Skip to main content

Kanariøyene - perfekt om sommeren

Velg Kanariøyene i stedenfor Middelhavet i sommerferien!

Fordeler med Kanariøyene

  • Det er gode priser fordi Kanariøyene har sesong hele året, ikke bare en "topp" på sommeren
  • For deg som synes at temperaturene i Middelhavet kan være litt i overkant om sommeren, så ligger Kanariøyene litt lavere. Det er  sjelden under 20 eller over 30 grader om sommeren, og det er en behaglig bris året rundt 
  • Mindre skandinaviske gjester  og mer spanjoler fra fastlandet, noe som kanskje gjør ferieopplevelsen litt mer genuin og "spansk” ?
  • Velfungerende reisemål med flotte strender, gode restauranter og varierte utfluktsmuligheter
  • Direktefly fra Oslo til Gran Canaria og Tenerife i hele sommer, både charter og rutefly, samt rutefly muligheter til Lanzarote og Fuerteventura

Reiseforslag til Gran Canaria:  

Ving; fly Oslo - Las Palmas t/r og en ukes opphold på 4+ - stjerners Sunwing Arguineguin Seafront. Hotellet har mottatt den svenske utmerkelsen "Stora Barnsemesterpriset 2018" for beste familiehotell på Gran Canaria, noe som sier det meste om hvor flott dette hotellet er for en familieferie. Vårt priseksempel gjelder for opphold i 1 roms leilighet, Royal Family Suite, balkong med havutsikt. 

Fra 21.050,- for 2 voksne og 2 barn med avreise 20. juni

Sunwing Arguineguin Seafront. Foto: Ving

Ving; fly Oslo - Las Palmas t/r, 1 ukes opphold på 4 - stjerners Natural Park i Puerto Rico, et barnevennlig leilighetshotell med flott utsikt, høyt oppe i dalen over havnen i Puerto Rico og med ett hyggelig bassengområde. Vårt priseksempel gjelder for opphold i en 2 - roms leilighet. 

Fra 22.924,- for 2 voksne og 2 barn, avreise 1. juli

Natural Park, Puerto Rico. Foto: Ving

"Skreddersydd reise"; Fly Oslo - Gran Canaria t/r med direktefly (DY-LK), 9 netter på 3+ - stjerners Marinasol i San Agustin, et populært alternativ som ligger i Playa del Aguila. Hotellet er 500 meter fra en steinstrand og 2,5 kilometer fra sentrum av San Agustin. Basseng, barnebasseng og leiligheter med aircondition. Vårt priseksempel gjelder i leilighet med utsikt mot bassenget. 

Fra 29.350,- for 2 voksne og 2 barn, 18. - 27. juli 2018

Stranden i San Agustin. Foto: Sembo

Reiseforslag til Tenerife: 

Ving; Fly Oslo - Tenerife t/r, 1 ukes opphold på 4+ - stjerners Sunwing Fanabe Beach. Sunwing Fañabé Beach har flere ganger har blitt kåret til familiehotell nummer én på Tenerife. Med et av naturskjønne Tenerifes beste beliggenheter og alt innen rekkevidde, tilbyr Sunwing Fañabé Beach et perfekt opphold for hele familien. Vårt priseksempel er i en 1 - roms leilighet Family, balkong mot omgivelsene. 

Fra 24.684,- for 2 voksne og 2 barn, avreise 31. juli 

Stort aktivitetstilbud på Sunwing Fanabe Beach på Tenerife. Foto: Ving

"Skreddersydd reise"; Fly Oslo - Tenerife t/r med Norwegian via London (ZLLZ), 8 netter på 3+ - stjerners HG Tenerife Sur i trivelige Los Christianos. En familieklassiker som ligger nær restauranter og butikker, 550 m fra stranden i Los Cristianos. Komplekset har flere bygninger og er omgitt av hager. Vårt priseksempel gjelder opphold i leilighet med 1 soverom. 

Fra 26.770,- for 2 voksne og 2 barn, 11. - 19. juli

Bassengområdet på HG Tenerife Sur i Los Christianos. Foto: Sembo

  • Pris for 2 voksne og 2 barn (2 - 11 år) som reiser sammen og deler leilighet
  • Fly Oslo - Kanariøyene t/r 
  • Angitte antall netter, ingen måltider inkludert
  • Alle kjente skatter og avgifter

Tillegg for transport flyplass - hotell t/r og ev. måltider.  

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder.
Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. 

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Ta kontakt, så hjelper vi deg! Ingveig i Drammen har sendt inn reiseforslaget, ta gjerne direkte kontakt med henne for gode tips, råd og hjelp til bestilling; Ingveig.hanssen@hrgworldwide.com eller telefon 32 25 51 00. 

Lukk »

Søk reise