Royal Caribbean tilbud

Bestill hos et av våre byråer
Bennett Ferie Asker
ferie.asker@bennettnorway.no
Bennett Ferie Elverum
elverum@bennettnorway.no
Bennett Ferie Hønefoss
honefoss@bennettnorway.no
Bennett Ferie Måløy
maloy@bennettnorway.no

30% rabatt på cruiseprisen for alle gjester i samme lugar. Ikke rabatt på skatter, avgifter og tips. Tilbudet kan kombineres med Flash Sales, Kids Campaign/3rd and 4th price og Kicker-sale når tilgjengelig. Bestilles senest 4. desember for cruise med avreise fra 1. desember og utover.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Gode priser og tilbud på fantastiske cruise med Royal Caribbean; bestill senest 4. desember og få 30% rabatt🚢👪🏄 Våre reisekonskulenter har vært om bord på de fleste av Royal Caribbeans fantastiske skip og kan gi deg råd om hva som passer best for deg og dine.

Bestill senest 4. desember og få 30% rabatt på alle cruise med Royal Caribbean (med unntak av cruise fra Kina) med avreise fra og med 1. desember 2023.

Våre reiseeksperter hjelper deg med å finne skipene og avgangene som passer for deg. Vi gir deg tips, råd og hjelper deg med bestillingen. Kanskje ønsker du å utvide cruiseferien med noen dager på stranden eller i storbyen i for- eller etterkant? Ta kontakt for ett oppdatert tilbud fra våre cruiseeksperter- helt uforpliktende. 

Royal Caribbean skip utenfor Palma. Foto: Meghan Maloney, Royal Caribbean

Kun en kort flytur fra Norge ligger Middelhavet med destinasjoner som gir deg som cruisepassasjer stor variasjon og mange inntrykk og opplevelser i løpet av et cruise. På et cruise i Middelhavet får du en fantastisk miks av storby, sol, bad, kunst, kultur, arkitektur og historie.

Oasis of the Seas i Labadee, Royal Caribbean's egen øy i Haiti. Foto: Royal Caribbean

Tar du en litt lenger flytur, kan du komme til Karibien - for mange selve paradiset på jord. Alt du har sett på postkort er virkelig. Et cruise i Karibien er en fantastisk ferie med utallige opplevelser, innbydende strender, glitrende blått hav og palmesus. Man seiler mot solnedgangen om bord på et flott skip, med karibiske drinker og calypsomusikk etter en lang og solrik dag på en karibisk strand. 


I tillegg kan Royal Caribbean by på flere andre spennende cruise f. eks. i Nord Europa, Hawaii, Alaska, New England og transatlantiske cruise.