Skip to main content

Tilbud |Reiser til Antarktis med Hurtigruten | Bennett Ferie

MS Roald Amundsen i Antarktis. Foto: Hurtigruten
På dekk, MS Fridtjof Nansen/MS Roald Amundsen. Foto: Tillberg Design/Hurtigruten
Kajakkpadling i Antarktis. Foto: Maximillian Schwarz/Hurtigruten
Pingviner i Antarktis. Foto: Making View AS, Paal S. Vindfallet/Hurtigruten
MS Midnatsol i Antarktis. Foto: Making View AS/Paal S. Vindfallet/Hurtigruten

Reis til fantastiske Antarktis med Hurtigruten - bestill senest 30. september og Hurtigruten spanderer flyreisen på alle* seilinger i Antarktis med MS Midnatsol og det nye hybridskipet MS Roald Amundsen i perioden 1. oktober til og med 31. desember 2019. 

En reise til Antarktis er annerledes og unik, en reise til verdens mest øde område, en verden der naturen rår. Her lever sjeldent dyreliv i harmoni med naturen, uten å frykte mennesker. Hurtigruten har ekspertisen og erfaringen som trengs for å ta deg med på eventyr i dette fantastiske landskapet. La drømmen om en reise i isolert, uberørt villmark bli virkelighet i 2019. Hurtigruten har 15 ekspedisjonsskip og er dermed verdens største og mest allsidige leverandør av aktive reiser i verdens polarområder. 

Kampanjeinformasjon - tilbud på reiser til Antarktis med Hurtigruten

Hurtigruten spanderer flyreisen fra Oslo til alle* seilinger i Antarktis med MS Midnatsol og MS Roald Amundsen. Ønsker du i stedenfor å dra på Antarktis cruise med MS Fram, får du 5.000,- i rabatt. 

Tilbudet gjelder avreiser i perioden 1. oktober - 31. desember 2019, og må bestilles i perioden 13. august - 30. september 2018. 

Priseksempler: 

  • Hurtigruten spanderer flyreisen | Cruise med MS Roald Amundsen fra 59.245,-. Priseks. gjelder pr. person når to personer deler utvendig lugar på ekspedisjonen “Chilenske fjorder og Antarktis - Et juleeventyr” med avreise 13. desember 2019, 15 dager. Flyreise og helpensjon inkludert. Tilbudet kan ikke kombineres med andre kampanjer/rabatter. Vanlige avbestillngsregler gjelder.
  • Hurtigruten spanderer flyreisen | Cruise med MS Midnatsol fra 48.350,-. Priseks. gjelder pr. person når to personer deler innvendig lugar på ekspedisjonen “Antarktis - høydepunktene på det frosne kontinentet” med avreise 21. november 2019, 13 dager. Flyreise og helpensjon inkludert. Tilbudet kan ikke kombineres med andre kampanjer/rabatter. Vanlige avbestillngsregler gjelder.

* Gjelder ikke nyttårsseilingen med MS Midnatsol den 28. desember 2019. 

Har du lyst til å utforske eksotiske steder som Antarktis, Grønland, Island, Svalbard og Sør-Amerika, eller reise på "tokt" i andre Europeiske farvann med Hurtigrutens Explorer reiser? Hurtigruten tilbyr aktive reiser spekket med fantastisk mat, unike naturopplevelser og spennende utflukter. Bli med på det ultimate eventyret og kom i kontakt med din indre oppdager! 

Sjekk ut denne siden for tilbud med Hurtigruten langs norskekysten!

Eksempler på ekspedisjonsreiser/explorer - reiser: Ekspedisjonscruise Med Hurtigruten rundt Svalbard - i Isbjørnens rikeMed Hurtigruten rundt Island - alver, sagaer og vulkanerMed Hurtigruten til Island og Grønland - i vikingenes fotsportil Patagonia og Antarktis og cruise fra Bergen til Lisboa.Lytt til eventyreren i deg - kom tett på opplevelsene, naturen og kulturen, ekte historier og oppdagelser på Hurtigrutens fantastiske Explorer reiser til noen av de vakreste og mest ekstreme områdene i verden. Hurtigrutens oppdagelsesreiser er lagt opp slik at alle aldre kan delta og det er spesielt tilrettelagt med aktiviteter for de yngre. 

Med Hurtigrutens Explorer reiser seiler du gjennom uberørte områder og utforsker utrolig dyreliv, kulturelle høydepunkter og mektige isfjell på en ansvarlig og miljøvennlig måte. Underveis deltar du i aktiviteter som gir en dypere forståelse av den såbare verden vi lever i. 

Hurtigruten har 15 ekspedisjonsskip og er dermed verdens største og mest allsidige leverandør av aktive reiser i verdens polarområder, nyhet i 2016 var skipet MS Spitsbergen og i 2018 og 2019 kommer det 2 nye hybrid-ekspedisjonsskip. Reis på "ekspedisjon" til reisemål som Antarktis, de chilenske fjorder, Spitsbergen og Grønland, oppdagelsesferd inn i Amazonas' regnskoger og seil i kjølvannet av oppdagere til Canada og Newfoundland. 

  • Helt siden 1893 har Hurtigruten vært eksperter i å operere under ekstreme forhold. De har erfarent mannskap og skip spesialtilpasset ekstreme forhold
  • Bli med på actionfylte utflukter og aktiviteter der læring står mer i fokus, mer enn 200 aktiviteter og utflukter
  • Hurtigruten er verdensledene og nytenkende innen bærekraftig turisme med ett kunnskapsrikt og entusiastisk mannskap
  • Hurtigrutens skip er designet for å gi gjestene store naturopplevelser med spektakulær panoramautsikt fra alle restauranter og salonger. I 2018 og 2019 ferdigstilles 2 nye hybridskip. 
  • Maten er inkludert og svært god og kan nytes i rolige, komfortable og avslappende omgivelser om bord, sammen med dine medoppdagere.

Lukk »

Søk reise