Skip to main content

5.000,- i rabatt på reiser til Arktis

Hurtigruten i Antarktis. Foto Ester Kokmeijer/Hurtigruten
Amazonas, Brasil. Foto: Genna Roland/Hurtigruten
MS Midnatsol i de Chilenske Fjorder. Foto: Maximilian Schwarz/Hurtigruten
Fugletitting på Island. Foto: Karsten Bidstrup/Hurtigruten
Kajakktur, Santarem, Brasil. Foto: Genna Roland/Hurtigruten
Pingviner i Antarktis. Foto: Making View AS, Paal S. Vindfallet/Hurtigruten

Utforsk de fantastiske arktiske destinasjonene Island, Grønland, Svalbard og Russland med Hurtigruten i 2019. Opplev naturen og kulturen på nært hold med isfjell, hvaler, fugleliv, fargerike hus, geysirer og lokalbefolkning. Bestill senest 31. juli og få 5.000,- i rabatt på utvalgte seilinger i 2019. 

Tilbudet om 5.000,- i rabatt gjelder på utvalgte seilinger til Island, Grønland, Svalbard og Russland med Hurtigruten i 2019. Blant annet på disse tre seilingene: 

Har du lyst til å utforske eksotiske steder som Antarktis, Grønland, Island, Svalbard og Sør-Amerika, eller reise på "tokt" i andre Europeiske farvann med Hurtigrutens Explorer reiser? Hurtigruten tilbyr aktive reiser spekket med fantastisk mat, unike naturopplevelser og spennende utflukter. Bli med på det ultimate eventyret og kom i kontakt med din indre oppdager! 

Sjekk ut denne siden for tilbud med Hurtigruten langs norskekysten!

Eksempler på ekspedisjonsreiser/explorer - reiser: Ekspedisjonscruise til Patagonia og Antarktis og cruise fra Bergen til Lisboa.Lytt til eventyreren i deg - kom tett på opplevelsene, naturen og kulturen, ekte historier og oppdagelser på Hurtigrutens fantastiske Explorer reiser til noen av de vakreste og mest ekstreme områdene i verden. Hurtigrutens oppdagelsesreiser er lagt opp slik at alle aldre kan delta og det er spesielt tilrettelagt med aktiviteter for de yngre. 

Med Hurtigrutens Explorer reiser seiler du gjennom uberørte områder og utforsker utrolig dyreliv, kulturelle høydepunkter og mektige isfjell på en ansvarlig og miljøvennlig måte. Underveis deltar du i aktiviteter som gir en dypere forståelse av den såbare verden vi lever i. 

Hurtigruten har 15 ekspedisjonsskip og er dermed verdens største og mest allsidige leverandør av aktive reiser i verdens polarområder, nyhet i 2016 var skipet MS Spitsbergen og også flere nye ekspedisjonsruter. I tillegg til tidligere reisemål som Antarktis, de chilenske fjorder, Spitsbergen og Grønland kan du nå også dra på oppdagelsesferd inn i Amazonas' regnskoger og seile i kjølvannet av oppdagere til Canada og Newfoundland. 

  • Helt siden 1893 har Hurtigruten vært eksperter i å operere under ekstreme forhold. De har erfarent mannskap og skip spesialtilpasset ekstreme forhold
  • Bli med på actionfylte utflukter og aktiviteter der læring står mer i fokus, mer enn 200 aktiviteter og utflukter
  • Hurtigruten er verdensledene og nytenkende innen bærekraftig turisme med ett kunnskapsrikt og entusiastisk mannskap
  • Hurtigrutens skip er designet for å gi gjestene store naturopplevelser med spektakulær panoramautsikt fra alle restauranter og salonger. I 2018 og 2019 ferdigstilles 2 nye Explorer skip, tilbudet gjelder også på disse
  • Maten er inkludert og svært god og kan nytes i rolige, komfortable og avslappende omgivelser om bord, sammen med dine medoppdagere.

Lukk »

Søk reise