Skip to main content

Hurtigruten - USAs vestkyst | Bestill hos Bennett Ferie

avalon-santa_catalina-california-cruise
delfiner-stillehavskysten
restaurant-aune-hurtigruten-ms_roald_amundsen
sciencecenter-hurtigruten-ms_roald_amundsen
stearns_wharf-santa_barbara-california-cruise
pir-strand-sentrum-san_diego-california
cruise-vancouver-west_end
skyline-vancouver-canada-cruise

Bli med på cruise med Hurtigruten og opplev høydepunkter langs den amerikanske vestkysten. Cruise fra San Diego til Vancouver, 7. - 15. mai 2023. Du vil nyte den varme sjarmen til Santa Barbara og se marint liv langs kysten av California. Beundre noen av verdens eldste trær i Redwood nasjonalpark, gå i subalpine Hurricane Ridge i Olympic nasjonalpark, og se hval rundt San Juan-øyene. Nyt det vakre kystlandskapet på vei nordover langs kysten av California, Oregon og Washington. 

Se flere reiseforslag med Hurtigruten. 

Inkludert i reisen: 
7 netters cruise med Hurtigruten MS Roald Amundsen langs Stillehavskysten, fra San Diego til Vancouver, 7. - 15. mai 2023.  

Fra 24.195,- 

Prisen inkluderer: 

 • Pr. person når 2 reiser sammen og deler lugar
 • Hotell - 1 overnatting i San Diego før ekspedisjonscruiset, inkludert frokost og lunsj
 • Transport fra hotellet til skipet i San Diego inkludert en utflukt før ekspedisjonscruiset starter
 • Ekspedisjonscruise i valgt lugarkategori
  • Frokost, lunsj og middag, inkludert drikke (skipets øl og vin, brus og mineralvann) i restaurantene Aune og Fredheim
  • À la carte-restauranten Lindstrøm er inkludert for suitegjester
  • Kaffe og te uten kostnad
  • WiFi om bord uten kostnad. Vær oppmerksom på at vi seiler i fjerntliggende områder med begrenset tilkobling. Strømmetjenester kan ikke brukes.
  • Gjenbrukbar vannflaske uten kostnad, som kan fylles opp på vannstasjonene om bord
  • Engelskspråklig ekspedisjonsteam som organiserer og blir med på aktiviteter om bord og på land
  • Et utvalg av inkluderte aktiviteter
 • Aktiviteter om bord
  • Ekspertene i ekspedisjonsteamet holder dyptgående foredrag om en rekke temaer
  • Bruk av skipets vitenskapssenter som har et omfattende bibliotek og avanserte mikroskoper for biologi og geologi
  • Vitenskapsprogram som lar gjestene bidra med vitenskapelig forskning
  • Profesjonell fotograf om bord som gir gode tips og triks til hvordan ta de beste bildene av landskap og dyreliv
  • Bruk av skipets boblebad, endeløse basseng, panoramabadstue, utendørs og innendørs treningsfasiliteter og utendørs løpebane
  • Uformelle samlinger med mannskapet, som daglige oppsummeringer og forberedelser til neste dag
 • Aktiviteter på land
  • Lån av vandrestaver og alt nødvendig utstyr til aktiviteter
  • En vind- og vannavstøtende ekspedisjonsjakke som du kan beholde
  • Ekspedisjonsfotografer hjelper deg med kamerainnstillinger før landinger

Tillegg for flyreise t/r, reise- og avbestillingsforsikringer, bagasjeservice, måltider i a la carte restauranten og valgfrie utflukter. Ev. kampanjerabatter er fratrukket i priseksemplet ovenfor.

NB! Alle aktiviteter er avhengige av værforholdene, det kan bli endringer i aktiviteter/utflukter. Pass, nødvendig visum og eventuelle andre reisedokumenter må være i orden. Det forventes ikke at du tipser.

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. Teknisk arrangør: Hurtigruten

Frister det med et cruise på USA's vestkyst? Hurtigruten har et stort utvalg Explorer Reiser/Ekspedisjonscruise. Ta kontakt - vi hjelper degVår reisekonsulent Stella fra Bennett Ferie Asker anbefaler dette cruiset, ta gjerne direkte kontakt med Stella på telefon 66 76 14 60 eller e-post stella.sjoeberg@hrgworldwide.com

Ekspedisjonscruise med Hurtigruten langs USA's vestkyst

Dag 1, San Diego. Ankomst San Diego«Amerikas flotteste by», med nydelige strender, fantastisk latinoinspirert mat, hyggelige mennesker, arkitektur, museene i Balboa Parc, godt vær etc. Vi anbefaler at man tar seg tid til å oppleve San Diego i forkant av cruiset. 

Dag 2, San Diego. Guidet tur i San Diego, med lunsj inkludert, før vi sjekker inn om bord på MS Roald Amundsen. 

Dag 3, Santa Barbara. Santa Barbara er kjent for vingårdene i Santa Ynez-fjellene, nydelige strender og hvalkikking. Besøk den gamle kirken «Old Mission» og den nydelige rosehagen. Spis god mat på Stearn Wharf, eller gå en tur langs de mange turstiene utenfor byen. På vei til eller fra Santa Barbara bør du gripe muligheten til å holde utkikk etter hval fra dekk når vi seiler gjennom de nærliggende Channel Islands. Tur med Santa Barbara Trolley er inkludert. 

Vingård i Santa Ynez, California. Foto: Shutterstock/Hurtigruten

Dag 4, til sjøs. Nyt dagene om bord på flotte MS Roald Amundsen. Lytt til Ekspedisjonsteamets interessante forelesninger og lær grunnleggende fotografering. Tilbring tid på dekk hvor du kan speide etter dyreliv mens du nyter den friske sjøluften. 

Dag 5, Redwood nasjonalpark. I dag kastes ankeret i Eureka, og vi drar ut på en inkludert utflukt til fantastiske Redwood nasjonalpark. Noen trær her er over 1500 år gamle, og et levende vitnesbyrd på de positive resultatene fra et solid bevaringsprosjekt som reddet disse gamle kjempene fra tømmerhuggerens motorsag. Etter besøket i Redwood nasjonalpark får du muligheten til å utforske Eureka, en vakker havneby som er kjent for viktoriansk sjarm og et miljøbevisst fokus. 

Dag 6, til sjøs. Nyt dagene om bord på flotte MS Roald Amundsen. Lytt til Ekspedisjonsteamets interessante forelesninger og lær grunnleggende fotografering. Tilbring tid på dekk hvor du kan speide etter dyreliv mens du nyter den friske sjøluften. 

Dag 7, til sjøs. Hurtigruten seiler rundt det økologiske paradiset San Juan-øyene. Disse kuperte øyene former en øygruppe mellom staten Washington i USA og Vancouver Island i Canada, og er en destinasjon i verdensklasse for å se marint dyreliv. Hvis vi er heldige, får vi se knølhval, vågehval og til og med spekkhugger. Øyene har også en stor konsentrasjon av hvithodehavørn, herodiashegre, amerikasvarttjeld og flere kystfugler. Ekspedisjonsteamet vil bli med ut på dekk, og hjelpe deg med å få øye på forskjellig dyreliv samt peke ut interessepunkter underveis.

Dag 8, Olympic National Park. Vi ligger til anker i dag i den lille havnebyen Port Angeles for en dag med utforsking av fjellene. Selve byen byr på mye sjarm, spesielt i sentrumsområdet nær fergehavnen, men vi planlegger å bruke mesteparten av dagen på å utforske Olympic nasjonalpark. Olympic nasjonalpark ble erklært nasjonalmonument i 1909, før det senere ble erklært et internasjonalt biosfærereservat og en del av verdensarven av UNESCO. Parken har tre forskjellige økosystemer: den kuperte Stillehavskysten, et område med temperert skog og en subalpin skog med blomsterenger. I dag vil vi utforske den subalpine regionen, og ta deg med til fjellområdet Hurricane Ridge, der det kan hende at det er noe snø igjen fra vinteren. Herfra har du muligheten til å bli med på en guidet fottur gjennom parken, der du får oppleve det rike plante- og dyrelivet. Det vil være mange muligheter for fugletitting underveis, og du kan være så heldig å få se Roosevelt-elg, som er hjemmehørende i området. Det samme er svartbjørn.

Dag 9, Vancouver. Vancouver stadig kåres til en av verdens beste byer. Butikkene på “Main Street» til kafeene på «Commercial Drive», den berømte dampklokken i Gastown og den historiske strandbebyggelsen i Kitsilano. Vi anbefaler at man tar seg tid til å oppleve Vancouver og det berømte fjell- og ferieområdet Whistler før man vender nesen hjem igjen. 

MS Roald Amundsen: 

MS Roald Amundsen. Foto: Hurtigruten

Sauna om bord på MS Roald Amundsen. Foto: Hurtigruten

Nyt utsikten fra Observation Deck. Foto: Hurtigruten

Måltider i A la Carte restauranten Lindstrom mot tillegg. Foto: Hurtigruten

Nyt utsikt og godt selskap i Explorer Lounge. Foto: Hurtigruten

Alle måltider, med drikke, inkludert på restauranten Fredheim Dining. Foto: Tillberg Design/Hurtigruten

Lukk »

Søk reise