Skip to main content

Sol og safari i Kenya | Bestill ferien hos Bennett

sebra-strand-kenya
masaier-barn-aktiviteter-savanne-kicheche_mara_camp
elefanter-savanne-kenya-afrika
flystripe-smaafly-kicheche_mara_camp-kenya
bil-barn-masai-fugletitting-kicheche_mara_camp-kenya
gepard-afrika-safari
telt-dobbeltrom-kicheche_mara_camp-kenya
lounge-utsikt-kicheche_mara_camp-kenya
lounge-strand-sands_at_nomad_hotel-kenya
restaurant-dekket-bord-kicheche_mara_camp-kenya
hotellrom-sands_at_nomad-kenya
sjiraffer-savanne-afrika
strand-hav-sands_at_nomad_hotel-diani_beach-kenya

Reis på uforglemmelig safari til safariens hjemland Kenya - 4 opplevelsesrike dager på safari etterfulgt av 8 dager med sol, bad og avslapping ved kysten. Kombinasjonen av fantastisk dyreliv, natur som tar pusten fra deg, hvite strender og en utrolig gjestfrihet gir dere en drømmeferie. Etter 4 dager på safari flyr dere direkte fra Masai Mara til sørkysten av Mombasa, til Diani Beach hvor det venter noen herlige dager med strandliv.

Reiseforslag | Fly fra Oslo, 4 dager på safari og 8 dager sol, strand og bad: 

Ca pris for reise i juni 2022:
Fra 41.900,- + ca 6.700,- i flybilletter pr. voksen
Fra 24.700,- + ca 6.000,- i flybilletter pr. barn (3 - 11 år)

 • Pris pr. person når 2 reiser sammen og deler rom. Barn deler rom med voksne.
 • Flyreise Oslo - Nairobi t/r, bagasje inkl.med KLM/Air France 
 • Lokalfly Nairobi - Masai Mara - Diani Beach - Nairobi (kun 20kg innsjekket bagasje i myke vesker/sekker)
 • 3 netters opphold ved Kicheche Mara Camp
  • Full pensjon (wake up kaffe/te; frokost; lunsj, afternoon tea; middag)
  • Alle husets drikkevarer
  • 2 game drives per dag
  • Gåsafari
  • Conservation fees
 • 7 netters opphold ved Sands At Nomad med halv pensjon
  • Sea Breeze rom for 2 voksen
  • Family Ocean View Suite dersom 2 voksen + 2 barn deler et rom
 • All nødvendig transfer til/fra flyplasser og hoteller
 • Kontaktperson med tilgang til 24h telefon under hele opphold
 • AMREF flying doctors – umiddelbar hjelp i tilfelle akutt sykdom

Andre priser fra andre norske avreiseflyplasser og på andre bostedsalternativer. Tillegg for ekstra netter. Pris er bare en indikasjon basert på lavsesong og at rimeligste flybilletter er tilgjengelig. Prisen vil variere avhengig av antall reisende, reisedato og ønsket standard.

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. 

Ta kontakt for detaljert program og tilbud. Fullt mulig å endre sol og bad delen til Seychellene, Mauritius eller Zanzibar. 

Vår reisekonsulent Stella fra Bennett i Asker er vår Afrika ekspert og har satt sammen dette flotte reiseforslaget. Ta gjerne direkte kontakt med Stella på telefon 66 76 14 60 eller e-post stella.sjoeberg@hrgworldwide.com. Eller du kan kontakte et av våre andre reisebyråer. 

Safari i Kenya
Dere bor på en førsteklasses camp i hjertet av Naboisho Conservancy, som grenser til Masai Mara Reserve. I Mara Naboisho får dere oppleve den genuine safarien, med færre turister og biler (det er kun gjestene som bor på en av campene i området som har adgang), noen av de beste guidene, bushfrokoster, romantiske "sundowners" i solnedgangen og gåsafarier, aktiviteter som ikke er tillatt inne i Masai Mara. 

Sundowner - nyt en drink mens du ser på solnedgangen. Foto: Kicheche Mara Camp

Campen er en tradisjonell og klassisk «bushcamp» som byr på helt fantastisk safari og har noen av de beste guidene i området. Kicheche Camps er opptatt av å forbedre og bevare det lokale miljøet de opererer i. Ansvarlig forvaltning av naturressurser har alltid vært en viktig for Kicheche Camps og de har oppnådd Gold Level Eco-rating Certificate av Ecotoursim Kenya som er landets fremste anerkjennelse for bærekraftig drift. 

Campen er liten og eksklusiv og består av kun 8 store og lyse telt, som er bygd på treplattformer, omgitt av acaccia tre og bushens-lyder. Interiøret er veldig safari-chic. Hvert telt har egen terrasse med gode stoler hvor du kan nyte morgenkaffen og den fantastiske utsikten.

Kicheche Mara Camp. Foto: Kicheche Mara Camp

"Hovedhusene" består av to telt, ett "lounge-telt" for å slappe av og ett hvor måltidene nytes. Begge har åpen front, med spektakulær utsikt ned til bekken og over slettene. Frokost og lunsj nytes ofte ute, for eksempel som piknik mens du er på game drive.

Frokosten er servert. Foto: Kicheche Mara Camp

Med kun noen få rom har campen en veldig hyggelig, personlig og varm service. Hjemmekoselig atmosfære, supert vertskap, knallfin beliggenhet, nydelig mat og noen av de beste guidene i Mara.

Eksempel på vanlig hverdag på safari:
0600 - tidlig «wake-up call» med rykende varm kaffe/te/varm sjokolade og litt kjeks på sengen.
0630 - game drive- den friske morgen lukten, gylden lys og dugg skaper et helt magisk opplevelse! Dyrelivet er mest aktivt om morgenen. 
0900 - deilig frokost/brunsj.
1130 - siesta med avslapping på campen i vakre, rolige omgivelser.
1330 - lunsj servert al fresco.
1630 - game drive med et stop for "Sundowner"- en deilig avslutning på safarien, med godt drikke og fantastisk utsikt til solnedgangen.
1900 - lett oppfriskning før en vordrink ved bålet etterfulgt av bedre middag.
2000 - kvelden avsluttes rundt bålet med en drink før man inntar sengen

Game drives/safari foregår tidlig om morgenen og sent på ettermiddagen, med mye fleksibilitet i tidspunktene slik at gjestene kan velge hvor mange timer de vil tilbringe ute i bushen. Mara North Conservancy har alle Big Five-dyrene (og massevis av de), så vel som gepard, villkatter og enorme flokker av planteetere - gnuer, sjiraffer, gaseller og sebraer for å nevne noen. Flodhester velter seg i Olare Orok-elven, mens aper, bavianer og bushbabies klatrer blant trærne. Dersom man ønsker kan man ta en gåsafari (dette er ikke mulig for barn under 12 år). Landsbybesøk for å lære om Masai-livet er også mulig. Varmluftsballongsafari ved soloppgang etterfulgt av champagnefrokost kan virkelig anbefales.

Tips: Hopp over safarien en morgen og nyt den fantastiske soloppgangen fra sengen i det bushen våkner.

Fellesområdene på campen består av loungen/biblioteket, hvor dere kan slappe av mellom safariene, med utsikt over slettene med en GT i hånden. På kvelden pleier alle gjestene å samles utenfor her for en drink før middag.

Picnic på Kicheche Mara Camp. Foto: Kicheche Mara Camp

Vår afrika-ekspert Stella traff på denne søte krabaten på en av sine mange safari-turer. Foto: Stella, Bennett Asker

Sol og bad ved kysten
Etter 4 dager på safari flyr dere direkte til sørkysten av Mombasa, til Diani Beach, hvor det venter dere noen dager med bare avslapping i vakre omgivelser. Dere bor på Sands of Nomad, en av de beste boutique hotellene ved Diani, i stilfull og lokal design med topp beliggenhet og egen strandbar. På hotellet kan dere velge mellom tre restauranter, en veldig god pizzeria, en japansk restaurant og hovedrestauranten hvor det serveres frokost, lunsj og middag (inkludert i halv/helpensjon).

Tilbudet er basert på Sea Breeze rom kategorien, som ligger i hotellets hovedbygning. Disse rommene har privat balkong som vender mot hage og havet. Hotellet tilbyr flere romtyper, ønsker man å bo rett på stranda, kan man velge en av strandbungalowene.

Sebraer i Masai Mara. Foto: Stella, Bennett

Fantastiske Diani Beach. Foto: Sands at Nomad Hotel

Lukk »

Søk reise