i Ayia Napa. Reise på egenhånd (ikke i gruppe med guide).    

Fra 9.995,-

  • Pr. person når 2 reiser sammen og deler leilighet
  • Direktefly Oslo - Kypros t/r med Norwegian (QX)
  • 2 x 20 kg bagasje pr. person
  • Seteplassering om bord
  • 9 ukers opphold i leilighet med ett soverom, ingen måltider (Sembo)

Andre priser fra andre avreiseflyplasser. Måltider på hotellet mot tillegg. NB! Husk å sjekke gyldighet på reiseforsikringen din når du skal være borte så lenge! Mot tillegg kan vi også ordne privat transfer fra flyplassen til de fleste hoteller.  

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. 

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Ta kontakt, så hjelper vi deg! 

Vårt reiseforslag er med opphold i 9 uker, og du bor på 3 - stjerners Evabelle Napa Hotel Apartments i Ayia Napa (selvsagt mulig å ha både kortere og lengre opphold). Evabelle Napa Hotel Apartments ligger sentralt i Ayia Napa. 

På hotellet er det basseng,barnebasseng, internett, aircondition, tv, bar, badstue, trimrom og tennisbane. Leilighetene har tekjøkken med kjøleskap og kaffekoker, aircondition, hårføner, møblert balkong, tv, safe og gratis wifi.  

Lukk »

Søk reise