Skip to main content

Reisene vi drømmer om | Bestill hos Bennett Hønefoss

varenna-lake-como-italia
bygate-cinque_terre-italia
strand-monterosso_al_mare-cinque_terre-italia
reise-italia-cinque_terre
vandring-fjell-italia-como
utsikt-varenna-como-italia
firenze-toscana-italia
toscana-italia-reise
alhambra-granada-spania
la_alcazabar-festning-malaga
malagueta-strand-malaga-spania
fjelletappe-tour_de_france
heiagjeng-tour_de_france
tour-de-france-2019-fjelletappe

Med vaksinering godt i gang så håper vi at vi snart kan begynne å reise igjen. Mange gleder seg til man igjen kan besøke flotte storbyer, herlige strender og få spennende opplevelser.

Bennett er et velrennomert firma som har drevet butikk på Hønefoss siden 1983. Vi har vært på jobb, hatt fulle åpningstider, og hjulpet våre kunder gjennom alle kriser, også denne. Vi har lokale eiere som fokuserer på arbeidsplasser, og vi vet at vi kommer til å være med videre.

Det er heldigvis lov å drømme og planlegge reiser for tiden etterpå. Gavekort er også et alternativ om du ikke vil bestille reisen med en gang. Gavekortet gjelder som betaling eller delbetaling for alle typer av reiser som selges hos oss. Du kan velge summen selv. Gavekortet er gyldig i to år fra utstedelsesdato. 

Se reisetips fra Bennett Hønefoss:

Det gode liv i Malaga; reisetips fra John Magne

Malaga - en fantastisk by hvor du kan kombinere by, marina og strand, utflukter langs solkysten mot Gibraltar, men også mot Cordoba, Granada og Ronda. Det går direkte fly fra Oslo og flyplassen ligger kun en 15 minutters kjøretur fra sentrum. Shuttlebusser tar de reisende inn til sentrum, med sentrale stoppesteder ved de viktigste knutepunktene.

John Magne har selv besøkt byen tre ganger og kan sterkt anbefale denne perlen av en Spansk by, med sine restauranter, gågater, muligheter og opplevelser. En restaurantanbefaling for et ekte Spansk måltid i en uforglemmelig atmosfære er Bodegas El Pimpi. Reis til Malaga og nyt det gode liv! 

Det bor ca 600 000 mennesker i Malaga, så det er en stor by, men den føles absolutt som en oase, med tilgang til den lange stranden, marinaen og de trange smugene i den gamle delen av byen. Anbefales på det sterkeste.

Reisetips fra John Magne; nyt det gode liv på Bodegas El Pimpi i Malaga. Foto: Jan Kenneth, Bennett

Bystranden La Malanguette. Foto: Jan Kenneth, Bennett

Italienske sjøer - det beste av Italia; reisetips fra Tove

På sørsiden av alpene, ikke langt fra Milano som du kan fly direkte til, finner du en rekke herlige italienske innsjøer.

Temperaturen er helt super, ikke for varmt og klamt som det fort kan bli ute ved kysten. Langs sjøene ligger de små idylliske byene tett i tett, og mulighetene for både deilig mat og vin, aktivitet og sol og bad er uendelige.

Gardasjøen er nok den mest kjente for nordmenn, men vi vil slå et ekstra slag for Comosjøen, Gardas sjarmerende lillesøster. Her finner du den billedskjønne, lille byen Varenna, med smale bratte gater og smug. Herfra går det også båter i skytteltrafikk til andre byer som Menaggio, Cadenabbia og ikke minst Bellagio, en av Italias vakreste byer. Andre sjøer verdt et besøk er Iseo, Orta og Maggiore.

Vakre Varenna ved Como-sjøen. Foto: AdobeStock

Isola Bella, Lago Maggiore. Foto: Pixabay

Med vennegjengen til Cinque Terre, Italia; reisetips fra Tove

Vi er på den italienske rivieraen på vestkysten av Italia, ikke langt fra Toscana. Hele Cinque Terre-området har status som nasjonalpark og står oppført på UNESCOs verdensarvliste. Tidligere var de fem landsbyene – Monterosso, Vernazza, Corniglia, Manarola og Riomaggiore – kun tilgjengelig med båt. Fortsatt er det ingen bilveier som knytter byene sammen, og man følger stiene som gjennom historien har vært den eneste landbaserte ruten mellom de fem byene. Som en deilig avveksling til vandring i de norske fjellene overnatter man på behagelige hoteller, og små kafeer og strandbarer bugner over av lokale småretter, bakervarer og god drikke. Her ligger alt til rette for å nyte det gode liv – med god samvittighet etter at dagens vandring har bidratt til å få opp pulsen. Et samlet gavekort til vennegjengen under treet i år?

Reis med vennegjengen til Cinque Terre. Foto: AdobeStock

 

Vernazza, Cinque Terre. Foto: Pixabay

Konsert med fantastiske Andrea Bocelli i Toscana; reisetips fra Tove

Få en fantastisk opplevelse på konsert med Andrea Bocelli i hans hjemby Lajatico i Toscana (22. eller 24. juli 2021). Vakre, frodige Toscana er vel verdt ett besøk i seg selv, og sammen med konserten vil det bli en uforglemmelig reiseopplevelse. 

Bo på hotell i f.eks. den vakre byen Volterra eller hvorfor ikke på Agroturismo (gårdshotell) omringet av drueranker og oliventrær. Ta kontakt og vi i Bennett Hønefoss kan ordne med fly, bosted, konsertbilletter og transport. 

Volterra, Toscana. Foto: Pixabay

En av mange vakre vingårder i Toscana. Foto: Pixabay

Lajatico, Toscana. Foto: Pixabay

Lukk »

Søk reise