Skip to main content

Hvorfor bør du bruke reisebyrå?

Hvorfor bruker så mange fortsatt reisebyrå? Det handler både om pris, tidsbesparelse og trygghet for deg som kunde.

Pris:

Jakten på de beste prisene, den smarteste reiseruten og de ideelle overnattingene foregår i en enorm jungel av ulike tilbydere. Mange nettselskaper opererer med lave priser i søkemotorer som Finn og Trivago. Derimot blir prisen høyere for hvert klikk; bagasjegebyr, setereservasjon, bekreftelse på SMS, forsikringer etc. Ikke sikkert at dette er lønnsomt til slutt.    

Billige billetter er også ofte med mange og lange mellomlandinger. Vi finner de korteste reisene eller lager fine stopp underveis, slik at du rekker å oppleve noe når du mellomlander. Vi har gode leverandøravtaler og reisekonsulenter med høy kompetanse og lang erfaring som gjør at vi kan tilby deg gode reisetips, rabatter, spesialpriser og tilleggsprodukter.

Vi kan sette sammen kombinasjoner av flyselskaper som gjør det billigere enn du klarer når du søker på nettet. Det er ikke dyrt å bruke reisebyrå. Heller ikke charterreiser koster noe mer hos oss enn hos charterselskapene. Vi har oversikt over de fleste selskaper og gir deg nøytral hjelp til å velge riktig reisemål, uavhengig av selskap.

Et nettverk av profesjonelle samarbeidspartnere

– Vi som driver reisebyrå har et nettverk av samarbeidspartnere, sier byråleder Kjersti. Vi vet til enhver tid hvem som har de beste tilbudene der ute, hva tilbudene faktisk inneholder, og vi vet hvor vi skal lete for å finne den perfekte pakken som gir kundene våre en trygg og forutsigbar reise.

Reisebyrået finner egnede destinasjoner og reisemåte samtidig som de bestiller utflukter, lokal transport og mye mer. Skal du med storfamilen eller vennegjengen på tur, så er ofte behovene forskjellige. Da finner våre reisespesialister den destinasjonen som best dekker alles behov.– Vi tør å påstå at erfaringen, kompetansen og nettverket vårt i mange tilfeller finner bedre tilpassede løsninger enn det folk kan google seg til selv. Ikke fordi privatpersoner er dårligere på dette, men fordi det som ligger åpent og tilgjengelig for alle på nettet, ikke alltid forteller hele sannheten, fortsetter Kjersti. Kjenner vi reisebudsjettet, finner vi den gunstigste løsningen.

Sjekk noen av våre utvalgte reiseforslag

Trygt og godt 

– Vi vet at når man er på reise, kan noe uforutsett skje, store forsinkelser, kanselleringer, streik, konkurser eller andre hendelser. Er reisen bestilt gjennom oss, kan du være trygg på at vi er der for deg. Det gjelder enten det er enkle spørsmål som dukker opp, eller mer alvorlige problemer. Ved å bruke oss får kundene en bedre tur – ikke en dyrere tur.

Vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet. I kjølevannet av Thomas Cook konkursen opplevde flere at det kan være smart å bestille fly og hotell samtidig når du er på privatreise, slik at reisen blir en pakkereise. I henhold til den nye pakkereiseloven fra 1.7.2018 skal tilbydere av reisetjenester opplyse deg om hva du har kjøp og hvilke rettigheter du har. Reisegarantiordningen gjør at du er sikret pengene tilbake dersom pakkereisen kanselleres som følge av konkurs. Med en ”pakkereise” menes en charterreise eller en tilrettelagt pakke bestående av to eller flere reiseelementer som er kjøpt samtidig (innen 24 timer) og benyttes på samme tur.

Denne ordningen gjelder ikke dersom du har satt sammen reisen selv og kjøpt billetter og overnattinger hos forskjellige leverandører. Ved siden av reisegarantien gir byrået deg ett sted å forholde seg til, med erfaren personlig service om det skulle oppstå problemer. 

– Det hender ofte at vi blir kontaktet av fortvilede reisende som står fast underveis på reisen fordi de har satt sammen pakken sin selv. Det kan være på grunn av forsinkede fly som igjen gjør at man mister annen transport og hotell, eller useriøse tilbydere som ikke leverer som lovet. Er man på reise og planen må endres av årsaker man ikke styrer, kan det fort bli fryktelig dyrt om man ikke har et profesjonelt reisebyrå i ryggen, sier Kjersti.

Partner også for den reisevante

- Du kan naturligvis lage et godt opplegg på egenhånd, men selv mange reisevante globetrottere bruker reisebyrå fordi de vil ha kvalitetssikringen som ligger i å få profesjonell hjelp til det praktiske – da vet de hva de får, hva det vil koste og de vet at opplegget er til å stole på, avslutter Kjersti.

Da er det bare å senke skuldrene, nyte og sørge for å få maksimalt ut av de verdifulle feriedagene.

Ønsker du en reisepartner til din drømmeferie, ta kontakt med ett av våre byråer i Bennett.

Lukk »

Søk reise