Skip to main content

Langtidsferie på Costa Blanca, fra Oslo

Utsikt mot Albir, Costa Blanca
Leilighetsbygg, Albir Garden
Uteområde, Albir Garden
Soverom, Albir Garden
Solnedgang i Albir
Strand og strandpromenade i Albir
Guadelest, Costa Blanca
Fyr, Costa Blanca
Santa Cruz, Costa Blanca
Utsikt over havet, Costa Blanca

Livet er for kort til ikke å ta lange avbrekk. Bli borte lenger og ta deg tid til å gå i dybden på kulturer, bli kjent med nye folk, få varme - nyte en annerledes hverdag noen uker!

Badebyen Albir på Costa Blanca i Spania er et populært feriested for nordmenn, så ønsker du å være litt sosial er det gode muligheter for det. Da det er mange norske fastboende, så er det også mange andre faste norske innslag i hverdagen. Du kan få kjøpt norske aviser og litt norske varer i butikkene. Om vinteren har byen en god blanding av voksne turister og fastboende. 

Albir er destinasjonen for deg som ønsker et rolig og behagelig opphold. Albir ligger i naturskjønne omgivelser nær havet og stranden. Det er en rekke gode utfluktsmuligheter, f.eks. kan du reise inn og bese deg i gamlebyen i Benidorm, besøke den nydelige lille byen Guadelest, hyggelige Altea og Calpe. Større steder som Valencia, Alicante og Cartagena er også innen grei avstand. I Albir er du omringet av appelsinlunder og oliventrær, og du har flotte turmuligheter langs den lange strandpromenaden og oppe i fjellene. I tillegg har området flere fornøyelsesparker og golfbaner

Vårt reiseforslag er med opphold i 4 uker, og du bor i leilighet med ett soverom på 3 - stjerners Albir Garden Apartments, et hyggelig hotell for hele familien. Pris fra 8.500,- pr. person for fly og leilighet i 4 uker, men det er selvsagt mulig å ha både kortere og lengre opphold. 

Albir Garden har 426 leiligheter ligger fordelt på 12 mindre bygninger rundt en hovedbygning hvor du finner resepsjonen og en buffet-restaurant. Leilighetene er moderne og har eget bad, separat soverom med to senger, stue og oppholdsrom med to soveplasser, fullt utstyrt kjøkkenkrok og balkong eller terrasse. To store terrasser leder fra hovedbygningen ned til et flott bassengområde med to store svømmebaseng, eget barnebasseng, solsenger, poolbar og et innendørsbasseng som er oppvarmet i løpet av vinteren. I tillegg finnes det også et treningsstudio, tennisbane, lekepark, tv-stue, bagasjerom og parkeringsplass.

*2-roms leiligheter: Sovesofa i oppholdsrommet for 3dje og 4de person, *rengjøring 1 gang/uke, håndkleskift 1 gang/uke, lakenskift 1 gang/uke. ** Vennligst merk at noen av de ovennevnte fasiliteter kan bli stengt pga vær / sesongmessige forhold.

Inkludert i reiseforslaget til Albir:  

Fly fra Oslo til Alicante, 4 ukers opphold i leilighet med 1 soverom på 3 - stjerners Albir Garden Apartments. Vårt priseksempel gjelder reise på egenhånd (ikke i gruppe med guide) 5. januar - 2. februar 2019.   

Fra 9.400,-

  • Pr. person når 2 reiser sammen og deler leilighet
  • Direktefly Oslo - Alicante t/r med Norwegian (HX)
  • 2 x 20 kg bagasje pr. person
  • Seteplassering om bord
  • 4 ukers opphold i leilighet med 1 soverom, ingen måltider (SH)

Andre priser fra andre avreiseflyplasser og med andre bosteder. NB! Husk å sjekke gyldighet på reiseforsikringen din når du skal være borte så lenge! Mot tillegg kan vi også ordne privat transfer fra flyplassen til de fleste hoteller.  

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. 

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Ta kontakt, så hjelper vi deg! Oddbjørg fra vårt kontor i Steinkjer har tidligere hatt veldig fornøyde kunder på langtidsferie i Albir, ring henne gjerne for mer informasjon og bestilling, telefon 74 17 05 00. 

Lukk »

Søk reise

Kart