Skip to main content

Reisene vi drømmer om | Bestill hos Bennett Asker

utsikt-afrika-safari
elefanter-safari-kenya
love-safari-afrika
sjiraff-safari-afrika
hotel-ullensvang-hardanger-norgesferie
rom-bekkjarvik-gjestgiveri-norgesferie
palmehaven-britannia-hotel-trondheim
basseng-anemos-resort-kreta
strand-georgioupolis-kreta
basseng-kreta-georgiopoulis

Med vaksinering godt i gang så krysser vi alt vi har for at vi snart kan reise som normalt igjen. Mange gleder seg til man igjen kan besøke flotte storbyer, herlige strender og oppleve spennende reiseopplevelser. Det er lov å drømme og planlegge reiser for tiden etterpå. Se reisetips fra Bennett Asker:

De Historiske Hotel & Spisesteder - reisetips fra Anders

Anders vil på Norgesferie også i 2021. Hoteller og restauranter som tilhører De Historiske er en unik opplevelse og verdt reisen alene. Anders vil anbefale det for både ferie og forretningsreisende.

Her er det hele 66 hoteller å velge blant som byr på opplevelser innen både overnatting, natur og gastronomi. Vi setter gjerne opp et forslag for en rundreise i Norge i kombinasjon med De Historiske for deg som ønsker å kjøre selv. Se noen av Anders' favoritter. 

Reisetips fra Anders; vinterweekend på Herangtunet! Foto: De Historiske

Drømmen om Afrika - reisetips fra Stella

Stella drømmer om Afrika og vil tilbake når det er mulig å reise igjen. Hvis vi snakker om sosial distansering, er safari midt i blinken! Du bor på små, flotte lodger og er ute i naturen hele dagen. Det er rett og slett enkelt å holde avstand, en av de største grunnene til hvorfor safari er det perfekte reisemålet etter covid-19. Les om hvorfor Afrika er det perfekte reisemålet etter Covid-19. 

Reisetips fra Stella; store opplevelser i Afrika. Foto: Ol Seki Mara

Koselige Georgioupolis på Kreta - reisetips fra Siri

Siri anbefaler Kreta, en av hennes favoritter, og lengter tilbake til den koselige byen Georgioupolis med sine vakre strender og nydelige greske mat. Byen byr på rolig og hyggelig atmosfære uten store folkemengder, gode turmuligheter og hotell for både familier og voksne. Våre utvalgte hotell har store rom, romslige fellesområder og meget høy standard på alle måter. Kan vi friste med privat basseng på terrassen? Bestill nå og få spesialpriser på flotte hoteller i Georgioupolis. 

Reisetips fra Siri; herlige Kreta. Foto: Stella, Bennett Asker

Lukk »

Søk reise