Skip to main content

Langtidsferie på Costa Blanca, fra Oslo | Bennett Ferie

albir-costa-blanca-spania-langtidsferie
havutsikt-costa-blanca-langtidsferie
fyr-costa-blanca-langtidsferie
guadelest-costa-blanca-langtidsferie
santa-cruz-costa-blanca-langtidsferie
solnedgang-albir-langtidsferie
strand-albir-costa-blanca-langtidsferie

Livet er for kort til ikke å ta lange avbrekk. Bli borte lenger og ta deg tid til å gå i dybden på kulturer, bli kjent med nye folk, få varme - nyte en annerledes hverdag noen uker. Reis på langtidsferie til Spania - en herlig og lang sydentur!

Reiseforslag og priseksempel | Langtidsferie på Albir, Costa Blanca, reise 5. januar - 2. februar 2019:

Fly fra Oslo til Alicante, 4 ukers opphold i leilighet med 1 soverom på 3 - stjerners Las Terrazas del Albir Apartments, reise på egenhånd (ikke i gruppe med guide).   

Fra 9.500,-

  • Pr. person når 2 reiser sammen og deler leilighet
  • Direktefly Oslo - Alicante t/r med Norwegian (HQ)
  • 2 x 20 kg bagasje pr. person
  • Seteplassering om bord
  • 4 ukers opphold i leilighet med 1 soverom, ingen måltider (SH)

Andre priser fra andre avreiseflyplasser og med andre bosteder. NB! Husk å sjekke gyldighet på reiseforsikringen din når du skal være borte så lenge! Mot tillegg kan vi også ordne privat transfer fra flyplassen til de fleste hoteller.  

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. 

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Ta kontakt, så hjelper vi deg! 

Albir og Albir Garden

Badebyen Albir på Costa Blanca i Spania er et populært feriested for nordmenn, så ønsker du å være litt sosial er det gode muligheter for det. Da det er mange norske fastboende, så er det også mange andre faste norske innslag i hverdagen. Du kan få kjøpt norske aviser og litt norske varer i butikkene. Om vinteren har byen en god blanding av voksne turister og fastboende. 

Albir er destinasjonen for deg som ønsker et rolig og behagelig opphold. Albir ligger i naturskjønne omgivelser nær havet og stranden. Det er en rekke gode utfluktsmuligheter, f.eks. kan du reise inn og bese deg i gamlebyen i Benidorm, besøke den nydelige lille byen Guadelest, hyggelige Altea og Calpe. Større steder som Valencia, Alicante og Cartagena er også innen grei avstand. I Albir er du omringet av appelsinlunder og oliventrær, og du har flotte turmuligheter langs den lange strandpromenaden og oppe i fjellene. I tillegg har området flere fornøyelsesparker og golfbaner

Vårt reiseforslag er med opphold i 4 uker, og du bor i leilighet med ett soverom på 3 - stjerners Las Terrazas del Albir Apartments, et hyggelig hotell for hele familien. Pris fra 9.500,- pr. person for fly og leilighet i 4 uker, men det er selvsagt mulig å ha både kortere og lengre opphold. 

Leilighetshotell som åpnet i juli 2006, beliggende bare 600 m fra stranden, i Playa del Albir (Alfaz del pi), i et stille område. Ca 10 minutters gange til mer livlige områder.  

På anlegget finnes det svømmebasseng, barnebasseng, bar, sol terrasse, lekeområde, jacuzzi, skjønnhetssalong og massasjeservice (ekstra gebyr), luftkondisjonering, liten lekeplass for barn, spillerom, internett tilgjengelighet, vaskeri (ekstra gebyr) og parkering (ekstra gebyr). Alle leiligheter er utstyrte med fullt baderom, hårføner, luftkondisjonering og varme, satellitt-TV, direkte telefon og safe (ekstra avgift). Det er også et utstyrt tekjøkken og balkong.

Lukk »

Søk reise