Skip to main content

Hurtigruten - USAs vestkyst | Bestill hos Bennett Ferie

avalon-santa_catalina-california-cruise
delfiner-stillehavskysten
restaurant-aune-hurtigruten-ms_roald_amundsen
sciencecenter-hurtigruten-ms_roald_amundsen
stearns_wharf-santa_barbara-california-cruise
pir-strand-sentrum-san_diego-california
golden-gate-bridge-san-francisco-cruise
space_needle-seattle-usa
cruise-vancouver-west_end
skyline-vancouver-canada-cruise

Bli med på cruise med Hurtigruten og opplev høydepunkter langs den amerikanske vestkysten. Cruise fra San Diego til Vancouver, 5. - 12. mai 2021. Besøk stillehavsøya Catalina, og bli med til legandariske byer som Santa Barbara, San Francisco og Seattle. Nyt det vakre kystlandskapet på vei nordover langs kysten av California, Oregon og Washington.

Se flere reiseforslag med Hurtigruten. 

Inkludert i reisen: 

7 netters cruise med Hurtigruten MS Roald Amundsen langs Stillehavskysten, fra San Diego til Vancouver, 5. - 12. mai 2021.  

Fra 19.105,- (polar utvendig lugar)
Fra 29.050,- (expedition suite)

 • Pr. person når 2 reiser sammen og deler lugar
 • Ekspedisjonscruise i valgt lugarkategori
  • Frokost, lunsj og middag, inkludert drikke (skipets utvalg av øl, vin, brus og mineralvann) i restaurant Aune og Fredheim
  • À la carte restaurant Lindstrøm inkludert for gjester i suite
  • Gratis kaffe/te hele dagen
  • Wi-fi om bord (dekning varierer med område). Streaming støttes ikke
  • Gratis drikkeflaske til påfyll av vann om bord
  • Engelsktalende Ekspedisjonsteam med ekspertise på områdene vi seiler i, organiserer og deltar i aktiviteter om bord og på land
  • Utvalgte utflukter og aktiviteter som er spesifisert for reisen
 • Aktiviteter om bord
  • Ekspedisjonsteamet foreleser om ulike emner fra områdene vi besøker
  • Bruk av skipets Vitenskapssenter med blant annet bibliotek og avanserte mikroskop
  • Forskningsprogrammet “Citizen Science” der du kan lære og delta i vitenskapelig forskning
  • Profesjonell fotograf gir tips og råd til hvordan du tar gode landskaps- og naturfoto
  • Utendørs/innendørs treningssenter med utendørs løpebane, boblebad, badstue med panoramautsikt og «infinity pool».
  • Arrangement og samlinger med mannskapet, Ekspedisjonsteamet og andre gjester, samt forberedelser til neste dag
 • Aktiviteter på land
  • Utlån av boots, staver og utstyr du trenger til ulike aktiviteter
  • Gratis vind- og vannsikker ekspedisjonsjakke
  • Ekspedisjonsfotografer hjelper til med kamera- og filminnstillinger før ilandstigning

Tillegg for flyreise t/r, reise- og avbestillingsforsikringer, bagasjeservice, måltider i a la carte restauranten og valgfrie utflukter. Ev. kampanjerabatter er fratrukket i priseksemplet ovenfor.

NB! Alle aktiviteter er avhengige av værforholdene, det kan bli endringer i aktiviteter/utflukter. Pass, nødvendig visum og eventuelle andre reisedokumenter må være i orden. Det forventes ikke at du tipser.

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. Teknisk arrangør: Hurtigruten

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Hurtigruten har et stort utvalg Explorer Reiser/Ekspedisjonscruise. Ta kontakt - vi hjelper degVår reisekonsulent Stella fra Bennett Ferie i Asker anbefaler dette cruiset, ta gjerne direkte kontakt med Stella på telefon 66 76 14 60 eller e-post stella.sjoeberg@hrgworldwide.com

Ekspedisjonscruise med Hurtigruten langs USA's vestkyst

Dag 1, San Diego. Cruiset starter i San Diego, «Amerikas flotteste by», med nydelige strender, fantastisk latinoinspirert mat, hyggelige mennesker, arkitektur, museene i Balboa Parc, godt vær etc. Vi anbefaler at man tar seg tid til å oppleve San Diego i forkant av cruiset. 

Dag 2, Avalon, Santa Catalina. Den sjarmerende byen Avalon ligger i en rolig bukt på stillehavsøya Santa Catalina utenfor Californiakysten. Bli med på en tur i glassbunnbåt, ta sightseeing i en golfbil eller ta beina fatt langs turstiene på denne vakre øya. 

Dag 3, Santa Barbara. Santa Barbara er kjent for vingårdene i Santa Ynez-fjellene, nydelige strender og hvalkikking. Besøk den gamle kirken «Old Mission» og den nydelige rosehagen. Spis god mat på Stearn Wharf, eller gå en tur langs de mange turstiene utenfor byen. Inkludert utflukt: En tur med Santa Barbara Trolley; hopp om bord i en Santa Barbara Trolley og lær om Santa Barbara og nærområdet.

Vingård i Santa Ynez, California. Foto: Shutterstock/Hurtigruten

Dag 4, San Francisco. Du har en hel dag i fantastiske San Francisco! På en valgfri utflukt tar vi deg til alle høydepunktene i byen. Ta taubanen opp de bratte åsene, besøk Golden Gate Bridge eller Alcatraz, eller spis deg gjennom byen med menyer i verdensklasse. Vi forlater byen i solnedgang under Golden Gate Bridge. Inkludert utflukt: Spasertur til utsiktspunktet på Lands End; opplev den flotte naturen ved kysten nordvest for San Francisco og Golden Gate på denne tretimers spaserturen til Lands End.

Dag 5 - 6, Stillehavskysten mot nord. Nyt dagene om bord på flotte MS Roald Amundsen. Lytt til Ekspedisjonsteamets interessante forelesninger og lær grunnleggende fotografering. Tilbring tid på dekk hvor du kan speide etter dyreliv mens du nyter den friske sjøluften. 

Dag 7, Seattle. Du får en hel dag til å oppleve Seattles severdigheter på egen hånd eller via de valgfrie utfluktene. Besøk Pike Place Market og det ikoniske tårnet Space Needle. Seattle er ofte omtalt som "Smaragdbyen" på grunn av den nærliggende eviggrønne skogen. Inkludert utflukt: Bill & Melinda Gates Foundation Discovery Center.

På tur i skogen utenfor Seattle. Foto: John Leszczynski, UnSplash

Dag 8, Vancouver. Vancouver stadig kåres til en av verdens beste byer. Butikkene på “Main Street» til kafeene på «Commercial Drive», den berømte dampklokken i Gastown og den historiske strandbebyggelsen i Kitsilano. Vi anbefaler at man tar seg tid til å oppleve Vancouver og det berømte fjell- og ferieområdet Whistler før man vender nesen hjem igjen. 

MS Roald Amundsen: 

MS Roald Amundsen. Foto: Hurtigruten

Sauna om bord på MS Roald Amundsen. Foto: Hurtigruten

Nyt utsikten fra Observation Deck. Foto: Hurtigruten

Måltider i A la Carte restauranten Lindstrom mot tillegg. Foto: Hurtigruten

Nyt utsikt og godt selskap i Explorer Lounge. Foto: Hurtigruten

Alle måltider, med drikke, inkludert på restauranten Fredheim Dining. Foto: Tillberg Design/Hurtigruten

Lukk »

Søk reise