Skip to main content

Langtidsferie Costa del Sol | Bestill hos Bennett Ferie

mijas
golfspillere
la-mesquita-katedralen-cordoba
hotel-club-playa-real-basseng
par-strand-costa-del-sol
jordbar-gronnsaker
basseng-marbella-beach-resort
marbella-beach-resort-club-playa-real-strand
pata-negra-spekeskinke
grillede-sardiner
gibraltar
malaga-tyrefektingarena
ronda

Bli med Vista Travel på langtidsferie til Costa del Sol i Spania, en av Europas mest kjente og solrike kyststrekninger. Bo på førsteklasses leiligheter nær Marbella. Behagelig klima og flotte utfluktsmuligheter. Norsk reiseleder på plass under hele oppholdet.  

4 ukers langtidsferie på Costa del Sol, reise med Vista Travel, fra 12.150,-. 

Fly Oslo - Malaga t/r, 4 ukers opphold på Club Playa Real (leilighet med 1 soverom), velkomstmiddag, bli kjent utflukter, norsk reiseleder under oppholdet + diverse. Man kan også velge leilighet med 2 soverom på Marbella Beach Resort.  

Avreise fra Oslo 29. februar

Avreise fra Stavanger 29. februar. 

 • Pr. person når 2 reiser sammen
 • Flyreise Oslo (el. Stavanger) - Malaga t/r
 • Transport fra flyplass til hotell t/r
 • 28 netter i flotte velutstyrte leiligheter
 • Velkomstmiddag 
 • Bli kjent i området utflukt
 • Sosiale aktiviteter
 • Eget fellesrom for hyggelig samvær
 • Wi-Fi
 • En norsk TV-kanal
 • Tilgang til innendørs basseng og treningsrom
 • Norsk reiseleder som bor på stedet under hele oppholdet

Tillegg for leilighet med 2 soverom (mulig å bo 4 sammen), måltider, drikkevarer, valgfrie utflukter (Reiseleder vil arrangere flere valgfrie utflukter i løpet av oppholdet, blant annet til Córdoba, Sevilla, Gibraltar, Cadiz, Ronda, Marbella, Puerto Banuús og Malaga. De valgfrie utfluktene bestilles på stedet) samt reise- og avbestillingsforsikring.

Med tanke på evt. single så er det mulig for de som vil å dele leilighet. Dvs. at man har eget soverom og bad, men deler resten med en annen (av samme kjønn).

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. Teknisk arrangør: Vista Travel

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Ta kontakt med våre reiseeksperter

Langtidsferie på Costa del Sol

Når gradestokken kryper mot blått kan du sette kursen sørover til Spania - dit hvor solen skinner det meste av året. Costa del Sol er en av Europas mest kjente og solrike kyststrekninger, og et område mange nordmenn har et nært forhold til. Dette er Andalusia på sitt beste med sjarmerende byer, århundrelang historie, flamenco og deilig Middelhavsmat. Her kan du nyte et behagelig klima langt unna minusgradene, og selv bestemme hvor innholdsrike eller avslappende dagene skal være. 

Høydepunkter:

 • Tilbring vinteren i varmen – sammen med andre
 • Flotte leiligheter i trygt og rolig område 
 • Velg mellom to bosteder beliggende ved siden av hverandre ved stranden
 • Felles aktiviteter
 • Utflukter på norsk
 • Norsk TV-kanal i leilighetene
 • Norsk reiseleder tilstede under hele oppholdet

Klima - Costa del Sol har mer enn tre hundre soldager i året. De høye fjellene beskytter mot vindene nordfra, og skaper et behagelig klima. I oktober, langt inn i november, samt i mars er det normalt temperaturer godt over 20 grader på dagtid. I siste halvdel av november samt i desember, januar og februar kan temperaturene også nærme seg 20 grader midt på dagen, men med kjøligere kvelder. 

Reiseleder - Vista Travels reiseleder bor på Club Playa Real og er tilgjengelig for deg under hele oppholdet. Vedkommende vil ha faste trefftider hver dag, og legge til rette for hyggelige aktiviteter du selv bestemmer om du vil delta på. Noen vil være gratis, mens andre krever påmelding og vil ha en kostnad. 

Vista Club - gruppens møtested ligger i underetasjen i Playa Real, i tilknytning til restauranten og baren. Det er et hyggelig rom med kurvstoler og bord hvor reiselederen vil holde samlinger og arrangere aktiviteter. Vista Travels gjester har alltid tilgang til dette rommet. Her kan du treffe andre medreisende og kanskje knytte nye vennskapsbånd. Ta med deg en bok, strikketøy eller en kortstokk, og slapp av med en forfriskning i eget eller andres selskap.

Golf - Costa del Sol er også kjent som Costa del Golf. For de som ønsker å spille er utvalget av baner meget stort langs hele kysten. I en radius av cirka åtte kilometer fra hotellet finner man fire baner. I Elivira er det to golfbaner hvor den beste er Santa Maria Golf and Country Club. Resepsjonen er behjelpelig med mer informasjon.

Shopping - Det finnes enkelte markeder og flere shoppingsentre på Costa del Sol. Det mest populære er Parque Comercial La Cañada, som er cirka ti minutters kjøretur unna hotellene. I Puerto Banús, et drøyt kvarters kjøretur fra Marbesa, ligger en meget stor El Corte Ingles som er spesielt kjent for å føre mange merkevarer. Det største shoppingsenteret heter Miramar og ligger på veien til Fuengirola, i underkant av en halv time fra Marbesa.

Spa - Vil du skjemme deg bort litt kan du dra til luksushotellet Don Carlos som ligger i nærheten. De tilbyr en rekke behandlinger i nydelige omgivelser. 

Lege - En lege besøker anlegget daglig og kan bli tilkalt ved behov. Skulle du bli akutt syk i løpet av oppholdet ligger sykehuset kun noen minutter unna.  

Inkluderte utflukter - I begynnelsen av oppholdet arrangerer det en «bli kjent med området»-tur. Vista Travels buss tar dere med rundt i nærområdet, til Elviria senter og inn til Marbella. 

Valgfrie utflukter - Alle utfluktene vil bli gjennomført på norsk med Vista Travels lokale samarbeidspartner Vegard Pettersen som bor fast i Malaga og kjenner regionen godt. Utfluktene kjøpes på stedet hos reiselederen. Merk at gjennomføring av utfluktene krever et visst antall påmeldte deltakere. 

Pir langs strandpromenaden mellom Marbella og Puerto Banus. Foto: Vista Travel

Reis på utflukt til Sevilla. Foto: Vista Travel

Lukk »

Søk reise