Skip to main content

Julemarked i Riga, reise fra Molde | Bennett Ferie

storbyferie-julemarked-jul-gamlebyen-riga
storbyferie-jul-julemarked-riga
storbyferie-julemarked-katedralen-vinter
storbyferie-julemarked-riga
storbyferie-vinter-julemarked-riga

Reise til Riga fra Molde! En koselig storbyferie før jul er alltid trivelig - legg reisen til julemarked i rimelige Riga. Det lønner seg å bestille tidlig for å få de beste prisene! 

Ta førjulskosen og julegavehandelen i Riga i år! Det var i Riga man begynte med juletrepynt, og fra 1. desember og frem til jul er byen full av trivelige julemarkeder med kunsthåndverk og masse annet. I tillegg har Riga flere flotte varemagasiner. Få et avbrekk fra høstmørket; kos deg og slapp av! 

Reiseforslag og priseksempel | Reise Molde - Riga, 9. - 11. desember:   

Fly Molde – Riga t/r, bo 2 netter på 3+ – stjerners Clarion Collection Hotel Valdemars, et velholdt hotell med koselig beliggenhet i sentrale Riga med kort gangavstand til Gamle byen. 

Fra 2.995,-

  • Pris pr. person når 2 reiser sammen
  • Fly Molde – Riga via Oslo t/r (DY/XXXQ)
  • 2 overnattinger i delt dobbeltrom, frokost inkl. (SH)
  • Alle kjente skatter og avgifter

Andre priser fra andre avreisebyer. Tillegg for ekstra netter, singelrom og hotell med høyere standard.

Vi kan også ordne privat transfer fra flyplassen til de fleste hoteller, billetter til konserter, utflukter, sightseeing og mye mer. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. 

Sjekk også julemarked i Praha fra Molde

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Ta kontakt - vi hjelper deg! Ta gjerne direkte kontakt med Gunn Line i Bennett Ferie Molde, som har satt sammen reiseforslaget. Telefon 71 25 06 00 eller e-post molde.ferie@hrgworldwide.com

Lukk »

Søk reise