Skip to main content

Langhelg i Cape Town | Bestill hos Bennett Ferie

pingviner-strand-sor-afrika
smilende-jente-cape-town
kunst-handverk-cape-town
strand-fargerike-strandhus-cape-town
basseng-takterrasse-sunsquare-city-bowl-hotel-cape-town
palmer-sti-vann-table-mountain-cape-town
table-mountain-waterfront-area-cape-town

Reis til Cape Town på en annerledes langhelg! Man skal lete lenge etter en by som er like spennende, kreativ og energigivende som Cape Town. Det er umulig å ikke la seg inspirere av byen, kreativiteten og folket. 

Cape Town og omegn er fylt med gastronomiske herligheter, vakker natur, historisk arkitektur og noen av verdens beste og mest spennende viner. 

Vi lover god valuta for pengene og uforglemmelig opplevelser! Et stort pluss ved å reise til Sør Afrika er at det ikke er noen tidsforskjell - du slipper jetlag og ved ankomst er du klar til å starte rett på eventyret! Perfekt for en langhelg! Ønsker du å utvide ferien, med f.eks. safari, så setter vi opp et flott reiseforslag til deg! 

Priseksempel | Langhelg i Cape Town, 18. - 22.november (ankomst Oslo 23. november):  

Fly Oslo - Cape Town t/r, 3 netter på 3 - stjerners Sun Square City Bowl, et nyåpnet hotell med flott beliggenhet og fantastisk utsikt fra takterrassen. 

Fra 8.600,-

  • Pr. person når 2 reiser sammen og deler rom
  • Fly Oslo - Cape Town t/r  (TK/UUTT), bagasje inkl.  
  • 3 overnattinger i standard dobbeltrom, frokost inkl. (TS)
  • Alle kjente skatter og avgifter

Andre priser fra andre norske avreiseflyplasser og på andre bostedsalternativer. Tillegg for ekstra netter.    

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. 

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Ta kontakt - vi hjelper deg! Vår reisekonsulent Stella fra Bennett Ferie i Asker er vår Afrika ekspert og har satt sammen dette flotte reiseforslaget. Ta kontakt med ditt lokale reisebyrå eller direkte med Stella på telefon 66 76 14 60 eller e-post asker@hrgworldwide.com. 

Lukk »

Søk reise