Skip to main content

Langtidsferie på Gran Canaria, fra Oslo, 4 uker

strand-gran-canaria
strand-anfi-del-mar-gran-canaria
arguineguin-gran-canaria
bukt-seilbat-gran-canaria
fjellandskap-gran-canaria
landsby-fjell-gran-canaria
puerto-mogan-gran-canaria
rom-mariposa-arguineguin
sanddyner-gran-canaria
strand-anfi-del-mar-gran-canaria
utsikt-mariposa-del-sol-arguineguin

Gran Canaria har et meget behagelig klima, og egner seg derfor helt glimrende til en litt lengre sydentur på vinteren eller høsten hvor det er litt kaldt og mørkt her hjemme i Norge. Mange velger å ta en langtidsferie i Spania om vinteren. 

Reiseforslag og priseksempel | Langtidsferie til Gran Canaria, reise 18. januar - 15. februar fra 19.500,-

Fly Oslo - Gran Canaria, 4 ukers opphold i leilighet med 2 soverom på 3+ - stjerners Mariposa del Sol i Arguineguin på Gran Canaria. Mariposa del Sol tilbyr fantastisk havutsikt. Hotellet ligger i Patalavaca sentrum, 500 meter fra stranden, 1,5 kilometer fra Arguineguin sentrum, 2 kilometer fra en marina og et kjøpesenter og 44 kilometer fra Las Palmas Gran Canaria flyplass. På hotellet er det bar, terrasse, svømmebasseng, internetthjørne (mot betaling) og businssenter. Leilighetene har TV (mot betaling), safe (mot betaling), aircondition (mot betaling), WiFi (mot betaling), stue, kjøkkenkrok, balkong/terrasse, hårføner og bad. Vær oppmerksom på at noen av fasilitetene ovenfor kan være stengt på grunn av været/årstiden.

  • Pr. person når 2 reiser sammen og deler rom
  • Fly Oslo - Gran Canaria t/r (DY/PH). Flyr du med Norwegian er seteplassering og 2 kolli bagasje inkludert. 
  • 4 ukers opphold i lelighet med 1 soverom, ingen måltider (Sembo)

Andre priser fra andre avreiseflyplasser og med andre bosteder. NB! Husk å sjekke gyldighet på reiseforsikringen din når du skal være borte så lenge! Mot tillegg kan vi også ordne privat transfer fra flyplassen til de fleste hoteller.  

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. 

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Ta kontakt, så hjelper vi deg!

Gran Canaria

Beliggenheten i Golfstrømmen, bare 18 mil utenfor Afrikas kyst, sørger for en jevn og god temperatur både i sjø og luft hele året. Gran Canaria er et lite kontinent i miniatur og hvis du beveger deg litt inn fra kysten er øya både frodig og naturskjønn. Til Gran Canaria går det både charterfly og rutefly hele året, og du kan selv velge hvor lenge du har lyst til å være borte. 

Arguineguín er et lite, hyggelig sted med deilig klima. Allerede før turismen gjorde sin ankomst på Gran Canaria, var stedet viktig for øya, takket være sin beskyttede havn, og har i dag vokst fram til å bli et populært feriemål.

Til tross for at stedet etter hvert har fått mange flere hotell og turister, har det allikevel beholdt sin sjarm og greid å kombinere det genuine med det moderne livet. Her slår mange skandinaver seg ned i lengre perioder i vinterhalvåret, for å nyte det herlige klimaet. På grunn av de mange skandinavene er det mange skandinaviske butikker, restauranter og barer som er verdt et besøk, men ikke gå glipp av å prøve den nyfangede fisken på noen av byens lokale restauranter.

Det finnes et godt utvalg av butikker og et shoppingsenter og det lokale markedet som er åpent hver tirsdag morgen.

Ca. 20 minutters gange fra sentrum ligger den lekre stranden Anfi, som med sin snøhvite korallsand er en av øyas vakreste strender. I Arguineguín finnes det en strand som er ca. 500 m lang. Rett sør for Arguienguín ligger den flotte El Pajar-stranden, som vanligvis ikke har så mange besøkende. Her er det også en liten bar og en meget bra fiskerestaurant. 

Avstandene er ikke så store, og vi anbefaler et besøk i "hovedstaden" Las Palmas, den vakre lille landsbyen Puerto Mogan, en dag oppe i fjellene og kanskje en runde med golf på en av de mange golfbanene på øya. 

Reisetips: Høydepunkter på Gran Canaria. 

Lukk »

Søk reise