Skip to main content

Med Hurtigruten rundt Svalbard - I isbjørnens rike

Hurtigruten i Magdalenefjorden på Svalbard. Foto: Renee Schneider/Hurtigruten

Svalbard - et helt unikt reisemål! Bli med Hurtigruten på et cruise med MS Fram rundt Svalbard - I isbjørnens rike. Cruiset seiler over 80º N i Nordishavet og rundt hele Svalbard. Utforsk Europas største arktiske villmark med spennende utflukter som fotturer, kajakkpadling og brevandring. På denne reisen er det også store sjanser for å se isbjørn. Bestill senest 1. mars og spar 4.000,-, før fra 48.950,-, nå fra 44.950,- på avreise 11. juni 2019.

Underveis går du i land flere steder, og du får spennende arktiske opplevelser. MS Fram seiler nord for 80. breddegrad og helt opp til iskanten i Nordishavet på sitt cruise rundt Spitsbergen. Bli med på spennende utflukter som fotturer og kajakkpadling, i tillegg til andre aktiviteter på land og i vann. Det er også store sjanser for å se isbjørn, da det finnes flere isbjørner enn mennesker på Svalbard - Svalbard er tross alt Europas største. 

9 netters cruise med MS Fram rundt Svalbard, "I isbjørnens rike", 11. juni 2019, fra 44.950,-

  • Pr. person når 2 reiser sammen og deler lugar
  • Ekspedisjon med Hurtigruten i innvendig lugar inkludert helpensjon
  • Flyreise på økonomiklasse Oslo-Longyearbyen t/r 
  • En natt på hotell i Longyearbyen før skipets avgang, frokost og lunsj inkludert
  • All transport i Longyearbyen, inkludert en utflukt
  • Vind- og vanntett jakke
  • Ilandstigninger med småbåter med aktiviteter om bord og på land
  • Profesjonelt Ekspedisjonsteam som både holder forelesninger og som blir med i land på utflukter og aktiviteter
  • Gratis kaffe og te 

Andre priser fra andre avreiseflyplasser. Tillegg for høyere lugarkategorier og singel lugar. Tillegg for reiseforsikring, bagasjeservice, valgfrie utflukter og tips. Ev. kampanjerabatter er fratrukket i priseksemplet ovenfor. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder.
Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Hurtigruten har et stort utvalg Explorer Reiser/Ekspedisjonscruise. Ta kontakt, så hjelper vi deg!

Høydepunkter i Arktis

Cruiset starter i Longyearbyen og krysser den 80. breddegrad. Da befinner man seg faktisk bare 600 nautiske mil fra Nordpolen! Utforsk flotte nasjonalparker og andre arktiske høydepunkter. Når man er så langt nord, kan det være utrolig kaldt, men takket være Golfstrømmen har Svalbard overraskende mildt klima om sommeren. Det finnes et stort mangfold av dyr, blant annet sel, tusenvis av sjøfugler, fjellrev, reinsdyr og isbjørn – det største rovdyret av dem alle. 

Dype fjorder, mektige isbreer og rå villmark

Sommeren byr på vakre farger og kontraster i naturen. La deg imponere av dramatiske isbreer, majestetiske fjellformasjoner, dype fjorder, livlige fugleklipper og en endeløs arktisk tundra med ulike plantearter. Midnattssolen gir deg dagslys døgnet rundt, noe som betyr enda mer tid til å utforske omgivelsene rundt deg.

Hold havet rent

De siste årene har søppel i havet og på strender verden over blitt et stort problem, og det blir heldigvis satt fokus på. Hurtigruten er stolte medlemmer av ”Clean up Svalbard”, og inviterer derfor gjestene til å bli med på søppelplukking en av dagene man går i land i dette området.

Andre cruise med Hurtigruten: 

Kom tett på naturen, her på Ingeborgfjellet. Foto: Arnau Ferrer/Hurtigruten

Hvalross på Svalbard. Foto: Dominic Barrington/Hurtigruten

Lukk »

Søk reise