Skip to main content

Langtidsferie ved Gardasjøen | Bestill hos Bennett

sisan_family_resort-gardasjoen-italia
gate-bardolino-gardasjoen-italia
bassengomraade-sisan_family_resort-gardasjoen
havn-cisano-gardasjoen
frokostbuffet-sisan_family_resort-gardasjoen-italia
kanal-peschiera-gardasjoen-italia
sirmione-festning-gardasjoen-italia
restaurant-sisan_family_resort-gardasjoen
leiligheter-sisan_family_resort
verona-italia
vindruer-bardolino-gardasjoen-italia
vinmarker-gardasjoen-italia

Bli med Elite-Travel på langtidsferie med guide til vakre Gardasjøen. Gardasjøen ligger syd for Alpene og er Italias største innsjø. De omliggende fjellene gir le til de pittoreske landsbyene som ligger spredd rundt innsjøen. Her vokser oliventrær, vimarker og sitrontrær langs de vakre  bergskråningene. Et behagelig klima og kulinariske opplevelser gjør området til et populært feriemål fra tidlig vår til sen høst. 

Gardasjøen byr på mange aktiviteter som svømming, seiling, fjellklatring og kanopadling. Området er et eldorado for sykkelturer og det er lett å leie sykkel. Ukentlig gjennomføres det lokale markeder i byene omkring Gardasjøen. Området rundt Gardasjøen er også kjent for sin produksjon av olivenolje og vin, takket være sitt milde klima og gode jordsmonn. Vinproduksjonen foregår hovedsaklig i den midtre og sydlige delen av innsjøen, men aller mest kjent er vinområdet i provinsen Verona. 

En av de største attraksjonene ved Gardasjøen er alle de fantastiske kulturbyer som finnes i nærområdet. Storbyene Verona, Bergamo, Brescia, Milano og Venezia er alle verdt et eller flere besøk, og glem ikke å ta turen innom de mindre byene som Bardolino, Lazise, Peschiera, Sirmione og Garda.

Langtidsferie til Gardasjøen, Italia, 3 uker med avreise 5. oktober med reiseleder fra Elite Travel: 
Fly Oslo - Milano t/r, 21 netters opphold på førsteklasses Sisan Resort.   

Fra 17.370,-

 • Pr. person når 2 reiser sammen og deler rom
 • Direktefly Oslo – Milano Malpensa t/r med SAS
 • Flyskatter og bagasje
 • Innkvartering 21 netter i førsteklasses leilighet
 • Frokost inkludert hver dag
 • Transport t/r flyplass – Sisan Resort
 • Informasjonsmøte
 • Velkomstmiddag
 • Bli-kjent tur med lokalguide
 • Vandreturer med reiseleder 
 • Norsk reiseleder fra Elite Travel

Andre priser fra andre avreiseflyplasser. Rimeligere pr. person hvis 3 eller 4 deler rom. Tillegg for obligatorisk turistskatt. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. 

Høres det fristende ut med en herlig ferie ved Gardasjøen? Ta kontakt for et uforpliktende tilbud 

Sisan Resort: 
Sisan Resort er et førsteklasses leilighetshotell med full hotellservice. Hotellet ligger i den lille landsbyen Cisano di Bardolino, på den østlige siden av den vakre Gardasjøen. I Cisano finnes det noen hyggelige restauranter med utsikt over sjøen samt et spennende olivenolje museum. Fra hotellet kan du vandre langs bredden av innsjøen på en flott promenade, enten nordover mot Bardolino eller sørover mot Lazise. 

Sisan Resort har 80 leiligheter med to soverom. Hotellet er omringet av frodige områder og ligger drøye 100 meter fra Gardasjøen, hvor hotellet har tilgang til en privat strand. Leilighetene er spredd rundt på et stort fellesområde. Resepsjon, restaurant og bar finnes i en egen hovedbygning. På takterrassen finnes både solsenger og parasoller. Hotellet har et flott svømmebasseng med tilhørende solstoler. Det finnes også et mindre basseng i nærheten av restauranten som er kun for hotellets gjester. Gratis WIFI på hele hotellanlegget, inkludert i leilighetene. 

På Sisan Resort kan du leie sykler og utforske nærområdene til Cisano. Har du bil er det gode parkeringsmuligheter. Det er også minigolf på hotellet og utendørs gym. Ikke langt fra hotellet finnes det flere fornøyelsesparker som Movieland, Gardaland og Canevaworld. 

Elite Travel har et eget område på hotellet hvor våre kunder kan møte reiseleder og få tips til både aktiviteter og utflukter. 

Bassenget ved Sisan Resort. Foto: Elite Travel

Sisan Resort. Foto: Elite Travel

Litt om byene ved Gardasjøen:
Bardolino er en av mange små byer ved Gardasjøen, som også har gitt sitt navn til de velrennomerte Bardolino vinene, en type vin som ofte har blitt sammenliknet med den mer berømte Beaujolais. Bardolino er en hyggelig by med en vakker plass og mange bra butikker, kafeer og restauranter. Det finnes også en isbar hvor du kan sitte ned og nyte hele den sydlige del av Gardasjøen. Hver torsdag er det et fargerikt marked med alt fra klær til smykker samt frukt og grønnsaker.

Fra Bardolino kan du ta rutebåt til byene langs Gardasjøen. En båttur fra den ene enden av innsjøen til den andre enden tar to timer og tjue minutter med hydrofoil, og fire timer med vanlig båt. Det finnes også katamaraner som trafikkerer den sydlige delen. Hager, villaer og vinranker du ellers ikke kan se fra land, ser du fra vannet. 

Lazise med sine seks tusen innbyggere, er en fascinerende liten by, sydøst av Gardasjøen. Byen er omringet av en mur med tårn og porter fra 1500-tallet, de skulle beskytte mot angrep fra milaneserne. Det finnes også en borg som Scalafamilien i Verona bygget. Byen er som et historisk åpent museum. Her finnes vakre torg og en flott havn med lystbåter. Innenfor murene er det ingen biltrafikk. Lazise ble grunnlagt av romerne og kan by på mange historiske minner. Det finnes en promenade langs vannet, som tar deg til Cisano på 20 minutter, hvor vårt leilighetshotell Sisan Resort ligger. Om kvelden er byens utekafeer fulle av lokalbefolkning og turister.

Lazise. Foto: IStock/Elite Travel

Verona, også kalt kjærlighetsbyen. Ligger en halvtime med bil fra Sisan Resort i Cisano. Den største attraksjonen i Verona er det fantastiske romerske amfiteater, som er verdens tredje største. Her avholdes store operaforestillinger i verdensklasse hver sommer. Allerede i Romertiden hadde Verona stor betydning, og det historiske sentrum står på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Det er en forførende by, hvor fortiden er mer nærværende enn nåtiden. Her finner du adelspalasser, smale bygater, klostergårder og katedraler. Ikke minst finnes det et utall av fortausrestauranter og piazzaer hvor du kan studere livet.  

Verona. Foto: IStock/Elite Travel

 

Lukk »

Søk reise