Skip to main content

Miami og cruise i Karibien i juleferien

julenisse-trapp-cruiseskip
basseng-celebrity-equinox-cruise
julefeiring-venner-cruise
julenisse-ute-dekk-cruiseskip
cruiseskip-celebrity-equinox
solarium-innendors-basseng-cruiseskip
skyskrapere-palmer-miami
ocean-drive-miami
livvakt-tarn-miami-beach

Drømmeferie i julen; Karibien og Miami i juleferien! Feire julen om bord på flotte Celebrity Equinox på cruise i Karibien med kritthvite strender, fengende musikk, livsglede og idyll. Vi har satt sammen en pakke med fly, en natt på hotell i Fort Lauderdale, tre netter på godt hotell i Miami og et herlig cruise i Karibien.

Reiseforslag og priseksempel | Fly Oslo - Miami t/r, 1 natt i Fort Lauderdale på Courtyard Marriott Aventura, 7 netters cruise med Celebrity Equinox fra Fort Lauderdale og 3 netter på 4 - stjerners Langford Hotel i Miami. Reise 20. - 31. desember.   

Cruisets reiserute: Fort Lauderdale - til sjøs - San Juan, Puerto Rico - Charlotte Amalie, St. Thomas - Tortola, British Virgin Islands - Nassau, Bahamas - Fort Lauderdale

Fra 31.795,- (balkonglugar)

 • Pris pr. person når 2 reiser sammen og deler lugar
 • Fly Oslo - Miami t/r, bagasje inkl. 
 • 1 natt i dobbeltrom på hotell i Fort Lauderdale i forkant av cruiset, ingen måltider inkl. (RCL)
  • Transport hotell - havn inkl.
 • 3 netter i dobbeltrom på hotell i Miami i etterkant av cruiset, frokost inkl. (SH)
 • 7 netters cruise i valgte type lugar
 • Helpensjon om bord
 • All inklusive drikkepakke (ved bestilling senest 31. oktober)
 • Underholdning og de fleste aktiviteter om bord
 • Tips til lugar- og restaurantpersonalet
 • Alle kjente skatter og avgifter

Andre priser fra andre avreiseflyplasser. Tillegg for ekstra overnattinger, bedre lugartype og singel lugar/rom samt hotell med høyere standard. Prisene varierer fra avgang til avgang.

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Ta kontakt - vi hjelper deg! 

Julecruise med Celebrity Equinox

Slapp av om bord på luksuriøse Celebrity Equinox - skipet er fantastisk julepyntet, fasilitetene er flotte, buffetene og maten forøvrig er overdådige, underholdningen er fantastisk, aktivitetene er varierte og servicen er upåklagelig. 

Om bord på Celebrity Cruises lever man etter mottoet "exeed expectations", noe som innebærer at gjesten alltid skal føle seg ekstra godt ivaretatt. Celebrity Cruises tilbyr førsteklasses cruise i et stort format. Om bord kan du blant annet nyte gourmetmat som både smaker godt og ser flott ut. Skipene har ett stort fokus på SPA og velvære og har et fantastisk servicenivå med en ansatt pr. to gjester. Rederiet har i flere år blitt kåret til "Best premium cruiseline".

Miami

Glitter og glamour, palmer og pastell, kunst og kultur. Miami er en av USAs flotteste strandbyer og perfekt for deg som ønsker å kombinere strand med storby. Her er kjendisfaktoren på høyde med palmene og strendene proppet med vakre kropper. Byen har stor karibisk innflytelse, noe som gjenspeiles i den energiske atmosfæren og i det brede utvalget av kulinariske opplevelser. Nyt late timer på verdensberømte South Beach om dagen, og spaser ned en av verdens mest kjente strandpromemader, Ocean Drive, om kvelden. Gå ikke glipp av supertrendy Wynwood Arts District, ei heller den cubanske stemningen i Little Havana. 

Langford Hotel - Hotellet ligger i Downtown Miami, har kul rooftop terrasse, fine moderne rom, kort avstand til flere lokale restauranter, butikker og Bayfront Park/promenade.

Vi hjelper deg gjerne hvis du ønsker å utvide juleferien med et lengre opphold i Florida. 

Lukk »

Søk reise