Skip to main content

Hurtigruten - den komplette Spitsbergen ekspedisjonen

MS Spitsbergen. Foto: Oerjan Bertelsen/Hurtigruten
Isbjørn. Foto: Josten Myre/Hurtigruten
Norway's Coastal Kitchen Foto: Mädis Särglepp/Hurtigruten
Brevandring på Svalbard. Foto: Dominic Barrington/Hurtigruten
Bosetting på Svalbard. Foto: Katja Stoehr/Guestimage/Hurtigruten
Fottur på Svalbard. Foto: Tori Hogan/Hurtigruten
Hvalross. Foto: Dominic Barrington/Hurtigruten

Bli med Hurtigrutens MS Spitsbergen på "Den komplette Spitsbergen Ekspedisjonen". 

En reise til Svalbard gir deg en opplevelse du aldri vil glemme! Denne arktiske ekspedisjonen er helt unik. Du seiler over 80º N i Nordishavet og rundt hele Svalbard. Bli med på spennende utflukter som fotturer, kajakkpadling og brevandring. I Europas største arktiske villmark er det også store sjanser for å se isbjørn. Cruiset har avganger i juni, så du får også oppleve midnattsolen. 

Du cruiser med MS Spitsbergen, Hurtigrutens nyeste ekspedisjonsskip - utstyrt og tilpasset for seilas i polare farvann og arktiske strøk. Skipet ble totalrenovert i 2016 og har i dag høy standard, skandinavisk design og komfortable, moderne fellesområder og lugarer. Oppgraderingen har gjort MS Spitsbergen til et mer miljøvennlig skip, tilpasset for å optimalisere drivstoffutnyttelsen og minimere utslipp – og vi kommer til å fortsette med slike oppgraderinger i fremtiden. Dette gjør MS Spitsbergen enda mer rustet for reiser i polare farvann.

Her bor det flere isbjørner enn mennesker 

Denne ekspedisjonen er helt unik. Man går i land flere steder og får spennende arktiske opplevelser. MS Spitsbergen seiler nord for 80. breddegrad og helt opp til iskanten i Nordishavet på veien rundt Spitsbergen. Bli med på spennende utflukter som fotturer og kajakkpadling, og andre aktiviteter på land og i vann. Det er også store sjanser for å se isbjørn, da det finnes flere isbjørner enn mennesker på Svalbard. Du er tross alt i Europas største arktiske ødemark. 

Høydepunkter i Arktis

Cruiset starter i Longyearbyen og krysser 80. breddegrad. Da er man faktisk bare 600 nautiske mil fra Nordpolen. Utforsk flotte nasjonalparker og andre arktiske høydepunkter. Når man er så langt nord kan det være utrolig kaldt, men takket være Golfstrømmen har Svalbard overraskende mildt klima om sommeren. Det finnes et stort mangfold av dyr her, blant annet sel, tusenvis av sjøfugler, fjellrev, reinsdyr og isbjørn – det største rovdyret av dem alle. 

Dype fjorder, mektige isbreer og ren villmark

Sommeren byr på nydelige farger og kontraster i naturen. Her blir du møtt av dramatiske isbreer, majestetiske fjellformasjoner, dype fjorder, livlige fugleklipper og en endeløs arktisk tundra med ulike plantearter. Midnattssolen gir deg dagslys hele døgnet, så her har du ubegrensede muligheter til å utforske omgivelsene rundt deg og få opplevelser som gir deg minner for livet. 

Inkludert i reiseforslaget:  

"Den komplette Spitsbergen Ekspedisjonen" - 10 dagers reise inkludert fly fra Oslo. Avganger 14., 22. og 30. juni 2018. Vår priseksempel gjelder rimeligste avgang, 22. juni. 

FRA 45.090,-

  • Pr. person når 2 reiser sammen og deler lugar
  • Ekspedisjon med Hurtigruten i innvendig lugar inkludert helpensjon
  • Flyreise på økonomiklasse Oslo-Longyearbyen og Longyearbyen-Oslo (merk: denne reisen kan også bestilles uten fly til og fra Oslo) 
  • En natt på hotell i Longyearbyen før skipets avgang, frokost og lunsj inkludert
  • All transport i Longyearbyen, inkludert en utflukt
  • Vind- og vanntett jakke
  • Ilandstigninger med småbåter med aktiviteter om bord og på land
  • Profesjonelt Ekspedisjonsteam som både holder forelesninger og som blir med i land på utflukter og aktiviteter
  • Gratis kaffe og te 

Andre priser fra andre avreiseflyplasser. Tillegg for høyere lugarkategorier og singel lugar. Tillegg for reiseforsikring, bagasjeservice, valgfrie utflukter og tips. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder.
Forbehold prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Hurtigruten har et stort utvalg Explorer Reiser/Ekspedisjonscruise. Ta kontakt, så hjelper vi deg!

Lukk »

Søk reise